*Gravidute&Mamici de IASI* (26)
Raspunsuri - Pagina 14
Nonna76 spune:
quote:
Da, tot noroc de noi ca-i batem la cap. Daca ar fi dupa ei... hmmmm, am si eu un exemplar in preajma... Nu mai zic ce scandaluri ies cand e racit si ma inchin la el sa ia o pastila sau un ceai fierbinte...
Si eu..ma rog de el sa nu mai ia atitea pastile.
Al meu ar lua pastile si pentru durerea-n cot.
crissintibun spune:
Ralu,chiar ma bucur k ne tii tot timpul la curent cu ce e nou si interesant prin Iasi
.Chiar daca eu nu mai reusesc sa ajung chiar peste tot unde as vrea ,dar asta mai ales k sotul are o teama extraordinara sa o scoatem pe Ami altundeva in afara de parc sau vizita
.Nici nu va ami zic cate discutii au generat de aici ,dar nici un rezultat
.
Kriss,mi-a placut mult siteul.pupici de la noi pt voi!
Alina,ma bucur k ai din nou net si k o sa poti intra mai des![]()
Oana,multa sanatate si sa treci cat mai repede peste gripa..Iei Oscilococinum sau ce altceva e permis in alaptare si eficient?
Diana,mi-au placut pozele de la porumbei,ai niste fete atat de frumoase si activa ,norocoaso!
Cristina CEA MAI FERICITA
Amalia Maria(15.10.2007)
Poze
Nonna76 spune:
Da, ma duc in pantaloni,cred ca tot in raiati sau blugi ca astia nu se calca.
daca se scoala sotul meu si ma vede la calculator....azi toata ziua m-am plins ca-s obosita.
addiana spune:
uite ralu sa nu zic ca sunt rea ai pateuri cu ciuperci sau cu branza dulce! sa-ti alegi de care vrei... mai era putin si se aburea obiectivul, asa ca ai grija sa nu te frigi! 
cristina multumim ca ne-ai transmis mesajul de la miha! o asteptam cu toatele, mai ales cele de la schimbul 3!!!![]()
ralnied1 spune:
pai, Cristina, ma gandesc ca poate e cineva interesat, totusi, pe aici...
la multe chestii din ce anunt pe forum, nici macar eu n-ajung...
da' ma simt cu inima impacata ca le-am impartasit si altora... :))
apropos... de maine incepe la Palat Librex, targul de carte... Daca mergeti, s-ar putea sa prindeti ceva oferte misto...
Eu de cate ori m-am dus, n-am plecat cu mana goala...
Acum ma gandesc de unde sa fac rost de finante, sa trec pe acolo.
Foto Ralu
Nonna76 spune:
Diana nu ma mai uit la pateurile tale ca tocmai am bagat inghetata in frigider si nu stiu ce-as mai putea minca.
Miine e cintarirea la noi la strumfi si eu am mincat inghetata noaptea.
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by addiana
uite ralu sa nu zic ca sunt rea ai pateuri cu ciuperci
wow!!! saru'mana! tare bune trebuie sa fie! le iau pe cele cu ciuperci...
Foto Ralu
Celia spune:
Simona , sanatate sotului tau , refacere usoara si vacanta placuta la munte .
Cristina bine ai venit la schimbul trei si cu vesti despre Miha, multumim.
Ralu, multumim de informatii despre targuri.
Diana , pofta buna la pateuri.
Monica, si noi de copii mancam inghetata in toate sezoanele...
mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by Nonna76quote:
Da, tot noroc de noi ca-i batem la cap. Daca ar fi dupa ei... hmmmm, am si eu un exemplar in preajma... Nu mai zic ce scandaluri ies cand e racit si ma inchin la el sa ia o pastila sau un ceai fierbinte...
Si eu..ma rog de el sa nu mai ia atitea pastile.
Al meu ar lua pastile si pentru durerea-n cot.
Monica,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
s-al meu
...si se jaluie pentru un muc si un stranut de zici ca-i gata lumea!Simo
mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007) 
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
Let your kids paint on the wall!
crissintibun spune:
De cand o am pe Ami am tendinta sa scriu in loc de MAI ,AMI ..se vede k e mereu in mintea mea
.
Simo,v-am vazut azi cand plecati toti 3 la plimbare .In acelasi moment ieseam si noi din scara sa mergem la mama la care am mers in principal sa facem saratele cu cascaval de care ne era pofta mis si sotului de numa.
Kriss si Ami e la fel de mofturoasa ...si singura sansa sa doarma in timpul zilei e plimbata in carucior si cum azi a fost asa o vreme.Macar maine adica azi
sper sa pot iesi k ii prieste si papa mult mai bine.
Monica ,ma bucur pt tine k te descurci asa bine si cu 2 copii mici si cu scoala...Felicitari pt sotul asa intelegator
.Al meu m-ar descuraja tot timpul daca e vora sa ramana el singur cu fata![]()
Cristina CEA MAI FERICITA
Amalia Maria(15.10.2007)
Poze