Strumfi de iulie-august 2007 (59)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valen spune:

quote:
Originally posted by Simo78
AIoana sa ma treci si pe mine cu 52 de kg, desi cantarita marti seara
Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007) www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de MateiLet your kids paint on the wall!
Sterge prostia asta de aici imediat ca-mi strici seara!!!www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by valen

quote:
Originally posted by Simo78

A

Ioana sa ma treci si pe mine cu 52 de kg, desi cantarita marti seara

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
Let your kids paint on the wall!

Sterge prostia asta de aici imediat ca-mi strici seara!!!

www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Vrei sa-ti stric seara si mai tare? Joi me duc la Alina!

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by valen

Ai asteptat sa ma culc, ha????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Neata, io tre sa dau cafeaua?
V-as invita mai degraba la o ciocolata calda si un pepsi rece ca am avut o noapte....si niste cozonac, fiindca am primit de la soacra, il face foarte bun :)
Si cand a auzit de discutia de ieri, Jasmi a zis sa fie mai vrednica, asa ca s-a trezit la 6:30

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Luna, uite ce numesc eu www.mothercare.com/gp/product/B000JF9MV4/sr=1-12/qid=1203487838/ref=sr_1_12?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44576031&mcb=core" target="_blank">walker, am vazut si mai ieftine dar pe asta l-am gasit primul.

Ah, am uitat sa va spun ceva foarte important. De cateva zile a inceput si Jasmi sa zica, printre alte silabe si ma-ma iar aseara a spus un 'mama' intreg, cristalin si asa de frumos (nu stiu daca constient si nici nu ma intereseaza) incat m-am topit cu totul. Spune si tata, dar numai mama a spus intreg, sac :P.

aylin-Petra :) imi pare rau ca se trezeste broscuta asa de devreme, cred ca esti terminata. Te mai ajuta cineva ziua? Tot asa plange alma? Cu mancarea cum mai sta?

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Buna dimineata.
Noi suntem cei care batem recordul la trezit dimineata,la 5 si 10 minute.
O zi sta tati cu el,o zi eu....E nostim tare ,cand la 5 se trezeste pentru papa,adoarme,il asez inapoi-desi sunt constienta ca in 10 min. se trezeste-eu mai sper sa dorm un pic,insa numai ce il aud gangurind,incepe usor,apoi atre daca nu il bagam in seama.
Ame,adica tu atat ai dat pe walker,cum l-ai comandat?Ca eu am luat de pe forum si am dat 100 ron pe el,si prea stralucit nu mi s-a parut,o sa va pun poze,insa cel pus de tine e super,are Ioana asa,si nu mi se pare scump deloc,dar eu nu am stiut.
Luni mergem la vaccin,cel de sase luni...
Nici Aaron nu sta bine in funduletz,doar sprijinit...
Gata ca vrea sa adoarma....si nu ma mai lasa.
Va doresc o zi buna.

Oana,mami celor doi nazdravani:Iosua si Aaron.

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Oana, eu cred ca-l voi comanda pe www.mothercare.com/gp/product/B000JFFAUQ/sr=1-66/qid=1203490526/ref=sr_1_66?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44576031&mcb=core" target="_blank">asta ca e mai ieftin si cred ca se gaseste si la noi pe la acelasi pret sper eu, ca vad ca-i de la chicco. O sa ma interesez. De la mothercare se poate comanda online insa te rup la transport. Daca ai pe cineva in UK, poti comanda sa se duca pe adresa respectiva si sa iti trimita prin curier pentru ca e muuuult mai ieftin. Asa merge daca comanzi mai multe lucruri, e chiar avantajos.

Mda, tocmai am dat o cautare la noi in tara pentru astea si sunt mult mai scumpe. Ala care ti-a placut este 216 roni si asta pe care il vroiam eu aprox 170. Deci o sa comand de la mothercare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Neata!
Dau si eu o cafeluta , dar indulcita cu miere, ca s-a intamplat sa nu mai avem zahar in casa. Si una pt Simo, ca sigur are nevoie

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna dimineata si de la noi,

Ame - multumim de cafea.
Raportam 77 kg. Pana la perfectiune mai e multa mamaliga de mancat.
Sa aveti o zi buna.

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput