Strumfi de iulie-august 2007 (59)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Ame ,eu cred ca sunt mult mai scumpe in Romania,si parca m-am uitat zilele trecute la Chicco si nu am vazut.

Oana,mami celor doi nazdravani:Iosua si Aaron.

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Pai da, vezi ca editasem mesajul.

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Raporetz si eu: 56,5 kg. Macar 2 kg sa mai dau jos, desi ideal pt mine ar fi inca 4.

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Neata, deja am baut cafeaua . Inca o zi fara peripetii

pentru sarbatoritele zilei de astazi, sa creasca mari si frumoase si destepte si istete :

Elisa (Alina.a)
Arina (Anya20)
Daria (Ddanagh)
Alexia (Alexia2007)
Denisa (Brazuca)
Alma (Petra)

Sper ca n-am uitat pe nimeni.

Ame, felicitari pt "mama".

Lavi, eu ma inscriu doar la lingurita cu miere, se poate? .
David a "vorbit" destul de devreme, a gangurit de pe la o luna cu ng, ng...ca se mirau toti. Acum deja are un vocabular bogat . Cel mai haios e cand zice "e-te-te", cu intonatia necesara .

Felicitari pt fetele care reusesc sa ajunga la sala. Eu pusesem ochii pe una aproape de mine, si cand m-am dus sa ma inscriu, scria mare pe usa: "sala se va inchide definitiv incepand cu data de 18 februarie" . Deci, ghinion! . Si de-abia ma hotarasem si eu.

Raportez 52,700 g, in scadere neglijabil, probabil doar de incurajare (probabil n-am baut aseara suficienta apa). Eu ma mir totusi ca scad, nu mai tin niciun fel de regim, ca nu pot. Seara cand reusesc sa-l adorm pe strumf, ma apuca o foameeee...
Iar miscare...doar prin casa si prin parc cu David in brate .

Gabi, mami de Davidush . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Whether you think you CAN or you CAN'T,
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">_JURNAL DE STRUMF_ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . either way you are right.(Henry Ford)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Poze noi.Se vad?Nu reusesc sa scurtez deloc ,tot mi s-a spus dar eu uit mereu.

[url=http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/]poze noi[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Buna dimineata tuturor. Intru iute sa spun cate kile am - 56.5. Lavinia, vad ca inaintam umar la umar, in cursa asta contra kilogramelor in plus.
Oana, ai PM.

Va pup. Incerc sa mai revin cand adoarme Una.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

quote:
Originally posted by oaana

Buna dimineata tuturor,

Oana, ai niste baieti superbi, sa-ti traiasca ! Sigur nu e niciunul dintre ei fetita ?

Panda, de www.flickr.com/photos/10379652@N03/" target="_blank">Ilinca - 15.07.2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oaana

Oana, ai niste baieti....
Sufla si incoace niste esenta de zulufi ca ai lui Iosua. Are un par superb ... David are par deocamdata cam ca al lui Aaron, deci inca mai sper si eu sa se transforme in niste bucle asa frumoase.
Mi-a placut mult poza cu Aaron la baita .

PS Ca sa-ti iasa linkul ascuns, pune ghilimele inainte de http si la sfarsitul linkului. In rest e corect cum ai scris .

Gabi, mami de Davidush . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Whether you think you CAN or you CAN'T,
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">_JURNAL DE STRUMF_ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . either way you are right.(Henry Ford)

Mergi la inceput

Panda, m-am uitat pe indelete la pozele tale. Cred ca ti-am mai zis, dar ti-o repet : ai o dulceata de fetita! Mi-au placut tare mult toate pozele, dar cel mai mult poza www.flickr.com/photos/10379652@N03/1773424646/" target="_blank">asta .

Hai Andra....

Cafera, pe unde esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salutare!O sa citesc dupa-amiaza ce s-a mai intimplat (si o sa actualizez lista).

Eu raportez o miraculoasa stagnare. Pentru saptamina care vine imi propun sa slabesc 400 gr, sa vad 68.x in fatza ochilor.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput