Mamici de mai-iunie 2008 (38)
Raspunsuri - Pagina 6
gabitzam spune:
Monika, exista cadite care au deja suportul pre-format inauntru, poti sa nu-l iei separat. Uite aici o poza cu Andrei in baita, dormea pe el de nici la baita nu s-a trezit Poti sa vezi si pe Buburuza cadite si suporturi, www.buburuza.com/Scripts/prodList.asp?idCategory=105" target="_blank">aici. A noastra este modelul Onda, de la OKBaby. Si eu atunci am luat-o de la BabyExpo, inainte sa se nasca Andrei. Cred ca am vazut-o si la Carrefour la un moment dat.
Si mie mi-era teama de fiolele alea de ser fiziologic de sticla, si cand scoteam din ele puneam la gura o bucatica de compresa sterila de tifon, indoita in doua.
Exista in farmacii un fel de fiole de plastic cu ser fiziologic, in doze destul de mici cat sa nu folosesti decat o data-de doua ori, sa-mi amintesc cum se numesc, ceva italienesc.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Lorich spune:
Neata burtici,
Am intrat si eu, am citit tot ce ati scris de ieri dupa-amiaza, utila listuta, abia astept sa incep s-o bifez.
Am si eu o intrebare/problema de semnalat: la eco 23 saptamani cordonul puiului era in jurul gatului, ginecologul mi-a zis ca sa nu-mi fac griji ca se misca mult in perioada asta. Nu mi-am facut griji pana ieri cand mi-a zis cineva ca fff rar isi mai scot ei cordonul de dupa cap :( . Si am inceput sa ma gandesc ce inseamna asta, pana ajung la dr., pe 1 martie sa-i pun o tona de intrebari, voiam sa va intreb voi ce stiti, mamicile cu bebei, daca a patit vreuna asa ceva. Iubirea mea e miscacios, mai ales cand sunt eu relaxata, odihnita, linistita.
Ok, va pup, o zi buna si astept sa vad daca stiti ceva pe tema asta.
Gabitam, super haioasa poza, am auzit despre cadita aia ca e super, super, utila, poti sa-l speli singur, e cea mai buna, ma refer la modelul ala.
Lori 25+ asteptand un bebe Robert
mihaser spune:
Neata burticilor!
gabitzam multumesc! sunt fericita ca o sa am un print si o printesa...si tati e la fel...nu mai stim cum sa ii rasfatam! aseara ne gandeam ce cadou sa-i luam lui Cristian cand implineste 2 ani...am casa plina de jucarii...si tot i-as mai lua!
lcazangiu imi pare rau pentru ce ti se intampla! Incearca sa nu te stresezi ca ii faci rau copilului...si eu am avut o astfel de sefa...si m-a oripilat comportamentul ei (mai ales ca e femeie, care si ea a dat nastere unui copil!) De astfel de persoane trebuie mai degraba sa-ti fie mila...sunt cam pierdute!
Sincer nici eu nu stiu daca o sa rezolv cu indemnizatia pentru printesa, insa sper ca D-zeu sa ne ajute sa ne descurcam si fara cei 6 mil. (daca as alege 85% ar fi si mai putin!)
Va pup! O zi minunata!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
leeloo2004 spune:
Buna fetele!
Din pacate aseara nu l-am putut vedea pe dr - a avut o urgenta si a plecat la spital...cred ca mai ajung la el abia pe 17 martie intrucit nici cu programarea de miine nu cred sa am prea multe sanse...
De dimineata am fost la recoltare - mi-au luat o galeata de singe - sper macar sa iasa bine!
Nu mai stiu cine spunea de ser fiziologic - se gaseste si in hypermarketuri, la fiole de plastic, mult mai mici - eliminati astfel inconvenientul cu fiola mare de sticla care se consuma in mai mult timp...
Suport pentru cadita - si eu am avut unul ieftin, din carrefour - un cadru metalic pe care era un prosopel - cind am cumparat cadita nu am stiut noi ce si cum si cind am venit acasa cu Stefan mi-am dat seama ca ne este foarte greu sa-l tinem, sa-l spalam, sa-l intoarcem (ca nu aveam experienta) asa ca am luat suportul asta si am scapat si noi si bb de chin! De data asta poate o sa luam o cadita care are deja suportul preformat - sau daca vom folosi aceeasi cadita (cum cred ca vom face) o sa iau iarasi un suport din asta de prosop. Noi am folosit cadita numai pina la 6 luni - dupa virsta asta l-am spalat in cada mare.
De medicamente eu nu m-as preocupa de acum - vedeti ce va spune si la externarea din spital, ce va spune si pediatrul care va urmari copilul - toate astea se pot cumpara in orice moment de la farmacie - tati ce alta treaba are??
Gabriela 26+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
gabitzam spune:
Gabriela, intr-adevar, cand am iesit din spital ne-a dat o lista cu cele necesare sa fie in casa pentru uzul zilnic sau in caz de nevoie.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
andreap spune:
salutare!
In legatura cu listuta....eu una nu am folosit niciodata pudra;ulei,crema de corp,bepanthene ptr.fundulet sau crema de la Nivea cu oxid de zinc,lasa o pelicula fff groasa,pipi efectiv nu ajungea la fundulet.
Termometru am avut digital,cu cap flexibil.E bun cand BB e mic..dar de pe la 1 an si ceva ,Mariuca in fundulet nu m-a mai lasat sa-i masor temperatura..asa ca a devenit inutil..deci acum optez ptr.unul de tampla/ureche,desi e scumpel.
Ser fiziologic exista si la Chicco,fiole mici de plastic;la Mariuca am folosit din acelea in fiole de sticla.
Lorich,nu stiu ce sa zic....sper sa fie OK totul..eu recunosc ca mi-e fff teama sa nu-si infasoare cordonul in jurul gatului
Lori..off..ai contract pe perioada determinata?daca da..probabilo s eva incheia oricum la data respectiva.....dar mai intreaba.Nu poti sa-ti faci un contract fictiv,pe firma cuiva?Iti platesti tu contributiile,dar macar beneficiezi de CIC
Pupici,mai vb
BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004
onyxg1998 spune:
Buna dimineata, fetele,
Cum va simtiti azi? Noi suntem foarte nervoase de la un timp, mi se pare ca nimeni nu ma ajuta si ca trebuie sa le fac eu pe toate, dupa ce ca vin moarta de oboseala de la munca, dupa ce stau toata ziua pe scaun. Si cand ajung acasa, spalat vase, facut mancare, curatenie, calcat rufe… m-am saturat! Cred ca in curand am sa intru in concediu si asa nu ma mai stresez. Am sa iau ceva mai putini bani, dar asta este, ce pot face?! M-am saturat, dupa ce ca nici nu prea dorm bine noaptea, ma scol dimineata si o iau de la capat. Si mai ales ca tampitii astia de la spital nu ma suna ca sa merg la endocrinolog si sa scap odata de intepaturile astea in fiecare zi pentru zahar, si asa, dupa parerea mea am nivelul foarte scazut, intre 45 si 160 (inainte de masa si dupa masa!).
La munca stres, ca de, trebuie sa fac ofertele si contractele cat mai repede, mai suna si din strainatate, exact cand nu este colega mea, deci, dupa-amiaza, si trebuie sa le mai rezolv si celorlalti problemele…
Ce nevoie am eu de atata stres ???
Pupik de la Onyx si Vlad
30+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James
lcazangiu spune:
Andreap da stiu ca singura solutie asta e, sa reusesc sa-mi bag cartea de munca la alta firma si chiar asta am sa fac, prietenii nostri au o firma de panouri publicitare si reclame etc si deja au fost de acord sa am ajute, sper apoi sa-mi gasesc eu ceva dupa ce voi naste...
Se putea sa nu apara diferite probleme, ma rog la Dumnezeu ca din punct de vedere al sanatatii sa fim bine!
Lori21+
Alysh spune:
Lorich eu stiu de la un medic ca intrauterin nu are ce sa se intample.....doar la nastere sunt riscuri, iar daca pana atunci nu se remediaza situatia, faci cezariana si gata, nu mai e nici un risc.
Alina 28+ Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
Lorich spune:
Andreap, Alysh
Alysh, Doamne ajuta asa sa fie, cezariana, orice, numai el sa fie bine!
Lori 25+ asteptand un bebe Robert