Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(101)
Raspunsuri - Pagina 11
mstela spune:
Fetelor,da nici o veste de la Roxana?
Noi am papat la tavita,adus de randunoi,care,atunci cand imi aduce mie,isi face si el tava lui si e bucurie mare pe el ca mananca in pat sau la calculator,fiindca inainte de sarcina mea era interzis cu mancarea in dormitor si tare ar mai fi vrut asta..acum se lafaie cat mai poate ca nu mai are restrictii..Iaca,na..
Mihutza,ce banc tare!
cris.Noi o sa o tinem cu noi in camera ca deocamdata,asa-i situatia+ca mi-ar fi aiurea sa nu o stiu langa mine cat e mica,sper sa nu se invete.Nepotica mea,la fel a dormit cu parintii in camera si acum la 2 ani au trecut-o in camera separata si cica s-a acomodat repede.
Of..simonette,nasol cu epiziotomia..
Stela 30+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
honey79 spune:
MONI FELICITARI pentru bebe Vlad. Refacere rapida si laptic pe saturate iti doresc... un bebe sanatos, voios si papacios.
Sovi eu am mai facut baie in cada. Caci mi-era dor tare. Am reglat temperatura apei la 37 si ... m-am mai bagat, acolo...20 de minutele. La mine era rasfat ... cand faceam cu spuma de baie si stateam si cate 2 ore in cadita.
Anyway... nu se recomanda...nu din cauza de ..bacterii sau alte animale de-astea ci ..pentru ca nu e indicat sa ridici temperatura corpului. Nu face bine lui bebe. Pupi.
Ioana, Huggies am luat ...special pentru newborn..cu... partea de sus curbata, sa lase buricutzul liber. Inca nu stiu cum sunt. Dar, am si Pamppers luati, nr 1 si Luvs nr 2 si 3. Le-am luat cand am gasit la reducere.
Simonette, ai grija scumpa cu epiziotomia aceea.Poate mergi maine dimineata la doctor..s-o verifice, ce zici???Pupici lui Iannis cel frumos.
And last but not least.... multumesc fetelor... pentru galerie ... si multumesc pentru aprecierile referitoare la camera. Si mai multumesc ca m-ati adoptat...desi am dat pe-aici acum, pe ultima suta de metri ( a mea, ca gravidutza).
Va tzuc dulce dulce si sa ne revedem cu bine.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'
40 sapt Andrew - John
Vali
AMR : CAND VREA BEBE!!!
mstela spune:
Da,mamicule,e trista poezia ta,dar frumoasa.Tot la voi m-am gandit si eu cand am citit-o.
Eu inchid si ma pregatesc usor usor de culcare,ca pana oi adormi o sa ma tot gandesc la cat e-n luna si in soare.Mai intai zic o rugaciune ca doar ies din casa maine si am emotii sa nu inceapa nenorocitele de contr.
Doamne ajuta Roxanei si lui bb Robert.Sper sa aud vesti bune maine si sa vin si eu cu vesti bune.
Stela 30+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
mihutza11 spune:
Sovi saru'mana de link...
Mami !
vad ca tot fara vesti... ufff grea asteptarea!
Simo ai grija de tine cu epiziotomia asta...
Mihaela 35+ cu Andra
Pozici
Bebitza
mami_papatot spune:
POZICI NOI LA LUCRUSOARE DE HONEY BUNNY!
Doar 8 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !
mami_papatot +32 Honey Bunny
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
natynic spune:
Mai fetelor, eu m-am cam gandit ca daca intre cele 2 mesaje de la Roxana dilatatia nu progresase practic deloc va dura mult...Serios, cele ce au deja un bebe 1 ar trebui sa-mi confirme, e un mARE NOROC ca o nastere naturala sa dureze 2-3-4 ore, deseori travaliul tine f mult. Eu cand va vad atat de entuziasmate de nasterea naturala, cu epidurala ei cu tot.... Asa ca nu va ingrijorati, sigur Roxana e bine dar pesemne ca treaba nu e/a fost usoara si poate e epuizata si nu-i arde de telefoane. Noi sa-i tinem pumnii si sa ne rugam pentru ei in continuare!
Sovi, Mami zice bine, dush cu apa calda lasata sa curga peste mijloc.
Mami, taticul meu personal a ajuns acasa "reparat" si uimit ca absolut nimeni pe acolo nu a vrut sa ia nimic de la el pt ca e tatal meu..."dar tare te mai iubeste toata lumea...". Ei, tot e bine ca a vazut.
M-ati intrebat mai multe cum rezist inca sa nu cumpar pt Iulia. Maine merg in Ikea. Patut cred ca vom lua totusi pe cel oferit de colega mea, se zice ca e bine sa iei lucru de la un copil care a crescut bine si sanatos. Un lucru mi-a fost clar, din Carrefour: categoric nu-mi plac patuturile pliante, vreau de lemn. Deci in Ikea ma uit in principal dupa un dulap pt baie (acum efectiv n-as avea unde sa tin cosmeticele copilului), lenjerie de pat si, in fine, sa vad pe ce-mi mai pica ochii.Biberoane si incalzitor cred ca iau de la Chicco, fie comand pe net fie merg sa vad cu ochii mei. sterilizator nu iau, ocupa prea mult spatiu si iar zic, N-AM UNDE sa-l mai tin si pe ala; o sa iau solutie sterilizatoare de la Chicco, v-am zis ca-mi pare economicos si simplu. Sau mai si fierb, ca nu-mi cad stelele de pe umeri . Cadita de baie am comandat deja. Pampersi am, la fel ulei de corp si samponel. Mai vreau marsupiu dar nu e urgent. Iar carucior, scaun de masa, chiar si scoica auto le las pe mai tarziu ca nu arde. Cat despre hainute nu ma grabesc caci Iulia acum e f mica si greu gasesti ceva; ceea ce exista acolo la reanimare se ratacesc si se pun la alti copii, e mai degraba un "fond comun", nu le mai recuperezi; si, cel mai important, cu ajutorul lui Dumnezeu ea va creste si pana iese va avea nevoie de altceva, posibil tot lucruri mici, n-am cum sa anticipez acum dimensiunile. Asa ca rezist sa iau aiurea, trebuie sa fiu realista.
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
natynic spune:
A, si voi lua musai batista bebelusului. Am mai vorbit prin spital, parerile sunt unanim excelente (cine a folosit)
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
mami_papatot spune:
Natynicule, eu din considerente de spatiu si pt ca vor exista mai mult ca sigur momente in care Honey va papa din recolta stransa la borcanas si incalzita de buni, voi alege varianata asta de sterilizator + incalzitor...e ok si ca pret si ca loc...
http://www. buburuza .com/Scripts/prodView.asp?idproduct=3444
Stela, grija mare pt maine...si eu care vroiam sa propum cantecelul ca imn al randunicilor...
sovicule, ai vazut ca azi am luat pauza la albinutze...mai mult iepurasi, morcovei, frunze (in fine, flori)...de ce oare?
POZICI IN ALBUM NOI CU MANCARICI...mai am o gramada din perioada cand stateam cu Florin dar alea sunt salvate la sora-mea in calculator...cu prima ocazie le recuperez...
fetele cochetele, eu fug la somnic, ca ma asteapta si Florinel...Domane Ajuta inainte de culcare mamicilor noastre de azi!
Doar 8 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !
mami_papatot +32 Honey Bunny
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
VioletaH spune:
FELICITARI, MIMONIX!!!
Sa-ti traiasca bebe Vlad Alexandru, sa-i dea Dumnezeu sanatate, sa se faca mare si frumos si sa va aduca numai bucurii!
Tinem pumnii Roxanei si Dianei!!! Dumnezeu sa va aiba in grija si pe voi si puiutii vostri!
Vio 36+ Sean
POZE
ccris_ccris spune:
Papacios, foarte frumoase hainutzele, da' de unde luati voi hainutze asa dragutze?
Cat despre cantecel, e foarte frumos, dar cam trist...
Naty, m-am tinut mai demult sa te intreb, ti-ai facut cumva molifta ca sa poti iesi din casa sau nu tii cont de chestia asta?
Cristina 30+
http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community