Dr.TUTUNARU (22)
Raspunsuri - Pagina 24
musettepink spune:
Magghyc merci si bafta sa se mentina Ir-urile in grafic!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 12s!
28+LUCA
tanima_i2002 spune:
Mussettepink, daca mai esti dispusa sa dai cutia aceea de pregnyl, eu am mare nevoie de ea. Da-mi te rog un pm sa te pot suna. Te anunt insa din start ca nu s-a mai importat de 2 luni, deci sa te gandesti bine bine inainte daca esti dispusa sa renunti la ea. In depozitele farmaceutice nu mai exista, numai daca mai e pe la vreo farmacie mica prin vreun cartier.
Fetelor, daca intamplator gasiti pe undeva pregnyl anuntati-ma si pe mine, va rog, in Pitesti sau Bucuresti in principiu mi-este mult mai usor, dar la nevoie oriunde in tara.
Magghyc, mai aveau pregnyl de unde ai luat tu? Unde este farmacia, sa trimit si eu un prieten acolo sa intrebe.
Legat de vreun inlocuitor, Tutu mi-a spus de dimineata ca altceva nu exista, asa ca e musai pregnyl. Stia de criza asta si mi-a recomandat tot farmaciile mici.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
madau spune:
CAPITOL NOU
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
magghyc spune:
Tanima,
La citypharma aveau la 2 farmacii,amandoua situate periferic, una in Pipera, celalata in Rahova. Uita-te pe sit-ul lor si suna la cea din pipera, aveau 4 fiole.
Daca ai nevoie pe termen lung de Pregnyl da-mi un mesaj aici dupa 10 iulie. E posibil sa nu il folosesc pe tot, si atunci evident ca il dau..insa deocamdata il tin, caci ...nu stiu ce imi zice T pe 10 iulie.
Dianad mi-a gasit Pregnyl la farmaciile mici din zona Crangasi, poate intra ea si iti spune mai multe.
Bafta, roaga-ti prrietenii sa intre la farmaciile de cartier sa intrebe, eu zic ca gasesti azi-maine cu siguranta...Sper sa ai si tu bafta cum am avut eu !
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
bebe Sara