*Gravidute&Mamici de IASI* (26)
Raspunsuri - Pagina 13
ralnied1 spune:
numai sa nu-mi spargi geamul, ai grija!
ca si-asa e vai de el, abia se tine...
cred ca intr-o buna zi tot reusesc sa trec prin ele cu totul, chinuindu-ma sa-l inchid...
da' las' ca cica imi pune proprietaru' termopan la vara...
Foto Ralu
Simo78 spune:
aha...deci imi faceti in ciuda cu mancaruri...bine ca faceti voi si ma satur aici...sotul sa se descurce. legea junglei!
Ralu el si-a facut ligamentele varza prin liceu la baschet + fotbal, dar pana acu nu a avut pisalogu (adicalea io) sa-l convinga.
Simo
mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007) 
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
Let your kids paint on the wall!
crissintibun spune:
Buna,fetelor!
In seara asta nu mai lucreaza sotul pana tarziu la calc si pot si eu sa intru in schimbul 3 sa vorbesc cu voi
.
Sa incep cu cineva de care va era dor:Miha,m-a sunat azi si mi-a zis sa va transmit k ii e dor de voi si k in curand o sa fie din nou pe forum .A reusit sa isi puna net ,dar mai dureaza pana instaleaza calc ,mai are destule de aranjat prin casa si vrea intai sa le vada pe toate puse la punct.
Cristina CEA MAI FERICITA
Amalia Maria(15.10.2007)
Poze
Celia spune:
Ralu,cred ca asta e cu intratul meu la forumit , o repriza dimineata si una seara tarziu intre timp gospodaresc ...si apoi am aparut ca am zic ca dau foto completare la explicatiile de aseara la preparatele din aluat foietat.
mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
ralnied1 spune:
27 februarie - 2 martie
Centrul Providenta
Expo Tex Stil
Targ de imbracaminte si incaltaminte
29 februarie - 2 martie
Palatul Culturii
Nunta la Palat
Targ de nunti
poate intereseaza pe cineva...
Foto Ralu
ralnied1 spune:
O, Cristina ne aduce vesti bune...
Si eu ma gandeam sa o sun azi pe Miha, da' m-am luat cu treaba la serviciu si in seara asta cand mi-am amintit, deja era prea tarziu si m-am gandit ca dorm cei mici, nu o mai deranjez...
Desi cred ca Miha nu doarme, cu siguranta, si ar vrea sa fie pe forum cu noi...
Ei, mult a fost, putin a mai ramas... Vine ea curand. Bine ca are netul tras...
Si bine ca ai venit si tu alaturi de noi... Ce multe suntem in seara asta!
Celia, e bine si atat ca treci pe aici. Decat deloc, tot e ceva...
Simo, am inteles si cum stau treburile cu sotiorul tau... Da, tot noroc de noi ca-i batem la cap. Daca ar fi dupa ei... hmmmm, am si eu un exemplar in preajma... Nu mai zic ce scandaluri ies cand e racit si ma inchin la el sa ia o pastila sau un ceai fierbinte...
Foto Ralu
Nonna76 spune:
E de bine daca Miha are net.Sa vedem ce tort face de casa noua.
Din pacate eu am ore miine de la 7.30 si deci tre' sa ma trezesc la 6 ca mi-a fost lene sa calc haine pe miine.Miine mi-am propus sa ma duc in fusta,sa vedeti ca gasesc eu un motiv sa ma duc tot in pantaloni.
Oare tre' sa ma duc la culcare?
ralnied1 spune:
nu, Monica, nu trebuie sa pleci...
mai stai macar o jumate de ora cu noi...
lasa, du-te in pantaloni si maine... ca la ce vreme e afara... numai fusta ti-ar lipsi...
Foto Ralu