Strumfi de iulie-august 2007 (59)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

fetelor, voi cate grade faceti in casa? vad in pozele voastre multi copii imbracati foarte lejer, unii chiar fara sosetute sau cu maneca scurta ... noi avem in casa cam 22 grade si Mara e imbracata cu un body si pe deasupra o salopeta ...

aici suntem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Panda, multumim frumos! admirasem si eu frumusete de Ilinca, da nu mai apucasem sa spun...vad ca se tine pe picioare, ca sa zic asa, excelent! la noi, mai greu, din cauza de kg multisoare.
Gabriela, . (si tot n-am facut ciocolata aia...).
Tiz, si io as fi vrut sa merg pe burta, adica sa-mi iau barbatu prin suprindere si sa-l pun in fata faptului implinit (el n-are nicio treaba cu concertele mele, numa la rolling stones s-a bagat), insa era vorba de planificarea concediului si nu puteam pentru ca sa...ma-ntelegi. si iar ma uitai la mandrele tale si ma minunai...de parul Smarandei, de ochii Mirunei...

fii'mea vaz ca e tare ostenita, doarme de o ora si ceva...si io visez cai verzi pe pereti.

mami de Olga Cristiana 5.07.07

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

ioanaiub la noi sunt cam 23-24 grade. pe andrei il imbrac cu body, cu pantalon si deasupra o bluzica. mie nu mi se pare mult in conditiile in care si eu ma immbrac la fel (mai putin boddy:).

de vreo 2 zile Andreiutzu ma cadoriseste cu "mama" clar! mai ales cand e suparat sau vrea ceva. sincer , ma topesc cand il aud. n-am crezut ca poate sa ma bucure ceva atat de mult. e fascinant!

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

LIA, sa-ti dea Dumnezeu sanatate tie si la toata familia ta pt ideea cu fasolea in sticla de apa. A ras David o jumate de ora incheiata.
Uitati exemplificarea (scuze pt calitatea imaginii, era destul de intuneric in camera, si eu tineam si de aparat si agitam si fasolica, asa ca e tot o miscare...).

Gabi, mami de Davidush . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Whether you think you CAN or you CAN'T,
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">_JURNAL DE STRUMF_ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . either way you are right.(Henry Ford)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXIA2007 spune:

Salutare! Nu am mai intrat de ceva vreme pe forum Alexuta nu a fost in forma sa mai am timp,si acum ne mai luptam cu mucusori.

celor care sarbatoresc ziua de nastere,si noi asteptam sa vina tati de la servici cu tortulet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielabv spune:

mai avem o sarbatorita pe Alexia,la multe lunisoare ii urez si ei si sa aveti o petrecere frumoasa cand vine tati

eu despre olita cred ca e bine de pus copilul de cand poate sta bine in fundulet. Pana la urma e vorba de vointa noastra si de cat avem mai mult timp la dispozitie sa facem acest lucru cat mai des. Daca amanam sa-i "educam" in acest sens rezultatele vor veni mai tarziu. La Dragos pana nu m-am hotarat sa fiu consecventa cu olita nu am avut rezultate. E greu cand ai atatea de facut dar altfel nu se poate. La noi cel mai greu a fost renuntatul la pemparsul de noapte. 6 luni m-am chinuit noapte de noapte, trezit de n ori sa-l controlez daca e ud, schimbat asternuturi si copilul de cateva ori in fiecare noapte, dar nu am avut ce face, a trebuit sa rezist. Si el era stresat sa nu mai faca dar se scapa cand se trezea. Sper ca M v-a fi mai sensibila si vom scapa mai usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Sa raspund si eu la subiectele zilei:

1)Walker: nu am avut si nu ma bag la pareri elaborate dar cred ca asa cum s-a spus mai sus este vorba de momentul in care copilul merge binisor insa ii e inca teama sa o faca singur. Fiu-miu pe la zece luni alerga daca se tinea de degetul meu dar nu vroia sa mearga singur. Daca ii dadeam o jucarie sa o tina el credea ca e in siguranta si mergea.

2) la subiectul olita al meu trebuie sa recunosc ca la un an jumate facea la olita. Nechinuit. De fapt scuze, la wc il tineam noi pe colac. Purta pampersi doar noaptea. Insa acum fiind la al doilea mi-am schimbat opinia, adica o voi lasa sa faca cand va dori ea adica probabil de distractie o voi pune la olita dupa un an si de la un an jumate am vazut ca exista pampers pentru potty training si o voi purta in aia. Daca merge bine daca nu sigur va veni ziua cand va faca si la olita/wc. La primul am vrut performante la al doilea sincer ma distrez si nu ma intereseaza progresul decat in limitele normale.

Diana fiu-miu facea pipi la wc stand jos initial apoi il tineam eu din spate in picioare pe colac caci altfel nu dorea. Dar am vazut ca exista scarite.

La muti ani si din partea noastra sarbatoritilor de azi nu-i numesc caci sigur uit pe cineva.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

vivela ce se mai radea la fasole fii'tu! super!

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Arina, Elisa, Alma, Denisa si Daria

Mami de bebe
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u/Chris5Luni

Mergi la inceput

uau, cica la noapte e eclipsa totala de luna!!!!!!! bu-hu-hu!

*mihaela*

Mergi la inceput