Rugaciune colectiva pentru a avea un copil(8)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Maryb,feeeelicitari!!!Ce minune,ce bucurie,nici nu pot scrie de feeericire!!!M-am trezit ,de altfel, de dimineata foarte fericita si nu intrasem nici ieri pe forum,asa ca nu aveam de unde sa stiu,asa ca uite ca Maicuta Domnului nu ne lasa,ne trimite mereu cate o bucurie!!!Sa stati cumintei acum la inceput si totul va fi bine,eventual cu un tratament de sustinere,nu se pune problema de data asta,ai primit cel mai frumos Dar de ziua ta!!!Doamne ajuta!!!

Cleo,deosebite nume,fie ca Sfintii alesi sa fie ocrotitori pentru gemanutii tai,sunt chiar cei carora trebuie sa le multumim pentru minunile noastre si mare bucurie au cand pruncii primesc la nastere numele lor.Maica Domnului,Sf.Arhangheli,Sf.Apostoli si bunul Dumnezeu sa va aiba in paza toata viata.Eu nu am facut nimic deosebit,sa-i multumim Domnului ca ne asculta rugaciunile si sa ne rugam si noi saptamana asta mult,ca multe minuni face Dumnezeu.Va pupam,Maica Domnului sa va aiba in paza.

Alinushca,nu-ti face probleme ca nu se intampla nimic,nici de la paracetamol,nici de la febra,bea multe lichide si din moment ce ai fost la Sf.Maslu ai toata protectia bunului Dumnezeu.Sunt ispite,ca poate renuntam si nu ne mai ducem.Tu stai cumintica si Maica Domnului sa va aiba in paza!!!

Mmc,de data asta va fi bine,cu siguranta Maicuta Domnului va mijloci pentru voi.Stai cumintica,fara efort si cu multa rugaciune,va fi bine de data asta.Doamne ajuta sa ne dai o veste mareeeee,peste cateva zile!!!

Cami,ti-am mai povestit ca si noi am avut incercari mari cu mama anul trecut,am vazut minuni cu ochii nostri,intr-o sectie de chirurgie cardiovasculara si cu multa rugaciune a fost posibil totul.Tu trebuie sa fi tare acum,de fapt Dumnezeu ne intareste in momentele grele si cu multa iubire si ingrijire il vei face bine pe tatal tau.Il rugam pe bunul Dumnezeu sa-l faca bine,sa poata sa-si vada in curand nepotelul,ca va veni si bebita,numai rabdare sa treaca aceasta incercare.Doamne ajuta!!!

Pupici tuturor fetelor,duminica linistita,multa rugaciune si pace,vom umple lista de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopatra70 spune:

Dragele mele,

Revin cu o veste minunata mai avem o graviduta in listuta cititi aici:

Salutare la toate gravidutele!! Ma bucur ca am reusit in sfarsit sa ne strangem cateva gravidute si sa ne impartasim experientele! Intr-adevar nu am mai scris de mult dar sincera sa fiu nu am prea avut ce! Deocamdata nu am vesti, dar luni ma voi duce din nou la doctor pentru o noua eco iar pe 3 martie avem programare pentru ecografia morfofetala de trim.I Am emotii si abia astept sa-mi vad din nou ingerasul! Sincer imi fac griji din orice desi nu cred ca as avea motiv. Va pup si va voi tine la curent cu noile vesti!

10+

Este vorba de Vdrag(Virginica)din Belgia va mai amintiti de ea?
Parca cineva imi zicea sa mai intru sa citesc pe la Odisee si uite ce am descoperit,ma bucur nespus de mult pentru ea.
Vdrag,felicitari draga mea!
Ma bucur din toata inima mi-au dat lacrimile de fericire.
Dumnezeu,Maicuta Domnului si toate puterile ceresti sa te aiba in grija lor cu multa sanatate,bucurii si binecuvantare pana la termen!Dumnezeu sa va aiba sub protectia Lui neincetat!Doamne ajuta!
Te astepatam sa ne scri cand poti,ne-am bucura mult.
Ma voi ruga si pentru tine neincetat,o sa fie bine pana la termen.

Au inceput sa apara vestile miraculoase,sunt foarte fericita ca azi am adugat 2 in listuta sa o tinem tot asa.Dumnezeu sa ne ajute la toate!
Cine urmeaza la ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sukisuki spune:

VAIIIIIIIIIIII CE BUCURIE MAREE MA BUCUR NESPUS DE MULT FELICITARIIII MARYB SA FII SANATOASA SI ASTEPTAM VESTI!!!!

VDRAG FELICITARIIIIIIII

FETELOR SE PARE CA BUNUL DUMNEZEU NE ASCULTA RUGILE SI NE TRIMIT MINUNI!!! VA SALUT PE TOATE SI VA PUP SI SA DEA BUNUL DUMNEZEU SA SE UMPLE LISTA DE GRAVIDUTE !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Syris, OAU ! Uite si soacra-mea este cercetator biolog de vreo viata intreaga (inca activeaza si are vreo 60 de ani si face proiecte intr-o disperare) si cum a auzit de febra cum m-a informat ca se poate ajunge la avort..... bine... a trecut si ea saraca prin 2 pierderi in luni mari cand era tanara si imi imaginez ca nu-i chiar... Merci. Este chiar linistitor ce mi-ai zis de prietena ta. Eu m-am tot gandit ca oricum ar fi numai de Dumnezeu depinde. Dar trebuie sa recunosc ca am avut cateva clipe de indoieli.

anigriv, am scapat pana la urma cu doar 2 Paracetamol. 1 pe zi. Inca mai tusesc. Dr. mi-a dat un pumn de medicamente mai mult sau mai putin safe in sarcina. Dar nu am luat nimic. Cu febra nu am mai avut probleme. Acu sper sa scap de tusea asta ca il tot zgaltzaie pe bebe. Ioana-Nectaria . Am cunoscut o maicuta care era indragostita daca pot spune asa de Sf. Nectarie. Ea este tocmai pe langa Miercurea Ciuc si mi-a zis sa merg la Sfantul sa ma rog si pentru ea. Si asa am ajuns sa ma rog si sunt sigura ca m-a ajutat mult!

Cleo, frumoase nume ai ales pentru baietii tai! Sa ii ajute Dumnezeu si sa ii faca slujitori ai bisericii Lui! Ai mare dreptate. S-a intors roata de cand am facut toate randuielile. M-am linistit foarte mult si ma simt bine. Doamne ajuta sa ne rugam cu folos in continuare ca vad ca lista noastra a depasit deja bine cele 10 gravidutze.

vdrag si maryb, va felicit inca o data si va doresc ca Dumnezeu sa aiba grija de pruncii vostri si sa randuiasca sa fie sanatosi!

Cand o sa am eu un copil am sa ii pun un singur nume. Eu am 2 nume si pe al doilea nu l-am folosit niciodata, nu imi place pentru ca nu il folosesc si e in plus in randuielile bisericii din punctul meu de vedere pentru ca trebuie mereu sa amintesti si al doilea nume.. e ca o coada asa care nu vrea sa cada Am sa le dau un singur nume.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura2008 spune:

Felicitari gravidutelor noi din lista, vedeti ca Dumnezeu ne asculta rugaciunile, in cateva luni o sa inversam listele, vor fi mai multre gravidute decat aspirante. Rugaciunile noastre vor primi raspuns.
Cleo ai ales niste nume sfinte pentru copilasi, si astfel vor avea protectie divina toata viata.
Deci pentru toate aspirantele, rugaciune multa ca sa ne mutam in cealalta listuta
Va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Buna fetele mele dragi...

Ce de vesti bune....Doamne ajuta,sa avem doar vesti bune in continuare...si acum:
Maryb felicitari ma bucur foarte mult pentru tine,sa-ti dea Dumnezeu o sarcina usoara si sa nasti prunc sanatos si mincacios...

Virginicafelicitai si tie,si sarcina usoara...

Alinischa ma bucur mult ca ai ajuns la Sf Maslu,si stai linistita ca Dumnezeu te apara iar bebele tau va fi bine.In sarcina mai poti lua Osciloccocinum,eu am luat preventiv o doza la doua saptamini si m-am simtit foarte bine,nici eu nu sint adepta medicamentelor,mai bine un leac babesc...sarcina usoara in continuare...

Cleomare binecuvintare ca ai gasit asa nume frumoase pentru pruncii tai,imi plac foarte mult,sa dea Dumnezeu ca acesti Sfinti sa-i ocroteasca si sa-i apere de toate relele...

Noi sintem bine,maine mai merg la un eco,sper sa vin cu vesti bine...sa ne tinti pumnii....Doamne ahuta!

Va pe toate,sinteti minunate...

ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Adelutza si eu cumparat un Oscilococcinum ca tot vazusem reclame la televizor si am venit acasa si am cautat pe net sa vad ce este de fapt ingredientul principal... este vorba de ficat de ratza. Fara nici o exagerare. Mi s-a paurt cam excentric.
Apoi m-am uitat pe cutie si am vazut ca este un medicament homeopat. Homeopatia nu prea are vreo legatura cu plantele si cu medicina naturista... Parintele Paisie Aghioritul chiar a scris impotriva homeopatiei. Si a fost un om foarte mare al timpurilor noastre, cred eu un Sfant.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karelina spune:

Fetele cochetele mele dragi,
Cata bucurie primavara a venit cu multe vesti bune (la mine a venit deja primavara) sa speram ca bunul Dumnezeu ne va aduce in sufletul fiecarei dintre noi lumina si cate un ingeras in viata noastra de ce nu chiar si doi ingerasi.
Maryb felicitari pentru sarcina ! Dumnezeu sa fie mereu cu tine!
Vdrag felicitari ! Dumnezeu sa fie mereu cu tine!
Cleo draga mea ai ales nume frumoase pentru ingerasii tai.
Laura 2008 ai dreptate sa dea Dumnezeu ca lista aspirantelor sa se transforme in lista gravidutelor.

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Syris spune:

Alinushu', ma bucur ca ti-ai mai revenit! Bravo! Oo, ai o soacra veteran in ale cercetarii! Si eu tot biolog...asta am visat sa fac de cand eram prin gimnaziu si aici am posibilitatea sa invat multe si efectiv sa lucrez ceea ce in Ro doar citeam prin articole de specialitate.
Se spune ca de la febra, in corpul bebelusului, se pot sintetiza proteine cu structura alterata si ca atare, nefunctionale la timpul si locul destinat si de aici probabil, te-a avertizat dansa de pericolul pierderii sarcinii. Dar, cum ziceam, eu nu am constatat asemenea deteriorare de la 38 de grade ci la temperaturi mai mari. Doamne ajuta sa fie bine la tine si la bebe!
Vdrag, felicitari pentru bebita! Sarcina usoara si bebe sanatos si la termen!
Fetelor, bebe la noi e bine, doar ca am aflat sambata ca placenta e prinsa inferior, chiar langa colul uterin, nu il acopera deloc doar ca nu e spatiu intre, e o placenta previa marginala, deocamdata. Ma rog din tot sufletul ca odata cu marirea uterului sa ia ceva distanta de la col, sa nu am hemoragii mai incolo prin trim III si sa fie bine pana la termen. Dr a zis ca imi trebuie 2cm intre col si placenta sa ma lase sa nasc natural. Cum o vrea Dumnezeu acum...
Va pup
Sy 17w0d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gadaleane spune:

Doamne ajuta dragele mele!
Vad ca primavara incepe sa descreteasaca fruntile noastre si mai avem toate un strop de speranta ca ceea ce ne dorim cel mai mult se va indeplini cu ajutorul lui Dumnezeu . Ma bucur sincer de noile gravidute si le doresc sincer sarcina usoara si bebici sanatosi. DD ne asculta intotdeauna rugaciunile si ne ajuta.
sa nu ne pierdem speranta!

"Fie mie dupa cuvantul tau"

Mergi la inceput