Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (87)
Raspunsuri - Pagina 10
cecilia L spune:
Buna dimineata,
Afibebe multumesc de cafea, desi nu beau o primesc cu placere.
puiului de morosan, Darius Filip
La multi ani! Sa cresti mare, sanatos, norocos si la fel de frumos, iar lui mami sa-i aduci numai bucurii.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
rodicamaries spune:
Isabelluta, Afibebe, Mandarinuta... multumesc pt urari...
stati linistite...nu ma supar eu asa usor...
Rodica de Darius Filip 19 sept 2007
cecilia L spune:
Sim, vezi ca inscriptioneaza pe loc si nu cred sa fie aglomerat in Auchan.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
afibebe spune:
Cecilia, s-a mai linistit Cristi dupa ce i-a iesit al doilea ???
Noi acum ne luptam cu al doilea si sper sa se mai linisteasca.
Cum e???
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
Sabina spune:
Rodica,l Sony ar trebui sa fie bun! haide maa...
eu cred ca se poate remedia ceva, poate intr-adecar faci poze in conditii de lumina f proaste.
si alta data cand mai iei un aparat intreaba si tu p-aici, ca avem destui specilaisti[:D[
stiu ca e usor sa zic aasa...dar sunt "doar" 6 milioane de lei, si francezu mai spune ca pierderea de vbani nu e mortala.... se zice ca atunci cand ai o paguba te fereste Dumnezeu de unele mai nasoale:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
gabitz78 spune:
neatza.
la multe luni darius, pui de morosan!sa cresti mare, sa fi sanatos si sa le dai parintilor tai numai motive de bucurie!un pupic dulce si apasat!
rox - spor la cumparaturi!
sim - la multi ani sotzului.
luy - wow...felicitari pentru dintica si pupici. ce frumos se da ea singurica...auzi, dar nu aluneca de acolo?
va pup.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
betty78 spune:
Sim sa-ti traiasc asotul....super surpriza daca ai timp sa i-o faci
Magdaz nu stiam de uleiul de porumb si nici de treaba cu presatul la rece.
Erina dulce Dariuta. pentru mica intorcareatza
Andreea11 multa sanatate lui Cris. eu premergator nu cred ca vreau sa ii i-au, chiar sunt impotriva lor, poate doar ceva genul celui pe care l-a aratat Sim
Ligeea si eu care tocmai vroiam sa ma apuc de cautat bona... hai ca suna promitator
Luy vai ce frumos....ce frumos se leagana ea singurica
Danielle vai ce mult mi-au placut filmuletzele
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
rodicamaries spune:
cecilia...multumesc...si tie felicitari pt iepurasu`tau harnic...
gabitz...multumesc
asa e Sabina...mai bine asa si sanatosi...bine zici...e greu pana te obisnuiesti cu ideea ca ai pierdut...Daca ti-l aduce Rox...si descoperi vreo smecherie, sa-mi spui si mie
Rodica de Darius Filip 19 sept 2007
greyeras spune:
Neata si de la noi.
La multi ani sarbatoritului de azi, sa creasca mare, sa fie sanatos si sa-si bucure in continuare parintii.
Cred ca si noi in curand vom avea primul dintisor, papusica mea este din ce in ce mai agitata, aseara s-a culcat pe la 12:30 si atunci cu greu. Oricum e minunata, rade mai mereu si mai nou se ridica singura in fundulet. Daca s-ar putea ar vrea sa stea numai asa. Eu o pun pe spate si o gasesc intoarsa. Am urmarit-o si am vazut ca incearca sa stea in fundulet si cade.
Nici nu mai mananca asa de mult ca inainte si uitandu-ma la gingiute am vazut acolo ceva care da spre dintisor.
Ca veni vorba de soti si bani al meu husband a zis mai in gluma ca sa nu ma plang ca stau acasa ca ma tine statul ca sa cresc copilul. Binenteles ca nu-l iert, poate sa fie mama ei de gluma. Eu nu percep ideea asta. La noi nu s-a pus niciodata problema cine aduce bani in casa pt ca eu am lucrat si n-am cerut niciodata bani nimanui dupa ce am terminat liceul. In facultate am mers in paralel cu serviciul. De aceea nu am reusit nici pana azi sa-mi dau licenta. Cea mai mare oftica a mea, dar nu ma las.
Mamica fericita de Ana-Adelina (24.09.2007)