Strumfi de iulie-august 2007 (59)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

quote:
Originally posted by Vivela

Oana, . Pai cum sa fac, a trebuit si copilul sa semene cu cineva din familie . Uite aici . Daca nu gasesti nicio asemanare , devine plauzibila ideea soacra-mii cum ca poate a fost copilul schimbat la nastere .

Gabi, mami de Davidush . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Whether you think you CAN or you CAN'T,
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">_JURNAL DE STRUMF_ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . either way you are right.(Henry Ford)

Vai de capul meu ! Esti sigura ca in loc sa-l nasti nu l-ai clonat ? Acum serios vorbind, imi e clar acum de unde genele de ochi superbi.

Panda, de www.flickr.com/photos/10379652@N03/" target="_blank">Ilinca - 15.07.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

quote:
Originally posted by panda77

Fetelor, io am vreo 2 nelamuriri:

1. pana la ce varsta trebuie sterilizate recipientele din care se hranesc bebeii?
2. in piureul de fructe de dimineata voi adaugati cereale ? Eu da si le prepar inainte cu lapte. Voi le puneti direct sau le preparati anterior?

Panda, de www.flickr.com/photos/10379652@N03/" target="_blank">Ilinca - 15.07.2007

Panda eu de la 4 luni jumate de cand a inceput sa bage in gura toate jucariile nu mai sterilizez! Mi se pare aiurea sa sterilizez biberoanele cand ea duce la gurita tot felul de jucarii nesterilizate...

MADA mamica de Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Imi fac curaj sa va zic de noi. Pana atunci vedeti articol complet despre Sonia si cititi si comentariul Oanei (primul de jos):

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/792649/35-de-ecografii-niciun-diagnostic/

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Luna, panda, multumesc .
Sunt eu rea cu soacra. De fapt noi nu prea avem nimic de impartit, de aceea ne intelegem f bine . Orium, chestia cu schimbatul s-a lamurit, ca a stat ea si l-a analizat mai bine si a descoperit ca seamana cu ... ea!

Nici eu nu sterilizez nimic. Tzatza e semi-sterila , si oricum linge cu pofta toate jucariile de cauciuc, dar si de plus, plus propriile maini si picioare. Ba atenteaza si la ale mele (doar la maini ).

Gabi, mami de Davidush . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Whether you think you CAN or you CAN'T,
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">_JURNAL DE STRUMF_ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . either way you are right.(Henry Ford)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

panda77 intr-adevar ai o fetita frumusica foc, mi-a placut mult fotografia aia cu tango :). Am observat ca si tu ai doar parchet pe jos, fara covor, eu ma intreb ce sa fac cand o sa inceapa sa mearga bebe fiindca si cu sosetute din alea speciale, tot va aluneca. Si nu am chef sa cumpar covor :(

Eu fac mai ciudat cu sterilizarea, biberoanele da dar recipientele de mancare nu.... stiu ca nu are logica, dar ma rog, asa fac

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Violeta, Mada, Cafera, Vivela, multumesc pentru interes si urari. Ieri am fost ceva mai bine, a venit dr. si din fericire Saby nu are nimic la plamani si nici la urechi, nici rosu in gat. Ieri a fost o zi mai buna, a mancat mult, a fost vioaie, a tusit mai putin si a respirat mai bine. Astazi tuseste iar mai mult ca ieri si are multe mizerii in nasuc, doarme cu gura deschisa. Astept sa se trezeasca sa-i curat nasul iar. Mie mi-a mai trecut durerea de gat dar am facut febra, o tin sub control cu paracetamol. Sunt si foarte obosita, ma doare capul si ametesc rau. La Saby inca nu e nevoie de antibiotice, am facut bine cu ce i-am dat pana acum, o sa continuam cu ceai de patlagina si in plus trebuie sa-i gasesc un preparat homeopat de tuse.
Vivela, Homeogene 9 a functionat si la mine dar nu aveam in casa, m-am descurcat cu faringosept si proposept. La partea cu imobilizat Saby ca sa-i curatam nasucul am ajuns dupa ce am epuizat toate modalitatile de distragere a atentiei si fara succes.
Pe noi ne-a ajutat mult batista bebelusului, dispozitiv in care nu credeam pana nu l-am incercat. Am scos cu ea de 10-15 ori mai mult decat cu pompita sau cu q-tip. O folosesc de 1-2 ori pe zi si sper ca nu mai mult de 5 zile.
Corina, sanatate multa!!! O stiu pe doctorita de la ORL de la IOMC, ea nu e proasta, dar la voi a fost o totala lipsa de interes, imi pare rau.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

Panda, multumesc frumos pentru raspuns, ti-am admirat si eu printesa, e o scumpica! Cu sterilizatul am auzit mai multe pareri, unii zic pana la un an, altii zic ca pana incepe bebe sa bage tot ce prinde in gurita. Eu am ales o cale de mijloc, zic eu, am renuntat sa-i sterilizez linguritele si ce mai aveam pe la 6 luni. Cu a doua intrebare nu stiu ce sa zic, dimineata ii dau deocamdata doar cereale cu lapte.

Oaana, ai niste baieti unul si unul! Bafta strumfului luni la vaccin.

Simo, felicitari ca te-ai mobilizat sa faci miscare, e sanatate curata!

Ame, felicitari Jasminei pentru "mama" & "tata"! Felicit si ceilalti strumfi vorbareti, noi se pare ca mai avem pana acolo. Cu parchetul si eu am aceeasi dilema. Mi s-a sugerat sa intind o pilota pe jos, cred ca asa am sa fac pana la urma.

Mami de Dani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by Simo78

quote:
Originally posted by valen

quote:
Originally posted by Simo78

A

Ioana sa ma treci si pe mine cu 52 de kg, desi cantarita marti seara

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
Let your kids paint on the wall!

Sterge prostia asta de aici imediat ca-mi strici seara!!!

www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Vrei sa-ti stric seara si mai tare? Joi me duc la Alina!

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
Let your kids paint on the wall!

hmmmm...ai mare grija ce spui, ca s-ar putea sa nu te mai primesc .maine-poimaine o sa ne ceri sfaturi pt ingrasare... te rog sa-ti revizuiesti atitudinea . bine ca mi-ai spus, ca ma pun pe gatit maine de dimineata...cat mai gras si cat mai dulce

eu nu m-am cantarit, ca nu merge nesimtitul de cantar. adica s-a dus bateria. poate iau azi alta. se pune daca ma cantaresc maine? in schimb puiul meu mic, care se ingrasa vazand cu okii si acum 2 saptamani avea aproape 7800...acum are 7750 (desi mananca bine)! ei, noi sa fim sanatosi!

arina are astazi 8 luni...la fel ca "surioara" elisa...pe care o pupam.
la multi ani si celorlalti sarbatoriti, care implinesc lunita, in mod special dariucai, denisei si almei (pentru ea de 2 ori, pentru ca are o varsta speciala, jumatate de anisor).

am cateva pm-uri la care promit sa raspund cat mai repede.

multumim pentru felicitarile la adresa anyei. saptamana viitoare aflam ce si cum.

felicitari ame pt d-ra vorbareata!

vivela, cred ca ti-am mai zis...david al tau e frumusel foc. nici tu nu esti mai prejos, fie vorba intre noi

multa sanatate puilor bolnaviori...

comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Arina, Elisa, Alma, Denisa si Daria La multe luni cu sanatate si progrese multe

Carla dorim Sabinutei sa se faca repede bine si ne bucuram ca nu are nimic grav.

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Buna, fetele! Ma duc sa citesc din urma, dar vroiam sa va salut. Sper sa rezolv cu laptopul meu ca sa pot intra si de acasa. Pana citesc, va pup pe toate!

Am ajuns la 65 de kg. Yeeeeyyy!!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com

Mergi la inceput