Mamici de mai-iunie 2008 (38)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Buna dimineata mamici cu burtici,

Regret si eu ca nu ma pot intalni cu voi, eu pe 05.03.2008 sunt programata la control in Bucuresti.
Dar astept cu nerabdare pozele facute de voi.

Lori22+David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

quote:
Originally posted by Reallaura

Sefa mea e si ea gravida acum, in 4 luni, la 39 de ani!! S-a casatorit anul trecut, pana atunci a facut cariera. Cand spun ca oamenii rai ca ea nu merita bb se supara sotul meu pe mine, asa ca nu vreau sa mai spun.

Ei, o sa i se schimbe si ei perspectiva asupra lumii daca e gravida, poate nu o sa mai fie asa de rea. Sigur bb o sa o schimbe, asa ca merita si ea un bb, chiar si la 39 de ani.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Neatza fetele

S-a intamplat ceva ciudat Am dormit 8 ore NON STOP - fara sa fac pipi !!! Sunt super odihnita si in forma !!! Yuupiii.... Asa ceva nu s-a mai intamplat decat am ramas gravi - oare o fi bine ? In orice caz, acum savurez painici cu ciocolata si laptic :)

Azi am intalnire cu bebelushul meu - de-abia astept sa vad ce face. Deja mi-e greu sa hmmmm ma coafez daca intelegeti ce vreau sa zic Am nevoie de ajutorul sotzului care sta cu oglinda hehe Insa tot chinuita stau si ma doare spatele - nu stiu cum o sa fac in luna a 9-a :( Vad ca ati inceput sa va programati pentru eco de trimestrul 3 - cred ca si eu voi face la fel in curand.

Alra- Esme este pe aici, prin zona, are o fetitza in burtica :) si este bine, sanatoasa. Planuim o intalneala prin martie - toate fetele de BE, NL si GER :) Deocamdata strangem pareri, facem planuri, sper sa se concretizeze.

Felicitari fetelor care si-au vazut bebeii; cat despre exces de lichid - nu stiu prea multe, dar nu cred ca ar fi asa o problema mare, cunosc mamici care au avut si ele prea mult lichid si au facut niste frumuseti de bebelushi :) Singura chestie era ca aveau burta mai mare...

Hai va pup si fug sa lucrez :((

Simona cu

http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png

http://picasaweb.google.com/s.vilau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_g spune:

ALYSH...de uter nu-mi fac probleme..are puiul loc dar daca citesti pe net ce scrie despre excesul de lichid te duci cu mintea.Dr.a zis ca e ok...doar am facut morfologie-fetala...de asta am facut-o .....nu a semnalat nimic in neregula.
GABITA...mersi ca ai trecut si vanjosul meu acolo...chiar ca vanjos...radeam cu lacrimi cand mi-a aratat dr.cuculetul....statea ca pt poza..cu el in sus:))
MIHASER..mersi...agitat nu e...destul de linistit,de obicei cand stau la masa il apuca joaca,mi-a dat ieri doua de mi-au inlacrimat ochii,bineinteles ca tot la masa.Cred ca intre 10-12 e perioada lui mai agitata,seara destul de putin,noaptea nici atat...un pui scump si ascultator:))
Sa-mi ziceti daca ati mai auzit la cineva sau v-ati confruntat cu problema aceasta ,cu lichidul in exces ca nu prea pot sa stau linistita.Va pupic..mai vb azi ca nu prea am chef de treaba desi mai am un pic si nu ma mai vad la birou de hartii......ufff.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata fetite cu burtite,

Am avut cel mai lung somn posibil, la 10 am picat, dupa cea mai mare oboseala posibila, desi m-am trezit de doua ori pentru pee, de fapt cred ca nu m-am trezit. Am invatat sa fac treaba dormind.

Simonix, chiar voiam sa ridic si eu problema cu "coafatul". Eu inca ma pot, mai greutz, dar mai pot, dar ce facem fetele mai incolo, 7,8,9 luni? Si eu ma gandeam ca poate apelez la sotz, chiar nu stiu, voi ce ziceti?

Lori 25+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

quote:
Originally posted by Reallaura

Sefa mea e si ea gravida acum, in 4 luni, la 39 de ani!! S-a casatorit anul trecut, pana atunci a facut cariera. Cand spun ca oamenii rai ca ea nu merita bb se supara sotul meu pe mine, asa ca nu vreau sa mai spun.

Ei, o sa i se schimbe si ei perspectiva asupra lumii daca e gravida, poate nu o sa mai fie asa de rea. Sigur bb o sa o schimbe, asa ca merita si ea un bb, chiar si la 39 de ani.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Gabitzam, ai dreptate, mai sunt si eu rea, Doamne iarta-ma! :)
Sper sa se schimbe in bine, asa trebuie sa vedem lucrurile.

Laurita 28+, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Eheee ce bine e cand reusesti sa dormi o noapte intreaga... Aseara si eu am tras un somn mmm ... bine ar fi sa fie mereu asa!
Dupa ce am fost la doctor m-am rasfatat cu o portie de papanasi si apoi nani , cred ca la 8 dormeam deja... mi s-a rupt filmul si habar n-am cand am atipit.
Simo si Lori , de ce nu incercati un epilat cu ceara? Eu am ajuns ca barbatii burtosi care nu si-o mai vad dar ma duc la epilat regulat odata la 3 sapt. Cred ca pt ultimile luni e solutia cea mai buna, pasezi altcuiva grija .
Eu sper ca o sa apuc chiar inainte de nastere sa ma epilez ca sincer imi doresc sa ma duc eu fresh decat sa ma rada acolo. Fiecare cu pasarica lui uh?

Adriana 27+ , Andra

http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Neatza fetelor si bebeilor!
ieri am fost si eu la ecografie, cica am colul scurtat, in rest e bine. Mi s-a confirmat ca am o fetita sanatoasa...........si suntem tare bucurosi.Acum as vrea sa gatesc ceva.........habar n-am ce......aveti vreo idee?
eu am o prietna care a avut lichid in exces, din aceasta cauza avea burta foarte mare, toata lumea zicea ca are gemeni si n-a avut nici o problema.......a nascut provocat la 41 saptamani si vreo 3 zile o ditamai bebelina de 4200g - s-a chinuit normal, iar cand a vazut doctora ca e cam mare i-a facut cezariana........si totul a fost bine. nu zic, fiecare e diferit, insa cel mai bine asculta-ti doctorul.
asa m-am speriat si eu acum vreo 2 saptamani ca aveam tensiunea mare, nasa mea ma speriase ca ea facuse eclampsie pe la 7 luni jumate.....iar ieri cand m-am dus la doctor si cu tensiometrul meu am descoperit unde era hiba..........imi creste tensiunea de frica doar la doctor, in rest acasa e cel mult 120/70
fetelor, mi-am convins sotul ca sambata sa ne ducem, la cumparaturi de bebelina.de-abia astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by MsBB

Eheee ce bine e cand reusesti sa dormi o noapte intreaga... Aseara si eu am tras un somn mmm ... bine ar fi sa fie mereu asa!
Dupa ce am fost la doctor m-am rasfatat cu o portie de papanasi si apoi nani , cred ca la 8 dormeam deja... mi s-a rupt filmul si habar n-am cand am atipit.
Simo si Lori , de ce nu incercati un epilat cu ceara? Eu am ajuns ca barbatii burtosi care nu si-o mai vad dar ma duc la epilat regulat odata la 3 sapt. Cred ca pt ultimile luni e solutia cea mai buna, pasezi altcuiva grija .
Eu sper ca o sa apuc chiar inainte de nastere sa ma epilez ca sincer imi doresc sa ma duc eu fresh decat sa ma rada acolo. Fiecare cu pasarica lui uh?

Adriana 27+ , Andra

http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png

niatsa fetelor, pai..nici io nu o mai vad. Ultima data trebuia sa merg la medic , am pus lama..si m-am taiat. Noroc ca nu m-a urcat pe masa, mai ma vedea si cu pasaroiul taiat...:)))
O as merg si eu la cosmetica. Si ce ii zic lui tanti? epilati tot ce puteti? ca io nu o mai vad????

29+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

emycor, mi-a placut si lista ta. Sotul meu se ia cu mainile de cap. Cand o sa avem timp sa cumparam tot ce scrie acolo? Of, Doamne... Am si eu cateva din niste brosurici nemtesti, o sa intreb si la spital (mergem la primul chiar maine seara) sa vedem daca eventual primim si de acolo cate ceva... As vrea sa existe niste "mama starter kits" care sa contina tot strictul necesar intr-o sacosa, sa mergi la magazin, sa dai banii si sa iei pachetul, nu sa stai sa le cauti individual... Sunt asa multe de tinut minte, ca eu precis voi uita jumatate ;-)

alra, si eu te tin minte!! Bafta multa la noile incercari, sa revii repejor la odisee!

MsBB, ai grija de tine, stai cumintica si odihneste-te cat mai mult!! Ce bine ca totul e bine cu scumpisoara ta si ca se dezvolta cum trebuie! Asta e tot ce conteaza!

elena_g, nu-ti face probleme cu uterul ridicat, poate ca e chiar mai bine, sta mai sigur mai sus decat prea jos... Si felicitari pentru baietel!! Daviducul meu e destul de activ, mai ales cand ma linistesc eu incepe el sa impunga si sa se foiasca de colo-colo, dar mie imi place, ca se face simtit si asa stiu ca totul e ok. Constat si eu ca baieteii au preluat lejer conducerea. Cine zicea ca sunt pe lume prea multe femei si din cauza asta nu se mai gasesc barbati buni? Ei, las' ca vine generatia asta pe care o pregatim noi acum si sa vedeti ce baieti inimosi vor fi pentru fetitele voastre!!

Fetele care luati supliment de fier, voi cum si cand il luati? Mie doctorul (ala la care nu ma mai duc, lua-l-ar gaia) mi-a zis ca sa-l iau dimineata, 30' inainte de micul dejun. Apoi am citit prin brosuri ca laptele impiedica absorbtia fierului de catre organism, deci ar trebui sa astept o ora sau doua pana-mi beau cafeaua cu lapte de micul dejun. Acolo zice ca e ideal sa luam fierul cu suc de portocale, caci vitamina C favorizeaza absorbtia. Dar e ok daca-l iau si dupa-amiaza? Ca daca astept dimineata 2 ore pana incep cu micul dejun, ma iau durerile de stomac...

Simonix, felicitari pt. noaptea dormita fara intreruperi! Si eu dorm ceva mai bine de cand am ramas acasa in concediu medical, sa vedem cum o sa fie de saptamana viitoare incolo... Dar de dureri de solduri inca nu am scapat, astea ma tortureaza spre dimineata ingrozitor!! Cu "coafatul" si eu am deja probleme, ca nu mai vad nimic, l-am rugat pe Bogdan sa-mi tina oglinda si deocamdata m-am descurcat...

Apropo de coafat (ala normal ), eu am mari probleme dupa ce ma spal pe cap, ca m-am tuns si mi l-am facut drept, ceea ce inseamna ca trebuie iar sa-l usuc cu fönul si cu peria o jumatate de ora, ceea ce ma face sa turbez, simt ca-mi cad bratele din umeri dupa 5 minute. Cred ca voi reveni la bucle, acolo macar stiu ca ma fönez 5 minute cu capul in jos, apoi il las la aer sa se mai usuce putin, bag niste spuma in el pentru bucle si gata, nu mai am stres. Si daca ma enervez eu tare-tare, nici nu-i mai fac nimic, il las sa se usuce la aer si apoi il prind in coada... Din pacate insa deocamdata e cam frig si nu voiam sa ies afara cu urechile complet dezgolite...

Am vorbit cu sotul pt. 21 martie la Maastricht si a zis ca eventual vine si el cu mine, sa innoptam impreuna acolo dupa ce merg eu la intalnirea burticilor si a doua zi sa vizitam putin orasul, inainte de a pleca inapoi acasa. Cine se ocupa de gasirea unei locatii, eventual f. in centru, in orasul vechi, undeva unde sa fie usor de gasit de toata lumea?

Felicia 22+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput