Mamici de septembrie - octombrie 2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 18
Boo spune:
Eu am fost azi la dr cu care am facut FIV-ul si mi-a masurat pliul nucal. Si eu sunt in 11s + vreo 5 zile cred. Mi-a zis ca la varsta asta se masoara. Si aveam 1mm, deci era ok.
La Pop cand am fost joia trecuta mi-a spus ca e prea devreme sa-l masoare atunci, dar ca dupa cum arata e ok totul si m-a chemat direct la morfologia de primul trimestru cand o sa fiu in sapt 13 cred sau 14.
Azi am intrebat daca se mai poate schimba ceva cu pliul asta, daca poate sa creasca si mi-a explicat ca el oricum creste, dar proportional cu copilul. Dar ca daca era ceva acum se vedea.

Buburuza
asa creste Buburuza
monica_dicut spune:
Nu ma mai chinui. CE o fi o fi. Sper sa nu ma trimita Iosup acasa ![]()
Burta... mie aseara mi-a fost foarte tensionata. DAr sincer si eu simt de parca nu ar mai fi nimic acolo. DAr eu stiu ca e ok. Trebuie sa fie ok.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/2272277944/in/set-72157603929078079/" target="_blank">POZE CU BURTOIU
10+
EL NINO
Codruta27 spune:
Offff, fetelor, ma suparati! De ce va torturati asa? Cum sa nu fie nimic acolo?????!!!????
Aloooo, sus moralul ca se supara bebeii!
8+
Bebe mic
ioana10 spune:
...tuturor burticilor
Din poze am vazut ca multe dintre noi deja au burtica...felicitari monica pentru asa o burtica frumoasa, sper sa am si eu asa la 10 s (cu toate ca la mine e si ceva slaninuta pe deasupra...
)
Eu ma lupt din rasputeri cu o greata de toata frumusetea, de dimineata si doar o felie de lamaie a mai potolit-o...
, dar mergem mai departe, ce nu facem noi pt 
Asadar, vroiam sa va intreb ce putem face in situatii de genu asta...GREATA MARE, la servici? Ceva remedii naturiste, babesti?...pleaseee ![]()
8+
Mimihoo spune:
mie inca nu mi-a trecut durerea de cap :-(
voi puteti manca, aveti pofte? eu n-am pofte si nici nu pot sa mananc. La inceput mancam ca disperata fructe, acum nici de-alea parca nu-mi mai arde. Lapte, sana ... nu pot ca-mi dau niste crampe destul de urate si numai mananc. tot incerc in fiecare dimineata si cateodata si reusesc sa mananc "branzica de casa" care este branza cu smantana. in rest sunt vai de mine. de cand am inceput s ama cantesc aveam 2 saptamani la rand 61 de kg, dar in ultimele 2 am avut 60 kg si cred ca e in scadere. Culmea este ca inainte ... eu eram intr-o continua dieta si-mi era foame d eorice, acum trebuie sa mananc si uite poveste ... nu pot. upf!
Mi
www.flickr.com/photos/mipepitoida
ioana10 spune:
In aceeasi situatie ma aflu si eu Mimihoo...pofte nu am deloc, chiar ma chinui sa mananc cate ceva sa nu am stomacul gol pt bebe.
Cred ca nu suntem asa norocoase ca alte burtici care nu au nici un simptom...
Apropos....interesante link-urile pe care ni le-ai dat.
monica_dicut spune:
Ioana, stai linistita la mine e 90% slanina si 10% bebe in burta aia ![]()
Eu sunt mai grasutza de fel si aveam burta si inainte. 
Eu pot sa mananc orice si oricand (de citrice m-am saturat pana peste cap)
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/2272277944/in/set-72157603929078079/" target="_blank">POZE CU BURTOIU
10+
EL NINO
Delphinas spune:
bun venit noilor burtici, sarcina usoara si fara greturi
oana sa stii ca sunt foarte fericiti bunici si numai ei, ci si nasii si cumnatii, toti...
Am vorbit cat se poate de serios cu sotul meu si am luat decizia ca pana la urma sa mergem la iasi definitiv. O sa merg la aceeasi dr la care a mers si o ruda a mea.Am vazut ca multe burtici sunt multumite de felul cum sunt tratate si monitorizate.
in legatura cu triplul test, vreau sa va spun ca sotia unui coleg a facut asa ceva si i-a iesit ca copilul are sindromul down. va dati seama ce a insemnat pt ea asa ceva? era terminata, nici nu mai stia pe ce lume traieste si mai presus de asta starea ei emotionala il afectase si pe bb. intr-un tarziu a mers la un preot si i-a zis ca daca DD vrea sa nu fie bine, asa va fi, dar daca vrea sa fie bine, atunci totul va fi bine. a dus o sarcina vai de ea, stresata si suparata. a nascut un baietel sanatos si fara nici un sindrom donw. a refacut pana la nastere acest test si la fel ii iesea. asa ca...nu stiu cat de sigur e acest test. decat sa innebunesc sa nu mai stiu ce e cu mine la rezultatul ce mi-l da, mai bine ma las la mana mea.
ramo eu am remediat o durere groaznica de cap cu un ceai de tei. incearca si cu o jumatate de paracatamol poate trece. si sa stai linistita fara sa te gandesti la nimik
anis poate sunt 2 si vei face 2 baietei frumosi sa aiba surioarele pereche. ce zici??? ![]()
offf mai am de citit 5 pagini...dar termin eu imediat
8+ o mazarica mititica
mazarica mea
poze
Nocom spune:
Mda mimihoo nici eu nu pot manca mai nimic, ma uit la tot felul de mancaruri poate poate imi face vreuna cu ochiul si nimic...desi greturi nu mai am, tot nu pot manca ca inainte..nu-i nimic are bebe de unde sa-si ia tot ce-i trebuie caci am niste rezerve in plus....
monica_dicut ce burtica mare si frumoasa ai!!!!!!! Nu credeam ca la 10 s se vede atat de bine si e atat de mare!!!! Imi place mult de tot!!! Esti o norocoasa!!
8+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
monica_dicut spune:
Meeeeeeeyyyyy 
scuipati sa nu deochiati 

Glumesc, acum repet e 90% slanina si 10% bebe. Am 73 de kg 

POZNICI CU NOI
10+
EL NINO