bona pt. 2 copii

bona pt. 2 copii | Autor: irinamarina

Link direct la acest mesaj

Dragelor

Eu am sunat la agentie si am aflat ca pt 2 copii tariful este dublu.
Sunt in situatia (disperata) de a gasi o bona cit mai repede.
Baietelul meu, Sebi, are un transplantat de ficat. Am fost convinsa ca pot sa mai stau cu el acasa inca un an macar (legal) dar azi am fost sa depun cererea si am aflat ca nu se poate.
Asadar, voi stiti unde pot gasi o bona in putere care sa stea cu 2 copii de virsta apropiata? Sebi are 3 ani si 6 luni iar Tony 2 ani. Cit este oare salariul? Sper ca nu dublu pt ca totusi munca nu este dubla. In plus cei mici se joaca destul de bine impreuna. Sigur, mai trebuie si sa-i impaci... din cind in cind.
Va rog ajutati- ma daca stiti pe cineva de incredere pt ca pt noi medicamentele si igiena sunt f importante.
Din pacate Sebi nu are voie inca la gradinita..
Va pup si sper sa ma ajutati cu un sfat

Irina mamica lui Sebi si a lui Tony

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Irina te inteleg perfect. Va trebui insa sa apelezi la o agentie unde sa soliciti pe cineva care a mai lucrat cu doi copii. E bine ca ai tai sunt mari si vorbesc. Este cam dublu la doi copii (ma refer la pret). Eu am gemene de 7 luni. Am bona la ele de la 3 saptamani. Ii dau 15 milioane in conditiile in care eu sunt in permaneneta acasa si o ajut. Facem totul impreuna, deci ea practic se ocupa de un copil. Cu gemeni e si mai greu decat cu copii de varste apropiate, cel putin acum cand sunt mici. Dar la mine vine zilnic: luni-vineri 10-11 ore si sambata- duminica 6 ore, deci zic eu ca se justifica salariul.
Neaoparat sa ceri bona cu experienta ca bona, nu care a crescut 7 copii ai ei, pentru ca e diferenta intre a-ti creste proprii copii si a putea sa cresti copiii altcuiva. si cu recomandari.
Bafta multa!

Lachi mamica deKarina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Eu "am gasit" cu 12 mil lei pentru 8 ore pe zi, fara w/e, cu promisiuni de marire daca sunt multumita. Zic intre ghilimele ca am gasit, pentru ca am vizionat doar, insa nu au lucrat la mine. Deci nu stiu cum se descurca de fapt. Restul pe care le-am intervievat mi-au cerut de la 15 mil in sus, cu conditia sa nu faca absolut nimic in casa, nici macar mancarea copiilor. Doua dintre ele au acceptat 12 mil, restul nu. Una imi place, insa a fost bona la un singur copil, cealalta mi s-a parut absolut de groaza! Experienta avea, slava Domnului, de la gradinita, insa cu "strunit", cu "disciplinat", plus o figura de borfasa!
Copiii mei au acelasi program amandoi, sunt foarte cuminti, ce ar face o bona la programul pt care o chem ar fi sa le dea fructe dimineata si masa de pranz. Joaca cat cuprinde, afara in curte, nu le-am cerut sa-i scoata pe strada sau in parc, daca li se pare prea complicat. Dupa care ei se culca si vin eu acasa cand se scoala... Deci nu e mare lucru, cu toate astea pretentiile lor sunt imense.
Tin sa va spun ca prin agentie nu am gasit NIMIC. Numai prin anunturi date de mine personal, in care am scris EXACT ce caut.
Multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinamarina spune:

Dragelor
eu cred ca am gasit
e in proba de 1 saptamina si cred ca ne vom descurca
nu are experienta cu doi copii, a mai fost bona doar la un baietel. Dar Sebi o accepta f bine si este f cooperant. In rest pare sa invete repede si e binevoitoare. Sper sa nu ma insel. Pretul de 12 milioane a fost propus chiar de agentie.
Nu sunt f multumita dar toata lumea imi spune ca este fff greu sa gasesti o bona perfecta. Iar la doi copii....

Va pup
bafta si va mai scriu cind apuc sa va spun cum este

Mergi la inceput