*Gravidute&Mamici de IASI* (26)
Raspunsuri - Pagina 16
Simo78 spune:
Cristina am fost sa-mi preschimb permisul si apoi l-am lasat pe Matei la bunici si am plecat la gym
Apropo...e prima data in 6 luni jumate cand sunt departe de Matei!!! De o sapt am fost zilnic la ai mei si am lasat-o pe mama sa-l adoarma si sa-l hraneasca cu mine in camera sa se obisnuiasca, asa ca a fos f bine.
Simo
mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007) 
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
Let your kids paint on the wall!
Nonna76 spune:
quote:
Celia, iar incepeti sa va rostogoliti pe aici si sa va inrositi? :))
Ce, numai eu si Simo sa facem aerobic?Se rostogolesc si fetele.
Miine o sa arat ca elevii mei dimineata,chiauni de somn.Am la a 12 prima ora.Putem pune capul pe banca si dormim in grup.
crissintibun spune:
Ralu,chiar ma bucur k ma intreaba cineva de nasa Amaliei.Andreea e bine ,de abia asteapta sa se mute de unde sta acum in Canta ,de cateva luni tot a fost pe picior de plecare ,motiv pt care nu si-a mai pus conexiune la internet.In primavara se muta din nou in Tatarasi ,cartierul ei preferat si a zis k primul lucru pe care il va face e sa isi puna net.De abia astept sa fie mai aproape de noi,mai ales k destul de curand ne vom muta si noi in Tatarasi.
Celia ,cu placere
.
Cristina CEA MAI FERICITA
Amalia Maria(15.10.2007)
Poze
ralnied1 spune:
Monica, eu-s in urma... tu ce predai?
Fetelor, eu am gasit in seara asta un site pentru bebelusi si copilasi... Cum sa va dau si voua adresa? Ca aici nu pot plasa, e reclama probabil... Poate gasiti ceva interesant pe acolo...
Foto Ralu
ralnied1 spune:
Pai cum sa nu intreb, Cristina? Ca tare mi-e dor de ea...
I-am promis inainte de Sarbatori ca ma duc la ea intr-o vizita...
Rusine sa-mi fie! Nici pana in ziua de azi n-am mai ajuns... :(
A luat apartament in Tatarasi pana la urma? Sau tot inchiriat?
Foto Ralu
addiana spune:
fetele eu imi iau directia pat....maine ma trezesc ca deobicei de dimineata si am iar de umblat...poate ajung iar la porumbei!!!
eu ma mir cum de nu fug de mine! cred ca n-au aflat ca am 8 de-a lor in frigider!!!
va
si va mai las niste pateuri cu ciuperci!
somn usor!
Nonna76 spune:
quote:
Monica, eu-s in urma... tu ce predai?
Chimie.Miine la prima ora (7.30-uh...) sigur n-are nimeni chef de chimie,nci macar eu.
Celia spune:
Ma rostogolesc caci dupabucatele mele si ale Dianei ...trebuie sa fac miscare...ca se depune...
mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
crissintibun spune:
Preda chimia si e colega de liceu cu soacra mea
,
Diana,nu pot sa cred cate avem in comun ...Asa e si metoda mea de supravietuire..Si al meu e prea ocupat sa mai inspecteze rotile,numai k la ce noroi e acum ,parca parca nu as risca
.Sa va fac o marturisire:de asta am fost noi cenusarese la intalneala..Mai ales tu ,Diana probabil k deja ti-ai dat seama cand ai citit ce am scris mai sus.
Cristina CEA MAI FERICITA
Amalia Maria(15.10.2007)
Poze