Mamici de mai-iunie 2008 (38)
Raspunsuri - Pagina 11
simonacip spune:
quote:
Originally posted by aimee79
Salutare burtici!
Simonacip, DE CE FUNCTIONARII PUBLICI NU POT LUA ACEA PRIMA???
http://www.bebe-strumf.ro/produse/cada-anatomica-cu-suport-bertoni/
Am gasit un magazin aici care o poate aduce la comanda sau o pot comanda eu direct pe net.
In rest la mine toate bunicele, mai bine ca ieri...cand am avut o stare mai nashpa...am o mare teama ca bebe sa nu vina prea devreme...offffffff...grijile astea.
Azi au venit baietii si au schimbat geamul in camera lui bebe si sper ca in curand, zilele astea sa vina si ceilalti sa izoleze peretii. Apropos de decorare, noi avem un prieten pictor si vreau sa-l aduc sa-mi picteze ceva frumos pe peretii din camera lui bebe.
Pupici!30+
Luca
Alexandra
Aimee, asa am citit si eu pe forumul legislativ...Marius, cel care raspunde mi se pare un tip foarte pertinent si cunoscator al legislatiei..Se pare ca noi suntem sub alte legi: 188 si ordonanta 6...Dar eu am citit 188 mi se pare vax din punctul nostru de vedere, adica la ceea ce ne intereseaza acum..
Dar chiar mi se pare o aberatie! Nu toate mamicile au dreptul la bonusul asta pana la urma? Aici mi se pare discriminare...Dar ce sa facem? Ne impotrivim sistemului, schimbam noi legile?
Daca afli ceva in plus fata de mine, te rog mult sa ma anunti si pe mine.
David (10 nov 2004) si
Simona
29+ 
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
emycor spune:
....crema petrini cu extract peru este o crema care se face in farmacie si este pr fundicul bb-ului.....
emycor
27+ 
MsBB spune:
Buna dimineata!
Ce faceti fetelor? Sper ca toate bine si intr-o dispozitie de zile mari!
Eu zilele astea nu m-am simtit prea bine si drept urmare m-am ascuns un pic
.
Ieri am fost la doctor si am vazut ce mai face puiul mamii. Ea e bine mersi acolo la caldurica , creste , are deja 1300 gr. I-am vazut inimioara f bine , cu toate camerutele si f activa hihihi, nasucul si buzele si inca odata nu s-a sfiit sa ne arate ce a fetita
. Statea cu o manutza la puzulica si cu una in gurita
.
Despre contractii , D-na doctor mi-a spus sa le
cu no-spa forte, un tratament mai intensiv timp de o sapt. Apoi repaus cat mai mult, sa stau si sa ma menajez. Am concediu medical pana la sf lunii si apoi o sa intru in concediu pre-natal de la 1 martie.
Deasemenea mi-a spus ca unele dureri pe care le simt ar putea fi din cauza constipatiei
.
Acum imi pare tare rau ca nu ma mai pot deloc plimba
. Vroiam sa mai facem cateva drumuri , inclusiv pana in Bucuresti darrrrr
. Asta e, ce nu facem pt printesa noastra?
Va
si sper sa ne auzim numai si numai de bine!
Adriana
27+ ,
Andra
http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png
andreap spune:
'neata!
Sper ca toata lumea e bine...eu am intrat pe fuga,s ava spun ca sunt fericita;prima mare realizare:am inscris Maria la gradi!
Cred ca o voi duce de la 1 martie,program scurt..sper sa se descurce,sa-i placa..sunt asa fericita!O sa vedeti si voi peste ceva timp cum e...![]()
mai vb
BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea 
Sara si MARIUCA-7.11.2004
elena_g spune:
Buna dimineata la burtici si puiuti!
Nu am mai apucat sa intru ,am multa treaba la birou iar acasa nici nu vreau sa mai vad calculatorul.Sper ca voi sunteti bine si fara probleme de niciun fel.
Eu am fost vineri la iasi pt.morfologia fetala asa dupa cum va spusem inainte,bebica e super bine,avea 460g-la 22 sapt.(sper ca acum sa aiba mai mult..:)).A fost masurat din cap pana in picioare...i-am vazut fatuca scumpa...deja au inceput glumele cu cine semana si ce mi s-a fixat pe retina..cuculetul..radea si dr...m-a intrebat daca mai am dubii.Deci un baietel scump si lenes care nu se agita prea tare.Ceea ce m-a pus putin pe ganduri a fost faptul ca mi-a zis si a si scris in acel buletin ca am exces de lichid amniotoc.Bineinteles..da-i net,cautari si nu mi-a placut deloc ce citeam iar intr-un final am renuntat si am hotarat sa nu mai citesc nimic.L-am intrebat pe dr.ce releva acest fapt...a zis sa stau linistita,copilul este bine doar ca am ceva mai mult lichid si nu am motive de ingrijorare.Voi ce ziceti?Mai ales care sunteri la a 2a sarcina sau care ati mai avut sau auzit asta!va pup
elena_g spune:
A..uitasem...a mai zis ca am uterul un pic mai mare si ceva mai ridicat ...cica cam cu "2 saptamani mai sus" .
Alysh spune:
'Neata burtici,
Elena si mie mi-a spus ca am uterul mai mare chiar cu 3 saptamani decat sarcina, asta cred ca-i de bine. NU stiu cu lichidul amniotic in exces ce este, stiam doar ca nu-i bine sa ai prea putin, o prietena de-a mea a fost nevoita sa nasca un pic mai devreme din cauza deficitului de lichid. Eu nu cred ca-i rau, are bebe unde sa inoate
.
Fetelor azi pe la 12 ma duc la restaurant sa fac rezervarea. Suntem pana acum 8 fete cucuiete, asa ca cine mai vrea sa vina este binevenit.
Cam atat despre noi, dupa amiaza plecam la curte ca nu mai rezistam la bloc..sa-i dau lui bebe niste aer curat si sa mai schimb decorul. Nu stiu ce-am sa fac in stilul asta inca doua luni de-acum inainte.....ca de-acum nu mai am stare dupa cum vedeti. Bebe e de vina![]()
Alina
28+
Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
gabitzam spune:
Elena, am trecut baietelul pe lista
Constat ca sunt foarte multi baietei si o sa fie foarte curtate fetele in viitor in conditiile astea ![]()
Mi-am amintit ieri sa va zic ceva, mi-e mi-a fost foarte util la spital si poate v-ar folosi si voua. Am luat cu mine o rola de servetele din acelea late, de bucatarie. Au fost foarte bune de pus pe scaunul de la toaleta la spital, unde nu era prea...curat...ca sa nu zic cum era de fapt. Iar daca ai epiziotomie sau cezariana, cam greu sa folosesti pozitia din picioare sau sa te cateri pe toaleta. Intr-o vreme se gaseau niste chestii de hartie de unica folosinta in acest scop, dar n-am mai vazut demult.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
mihaser spune:
Neata!
Intru si eu la raport! Sunt fericita ca ieri am facut ciorba saptamanalacu pilaf si pui la cuptor...asa ca azi forum si plimbari in program!
M-am trezit azi cu niste senzatii de arsuri destul de vagi cred ca de la bretonul Elianei!
Elena felicitari ptr baietel! El e agitat de felul lui? Nu cred ca e o problema ca ai mai mult lichid. Incearca sa nu faci efort...menajeaza-te!
Fetele ce fain ca va intalniti! Eu abia in martie ajung prin Bucuresti, insa tare mi-ar fi placut sa va cunosc!
Va pup! O zi minunata!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
Reallaura spune:
quote:
Originally posted by Magnetism79quote:
Originally posted by monik16quote:
Originally posted by mi_bebelina
scuze, cred ca intrebati de suport pe care se pune cadita...de asta n-am vazut
eu ma refeream la suport care se pune in cadita sa stea bb-lul - de ala am vazzut la 20 ron la carrefour
inca o data scuze
cleo, ce ai facut cu patutul, l-ai montat?
Buna dimineata!
Si eu m-am referit tot la suport pt. pus in cadita; nasa mea a luat unul care are un cadru pe care se pune o husa ca de prosop si de pe care bb nu aluneca. Ea spune ca i-a fost de mare ajutor. Probabil exista mai multe tipuri, acela fiind din textil cred ca e mai bun... Ea zicea ca a dat 1 mil lei dar altcineva mi-a spus ca il pot gasii mai ieftin. N-am cautat inca... eu astept targul in martie.
Pt. serul fiziologic ma gandesc ca dupa ce deschid fiola mai bine il trag in seringa decat sa ating cu compresa de sticla aia... pe mine mereu m-au obsedat fiolele alea ca mi-era frica ca nu se rup bine si intra ciobuletze. Acum se fac mai altfel dar tot nu-mi plac... Fiecare cu piticii lui
.
Mai, voi va laudati ca va danseaza bebeii in burtici, la mine nimic. F. rar mai simt cate o miscare anemica, f. fina...Mai e cineva la fel? O singura data pe la 20 de sapt am simtit o miscare m. serioasa, am simtit sigur ca si-a schimbat pozitia. De atunci numai miscari rare si f. f. discrete...25+
Nu te ingrijora si eu am patit-o tot din cauza unei femei, fosta mea sefa care pur si simplu nu ma mai suporta si mi-a spus-o in fata ca a vrut sa scape de mine, oricum iti da doamne doamne dupa suflet pt ca la cei 41 de ani nu are pe nimeni , nu ecasatorita , nici barbat si nici copii si se poarta ca o frigida, important e sa-ti fie bine tie si bebelusei restul lumii nu conteaza.Pupici
Of, fetelor, ce meciuri am avut si eu cu sefa, care nici macar nu admite fatis ca ma uraste, dar tot anul asta s-a straduit sa ma faca sa plec din firma...te astepti de la un HR Manager sa-si indrume echipa, sa o sprijine, mai ales ca un an de zile m-am chinuit ca un caine, fara sa stiu ce-i aia odihna si casa...doar serviciu, serviciu.
Bine ca dupa ce am ramas insarcinata m-am straduit sa o ignor si eu si sa pastrez low profile.
Ieri ne-am luat iar si mi-am facut nervi, dar vorba aia...la ce bun sa-mi stresez eu bebelul pentru un manager toxic de care vad ca e plina lumea..
Sefa mea e si ea gravida acum, in 4 luni, la 39 de ani!! S-a casatorit anul trecut, pana atunci a facut cariera. Cand spun ca oamenii rai ca ea nu merita bb se supara sotul meu pe mine, asa ca nu vreau sa mai spun.

Laurita
27+,
, Mirceahttp://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community