Strumfi de iulie-august 2007 (59)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

aha, deci aia era treaba cu dezmatzul......stiam o gluma cu pozitia 69 da' trebuie ilustrata live si n-am cum.
cred ca m-a "lovit" si pe mine raceala. aseara bebe a plans, l-am carat mult in brate si la cele 9 kile (cred) ale lui m-a cocosat. am o durere intre omoplati de park mi-ar fi infipt cineva un topor. si pielea parca ma doare. of, of, mai, mai!

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Am citit si eu din urma.

Anya20, felicitari pentru Anya. Eu zic s-o iei cu tine si pe Arina, cine stie, poate fac fetele un duo .

Mycky, asa ciobanas mai zic si eu. Scump foc ciobanasul tau!

Carla, cum mai sunteti? Pentru gat, eu iau si recomand si la altii Homeogene 9. La mine a functionat mereu .
Despre curatatul nasucului, si eu am aceeasi problema: nu vrea si pace! Si in niciun caz nu merge tinut cu forta. Cum se vede tinut, cum se zbate mai rau. Eu il pun pe sot sa ii atraga atentia cu o jucarie sau sa vorbeasca cu el, si de regula merge: el e atent la jucarie si eu, pe nesimtite, ii pun pompita la nas. Incearca si asa .

David de la o vreme spune numai tata . Evident, tac-su e in al noualea cer cand il aude. M-am linistit cand am vazut ca aseara isi luase piciorul sa-l bage in gura si cand l-a adus in fata ochilor, a exclamat catre picior: ta-ta!

Gabi, mami de Davidush . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Whether you think you CAN or you CAN'T,
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">_JURNAL DE STRUMF_ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . either way you are right.(Henry Ford)

Mergi la inceput

apropos de "tata-mama" si andrei a inceput sa mormaie ceva de genu asta, mai ales cand e suparat. mai nou cand se trezeste noaptea nu mai plange ci tzine conferinta: bla-ma-bu-mame-be etc etc!

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Multumesc pentru sfaturi! Pana la urma am amestecat laptele de la mine cu niste apa, a iesit o portie mai mica de cereale pe care le-a inghitit bine. Cred ca oricum o sa caut de acum unele cu lapte inclus, e mai comod.

AndraZ, bafta la examen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Azi ma duc la aerobic ...deci spre sfarsitul saptamanii o sa fiu teleghidata de febra musculara

AndraZ muulta bafta la exam.

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
Let your kids paint on the wall!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

lia, de aia cautam si eu cu lapte inclus. ca e mai comod. dar deh, daca nu am gasit ce am vrut....o sa iau si fara lapte. dar va trebui sa am lapte in casa. si nici de ala nu stiu de care sa iau. la cereale milupa merge orice lapte? care e recomandat? si la varsta asta trebuie nr. 2? (adica la 6 luni)

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

simo daca te duci dupa 2 zile din nou nu faci febra musculara.am vazut ca are si matei testoasa de la chico, eli a mea rade cu ea si o musca de bot
alina(anya)felicitari pentru "fotomodel",era pacat zau sa ti fata acasa....

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by alina.a

simo daca te duci dupa 2 zile din nou nu faci febra musculara.am vazut ca are si matei testoasa de la chico, eli a mea rade cu ea si o musca de bot
alina(anya)felicitari pentru "fotomodel",era pacat zau sa ti fata acasa....

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

...daaaa mare succes are broasca testoasa! Matei cu aia mica are ce are...baga tot capul in gura si sta asa ca un catelus. Dar mie imi e draga pentru ca a fost prima jucarie la care a reactionat. O puneam sa vibreze pe burtica lui si el incerca sa o cuprinda cu manutele sa o bage in gura.

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
Let your kids paint on the wall!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Ce liniste p-aici...

Pun si eu o intrebare, poate n-aveti subiect de conversatie: cum va tineti copiii ocupati?

David se plictiseste f repede, asa ca trebuie mereu sa inventez cate ceva: sa-i cant (saracu', ma mir cum suporta), sa-i spun poezioare, sa-i zdrangan jucarele, sa-i citesc, sa ne gadilam, sa ne pupam, sa ne plimbam, sa...sa... sa... altfel se pune pe jelit . Uneori intru in pana de idei, mai ales cand sunt f obosita.
Voi cum procedati?

Gabi, mami de Davidush . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Whether you think you CAN or you CAN'T,
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">_JURNAL DE STRUMF_ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . either way you are right.(Henry Ford)

Mergi la inceput

broask de la chicco??????? ce broasca?unde, cum ,cat, de ce? heheehh. vreau si eu! adik si noi :)

*mihaela*

Mergi la inceput