Rugaciune colectiva pentru a avea un copil(8)
Raspunsuri - Pagina 6

cami_antonia spune:
Doamne ajuta fetele!!!!
nu v-am scris pt ca am fost la bucuresti sa imi vad tatal....este rau....si una peste alta dupa ce am plecat a facut si un infarct....va rog sa nu uitati sa il mai pomeniti si pe el la rugaciunile voastre....cand puteti....ALEXANDRU.....e numele lui....
ma bucur multa ca Dumnezeu si Maica Domnului si toti Sfintii la care ne rugam ne ajuta.....am plans cand am deschis si am vazut lista de gravidute mai mare.....
sa ne ajute pe toate Dumnezeu si credinta noastra puternica,....
va pup pe toate si plec la rugaciune ca sunt cam debusolata...
Credinta si rugaciune multa
DOAMNE AJUTA!

mmc_nd spune:
Dragele mele, foliculii mei sunt foooarte incapatanati, n-au vrut sa se sparga nici dupa doza dubla de pregnyl. Merg iarasi la cabinet dupa-amiaza sa vedem care-i situatia. Oricum, trebuie sa repet IA cand se sparg. Rugati-va pentru mine, pacatoasa!
Cami, imi pare rau ca tatal tau nu se simte bine. Dar sa stii ca Dumnezeu face minuni, pune-ti nedejdea in ajutorul Lui si ai sa vezi ca tatal tau se va face bine.
Doamne, ajuta!

baby_r7 spune:
va iubesc pe toate si sper ca atunci cand voi sta mai mult acasa voi reusi sa va si scriu mai des.
intru sa va dau vestile noi
aseara am fost la echo si baietelul nostru s-a dovedit a fi o fetita grasuta si dulcica.
am fost la fel de fericit, pt. ca este sanatoasa si asta conteaza cel mai mult.
sapt. viitoare facem triplu test si sper sa fie totul bine. pe toate fara nici o exceptie!!!!!!!!!!!
va citesc mereu, dar din pacate nu prea mai am timp sa si scriu la fel de des.......................
va rog sa imi schimbati si mie numele pe prima pagina.........................
si sper sa ramana asa, asta daca vrea bebe...............pana la final........
ROXANA+16 de
Bianca Daniela

magdita spune:
Buna fetele,
Va scriu pentru prima data, insa am credinta ca ma veti primi printre voi. Numele meu este Maria-Magdalena, am 32 de ani si de aproape patru ani incercam sa facem un copilas, care din pacate se lasa asteptat. Am credinta si speranta ca Bunul Dumnezeu imi va asculta rugile si ne va binecuvanta cu un copilas atunci cand va fi timpul. Sunt linistita sufleteste, m-am impacat cu gandul ca va veni si momentul in care imi voi tine copilasul in brate.
Felicit si eu noile gravidutze, sa aiba sarcini usoare si la capatul lor niste copilasi perfecti.
Mmc_nd, Doamne ajuta, ma gandesc si ma rog pentru tine !
Doamne ajuta fetelor !
magdita
http://tt.lilypie.com/lQvGp2.png
aspiranta din aprilie 2004
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

koko_1 spune:
Buna seara, fete dragi!!!
Va pup cu mare drag si dor.
Sper ca ma mai tineti minte, desi nu am mai scris de multa vreme.
Am trecut prin stari mai nasoale (sa zic asa) si din p.d.v. fizic dar si psihic...acum mi-am revenit (sper).
Oricum, m-am gandit la voi tot timpul si chiar m-am rugat impreuna cu voi.
Bun venit noilor fete si Dumnezeu sa va ajute sa vi se implineasca cea mai arzatoare dorinta, aceea care ne-a unit pe toate aici: binecuvantare cu prunci sanatosi!
Multe felicitari noilor gravidutze, sarcina usoara si la termen, Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va aiba in paza lor!
Sanatate multa cleo!!! Dumnezeu si Sfanta Fecioara sa te ocroteasca pe tine si copilasii tai!
Cami, sanatate multa tatalui tau! Dumnezeu, Maicuta Domnului si toate puterile ceresti sa il ajute sa treaca peste aceste incercari!
corina

cleopatra70 spune:
Dragele mele,
Alinushca,ce frumos mi-ai scris,ma bucur ca esti bine si toate s-au schimbat ca prin minune,o sa-ti fie din ce in ce mai bine.
Iti multumesc pentru vorbele tale frumoase!
Dumnezeu sa aiba grija de voi si sa va aduca pe fiecare zi multa sanatate si binecuvantari spirituale!Pana la termen sa aveti multe bucurii si impliniri!Doamne ajuta!
Adela,ma bucur ca esti bine in continuare!
Iti multumesc pentru vorbele tale frumoase!Sa ne spui cum a fost la echo,te asteptam cu vesti bune.
Dumnezeu,Maicuta Domnului si toti sfintii sa aiba grija de voi pana la nastere iar cand va veni termenul sa va protejeze si sa ai o nastere usoara cu un copilas sanatos si binecuvantat!Maicuta Domnului sa te apere in timpul nasterii si sa va dea multa sanatate!Doamne ajuta!Eu ma rog zi de zi pentru tine sa fie bine!
Karelina,sa dea Dumnzeu si Maicuta Domnului sa fi printre urmatoarele gravidute in listuta,sa-ti fie auzite rugaciunile si sa te bucuri ca ai primit binecuvatarea unui copilas sanatos si frumos!
Dumnezeu sa te aiba in paza si sa te ajute!
Magdita,bine ai venit in grupuletul nostru!Te-am adaugat in listuta cu gandul sa reusesti sa ne dai vestea cea mare cat mai repede.
Dumnezeu sa te ajute ca pantecele tau sa rodeasca cu un bebelus sanatos si binecuvantat!Sa ai multa credinta,sanatate si rabdare!
Dumnezeu sa-ti ajute si sa aiba grija de tine!
Baby,ce bine ca ne-ai scris,ma bucur!
Felicitari pentru printesa ta,mai avem o fetita in listuta!Important este ca e sanatoasa, eu ii doresc multa sanatate dar si tie pana la termen cu multe bucurii si impliniri!Dumnezeu sa va protejeze clipa de clipa!Ce nume frumoase i-ai pus la zanauta ta frumoasa...
Cami,sa-i dea Dumnezeu si toti sfintii multa sanatate tatalui tau ,sa se faca o minune si sa se insanatoseasca grabnic!
Eu ma rog in continuare pentru el,trebuie sa se faca bine cat de repede.
Dumnezeu sa te ajute sa ai multa liniste sufleteasca si sa aiba grija de voi neincetat!
mmc_nd,sa-ti ajute Dumnezeu si toti sfintii sa fie bine cu foliculii tai sa se sparga si sa rodeasca cu un bebelus sanatos si binecuvantat,trebuie de data asta sa fie un prunculet acolo sanatos si binecuvantat,eu asa cred.
Dumnezeu sa-ti ajute si sa te protejeze!Eu ma rog zi de zi pentru tine sa fie cu reusita.
Syris,ma bucur ca bebele e bine,dar sa te ajute Dumnezeu ca si placenta sa fie normala,o sa fie bine pana la urma,poate se mai modifica ceva.
Dumnezeu,Maicuta Domnului sa va dea multa sanatate,bucurii si sa va aiba sub protectia lor!Doamne ajuta!
ainigriv,iti multumesc pentru urarile frumoase!
Dumnezeu,Maicuta Domnului si toti sfintii sa va dea in continuare multa sanatate,protectie si bucurii!Dumnezeu sa va ajute!
koko,ma bucur foarte mult ca ne-ai scris!
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa-ti dea multa liniste sufleteasca,sanatate si lumina!Sa ai mare nadejde in Ei ca te vor ajuta cat de curand sa ne dai vestea cea mare numai sa nu-ti pierzi speranta.
Dumnezeu sa-ti ajute si sa aiba grija de tine!
Te asteptam sa ne mai scri.
Va iubesc din toata inima!Cam greu stau pe scaun cu mari eforturi dar nu pot sa nu va scriu cand ma simt mai bine.
Dumnezeu sa ne ajute la toate sa fim sanatoase si protejate de El!
Sa avem cat mai multe gravidute si mamici fericite!Dumnezeu sa fie cu noi!

sukisuki spune:
va pup fete dragi!!!
MAGDITA bine ai venit in grupuletul nostru!!! in curind sa ne dai vestea buna !!! cu multa credinta si rugaciune asteptam toate minunea!!
MMC sa te ajute DUMNEZEU ca de data asta sa fie totul bine sa se termine cu bine interventia si peste ceva timp sa iti tii bebelusul in brate!!!
CAMI ne rugam pt tatal tau mai ales eu in fiecare seara al amintesc in rugaciunea mea !!! sa natate multa si sa vezi ca totul o sa fie bine !!
despre mine nu am prea multe sa va povestesc decit ca sint in continua asteptare si sincer am cam obosit si sint un pic dezamagita!!!dar linga voi parca e mai usor si intru mereu sa citesc ce ati mai facut
IUBITA CLEO multa sanatate si DUMNEZEU sa iti vegheze pasii in continuare , mai ai putin!! sa ai o nastere cit mai usoara si bebeii sanatosi si frumosi !!!
va salut pe toate si DUMNEZEU sa ne ajute si sa nu ne pierdem credinta niciodata pt ca e minunat ce avem
noi aici!!! credinta ne a unit si ea este cea care ne va ajuta la indeplinirea marii noastre dorinte sa fim
FETELOR GRAVIDUTE le urez multa sanatate si o sarcina usoara , liniste in suflet si bebei sanatosi!!!!

magdita spune:
Neata fete dragi,
Multumesc fff mult pentru primirea calduroasa si pentru gandurile bune si credinta adevarata care se simte la acest subiect.
Cleo, esti o dulce si o sufletista, ai o vorba buna pentru fiecare si iti multumim. Poti sa povestesti, cand ai timp, povestea obtinerii sarcinii? Ai facut FIV sau inseminare ? Te intreb asta pentru ca ai doua sufletele in pantece. Sa iti ajute Bunul Dumnezeu si Maica Domnului sa ai o sarcina usoara pana la capat si o intalnire minunata cu micutii tai
Fie ca Bunul Dumnezeu sa implineasca visul fiecarei femei care isi doreste din tot sufletul un copilas !
Doamne ajuta fetelor !
magdita
http://tt.lilypie.com/lQvGp2.png
aspiranta din aprilie 2004
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

ainigriv spune:
Bine ai venit,Magdita!!!Ce nume frumos ai,roaga-te Maicii Domnului ca-ti este protectoare si grabnic ajutatoare si ai sa primesti Darul cu siguranta.Pana atunci,Dumnezeu sa ne aiba in paza pe toate,sa ne intareasca credinta si sa ne dea rabdare.
Cleo,esti nemaipomenita,cata rabdare si bunatate ai,sa ne scrii la fiecare cate un cuvintel.Dumnezeu sa-ti rasplateasca efortul cu o nastere usoara si sanatosi sa fiti toti,ca-i cea mai mare minune.Noi suntem bine,ne-a trecut spatele,am ramas cu niste dureri inghinale si in perineu niste intepaturi,dar banuiesc,sunt normale din moment ce se modifica bazinul si centrul de greutate.Sa ne inveti si pe noi mai multe,ca tu ai trecut cu rabdare si credinta peste toate,nu te-ai speriat de nimic,stiind ca Maica Domnului e langa voi.Doamne ajuta,sa fiti cumintei pana la termen!!!
Cami,ai incredere in Dumnezeu ca va face cum va fi mai bine pt. tatal tau!!!Ne rugam in continuare sa fie bine,sanatate multa si tie multa putere sa treci prin aceasta incercare.A reusit sa primeasca Sf.Impartasanie,ca-ti spuneam ca la mama a facut minuni la 3 zile dupa infarct???!!!Doamne ajuta,Maica Domnului sa va apere!!!
Mmc,se pregateste acolo un cocut daca se sparg mai greu foliculii si poate vor fi doi ,nu unul,cine stie cum vrea Dumnezeu.Nu te supara ca mai trebuie o inseminare,stie Dumnezeu ce face!!!Ne rugam pt tine,ca de data asta va fi bine.Sa ne dai de veste cand are loc operatiunea.Doamne ajuta!!!
Sukisuki,nu dezarma,ca asa am fost si eu,ma incurajau fetele aici si luna viitoare,minuneeee!!!Nu se stie cand hotaraste Dumnezeu,trebuie sa ne vada ca avem rabdare si credinta ca se va intampla.Tu esti o optimista,eu asa simt,deci ne poti povesti orice,ca ne face bine.
Avem niste fete"disparute"si-mi cam fac probleme:Aditi,Livsy,Georgia,ce o fi cu ele???Speram ca sunt bine si doar lipsa de timp le amana prezenta aici.Noi oricum ne gandim la toate si ne rugam sa fie totul bine.Este intr-adevar mare liniste sufleteasca si iubire aici la noi,ma trezesc cu voi in gand si ma rog Maicutei bune sa faca minuni pentru noi toate.Doamne ajuta!!!
Am uitat sa va spun,probabil stiti,pe www.trinitas.ro,se pot asculta niste minunatii!!!Slujbe,paraclise,multe emisiuni de suflet.Pupici.

georgia_c spune:
aici sunt ainigriv, dar nu am nimic nou
vreau sa felicit si eu noile graviduta , sa va pupacesc pe toate
de-abia astept sa apara primii bebelusi , si sa schimbam formatul paginii , si cu bbei
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein