Strumfi de iulie-august 2007 (59)
Raspunsuri - Pagina 14
panda77 spune:
quote:
Originally posted by Vivela
Panda, m-am uitat pe indelete la pozele tale. Cred ca ti-am mai zis, dar ti-o repet : ai o dulceata de fetita! Mi-au placut tare mult toate pozele, dar cel mai mult poza www.flickr.com/photos/10379652@N03/1773424646/" target="_blank">asta .
Vivela, multumesc frumooos ...tare mici eram pe atunci, vreo 3 luni aveam. Auzi, dar tu cum ai facut de ai "produs" ochii astia superbi de Davidush ?
Panda, de www.flickr.com/photos/10379652@N03/" target="_blank">Ilinca - 15.07.2007
ioanaiub spune:
neata fetelor ... cam tarziu dar noi nu ne trezim cu noaptea in cap ... Mara doarme pana la vreo 8-8,30, sunt o mamica fericita ... deocamdata nu sunt semne de dinti, sau nu o dor, nu stiu, dar e destul de linistita
acum a descoperit o ratusca de cauciu si e tot cu ea in gura, ma striga sa iesim afara
citesc pe aici si vad ca voi sunteti subtirele (sub 60 kg) si va plangeti ... eu am acum 69 kg, am avut 73 kg cand am venit din maternitate, as mai avea de dat jos vreo 5 kg sa ajung la greutatea ideala pentru inaltimea si varsta mea (cica) ... inca nu am inceput vreo dieta, am eu un cara a dat roade dupa celalalt copil dar astept si eu primavara sa o combin cu plimbari mai lungi
aici suntem noi
oaana spune:
Gata ,am reusit.Cu ajutor de forumiste desigur.
Vivela,Pandanu e nici o fetitza,dar o sa-mi iasa si o zulufata,sperrrrrrr
Abia astept sa-i creasca parul lui Aaron,deja se intorc putin varfurile la spate.
Oana,mami celor doi nazdravani:Iosua si Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
ioanaiub spune:
inca nu am inceput vreo dieta, am eu un cara a dat roade dupa celalalt copil dar astept si eu primavara sa o combin cu plimbari mai lungi
am vrut sa zic ca am o cura de slabire ... nu stiu ce prostii am scris aici
aici suntem noi
Nonna76 spune:
Intre doua plimbari la scoala raportez si eu greutatea de dimineata- 59.3kg. Ma mir caci asta noapte am mincat inghetata (Simo stie).
Eu vreau 54 si sper ca pina la vara reusesc.
Si copilul meu vorbeste tot timpul(cel mai mult ba-ba - si tata zice ca e din cauza ca sta cu bunicile).Acum se rostogoleste pe toate partile.
Si il adora pe frate-su.
madabout2003 spune:
Neata!
Am intrat si eu sa dau raportul: 72.4..am cam stagnat si nu stiu de ce !
Luna f. misto situl cu mancare pet bebei! Mi se facuse o foame aseara!!
Pupicei!
MADA mamica de Emily 07/08/07
Vivela spune:
quote:
Originally posted by panda77quote:
Originally posted by Vivela
Panda, m-am uitat pe indelete la pozele tale. Cred ca ti-am mai zis, dar ti-o repet : ai o dulceata de fetita! Mi-au placut tare mult toate pozele, dar cel mai mult poza www.flickr.com/photos/10379652@N03/1773424646/" target="_blank">asta .
Vivela, multumesc frumooos ...tare mici eram pe atunci, vreo 3 luni aveam. Auzi, dar tu cum ai facut de ai "produs" ochii astia superbi de Davidush ?
Panda, de www.flickr.com/photos/10379652@N03/" target="_blank">Ilinca - 15.07.2007
Oana, . Pai cum sa fac, a trebuit si copilul sa semene cu cineva din familie . Uite aici . Daca nu gasesti nicio asemanare , devine plauzibila ideea soacra-mii cum ca poate a fost copilul schimbat la nastere .
Gabi, mami de Davidush . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Whether you think you CAN or you CAN'T,
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">_JURNAL DE STRUMF_ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . either way you are right.(Henry Ford)
Luna1 spune:
Buna dimineata si din Uk!
Aici e ceata rau.
Eu nu m-am cantarit si nici nu stiu daca sa o fac sau nu.
Oana ai niste baieti superbi daca faci baieti asa frumosi iti dai seama cum va iesi fetita?
Ma duc sa ma joc cu fie-mea.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
panda77 spune:
Fetelor, io am vreo 2 nelamuriri:
1. pana la ce varsta trebuie sterilizate recipientele din care se hranesc bebeii?
2. in piureul de fructe de dimineata voi adaugati cereale ? Eu da si le prepar inainte cu lapte. Voi le puneti direct sau le preparati anterior?
Luna1 spune:
Ame din acel walker am si eu in cap sa-i cumpar. Insa nu stiam ca se cheama walker.
Viviela ce pozici frumoase. Hai bine iti seamana. Asta ca sa nu coalizez cu soacra.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)