FIV 163
Raspunsuri - Pagina 9
KITTA spune:
Misa21si eu luam BU cand eram in faza de inseminari. Acum aveam fo 3-4 foliculi nu stiu daca fuse de la BU sau de la stimulare sau ca eram mai tanara....La cine ai fost pt. tratamentul homeopat?
Eu am fost azi la Dr. Cocei si adoptam urmatoarea tehnica: termin cu AC ca oricum astea nu imi scad FSH-ul prea mult si trec pe naturiste intens o luna, dupa care mai repet FSH si H. anti-mullerieni si ma apuca aprilie. Apoi asa cum o fi si o vrea DD fac un FIV de aprilie-mai, nu mai tarziu ca vine caldura si se cloceste si bruma de oute de o mai am si atat, sper sa termin aici. I-am zis ca am si rezerva substantiala de Progesteron ca si acolo fuse buba data trecuta cand avusei 1 amarat de folicul si ala vruse sa se prinda...Parca mi-au revenit sperantele (nu stiu de ce ca la un FSH 22 ce poti face, desi dr. a zis, citez din capitolul "povesti de succes incredibil dar adevarate" ca a vut o reusita la o tipa cu FSH 44 - 42, chiar pe natural dupa o luna in care incercase ci ovocite donate. Asa ca au zis ca nici ei nu mai stiu ce e cu FSH-ul asta, ba la fete tinere cu sindrom deja menopauza, ba babete ca noi cu reusite. Si sa nu uitam ca si Andicu a incepuit cu un FSH 15. Eo o fi luat ceva naturiste?
Deci, mi-a inviat speranta, macar pe creier, ca cu AC-urile astea il inhibasem si pe el de tot si cum de acolo se regleaza toti hormonii...
Deocamdata sunt in dilema ce tratament sa adopt. Miki-Mikide la naturiste mi-a raspuns ceva.
Antositmultumesc de raspunsuri. Tu de ce nu vii la intalneli cu noi?
Ella28 sper sa mai vii si datile urmatoare. Noi avem tot felul de motive. Acu se apropie 8 Martie! Tu nu treci si tu pe ceva naturiste?
Aaaaaa, a mai zis Cocei ca stie ca fetele isi mai imbunatatesc schema cu tot felul de naturiste - deci sa fim intelese, ea nu mi-a recomandat nimic- si ca la unele au dat roade, la altele nu, ceea ce stim si noi, dar daca am putea sa "omologam" ca sa zic asa niste retete de succes....
dream1971 spune:
Blanche ai CM neregulat? Mie mi-au calculat toate interventiile de genul asta (laparoscopii, histeroscopii) sa fie dupa CM intre ziua a 7a si ziua 12a. Mi-au zis sa sun daca CM intarzie pentru reprogramare. Vezi ce se intampla pana maine...poate e alarma falsa. Bafta
Dream
dream1971 spune:
LucaLuca bine ai venit si sa ramai cat mai putin printre noi. Am vazut ca ai intrebat de anestezia din timpul punctiei. Eu am facut 2 punctii si la ambele anestezia a fost locala. A fost ok si nu am simtit nimic. Eu prefer locala fiindca imi revin mai repede si fara prea multe dureri de cap la propriu. Bafta!
Dream
dream1971 spune:
Kora, Blanche, Cristinici bafta multa maine! Ma pentru voi sa fie bine.
Nusy, Kittyke va astept cu vesti bune!
Rubia eu zic ca stai bine. Success! Eu am facut hiperstimulare dar pe langa foliculii mari am avut foarte multi mici pe care dr nu s-a mai sinchisit sa-i numere...
Liliana .Ce faci? Cum esti? Dau un semn de indata ce am mai multe noutati!
Va pe toate!
Dream
stuart spune:
,
In primul rand, va rog ca nu v-am cerut permisiunea (celor de pe listuta lui Zouzou) inainte sa duc listuta la biserica! Am vorbit cu zouzou cu o seara inaintea plecarii mele catre Ro si m-am gandit sa-i cer listuta, gandindu-ma ca fac bine. Nu am spus nimic inainte pt. ca desi aveam biletul cumparat nu am fost sigura ca pot pleca. Totul a fost pe fuga dar in toata alergatura aceasta am reusit sa ajung la Biserica Sf. Spiridon, la Manastirea Radu Voda si la Manastirea Mihai Voda din Bucuresti unde am lasat cate un acatist cu listuta (o prietena de-a mea imi spunea ca este bine sa se roage cati mai multi preoti cu har pt. noi). Sa stiti ca am facut lucrul acesta din tot sufletul si sunt sigura ca DD si MD ne vor asculta rugaciunile si ne vor ajuta sa ne tinem bb in brate. Daca am suparat pe careva inca o data
Nusy si kittyke, felicitari pt. puiuti si sa primiti martisorul cel mai pretios!
cristal, multa bafta si sa vii cu bb la purtator!
Fetele care ati inceput tratamentului va doresc mult succes si sa fie cu noroc!
Blanche, cristinici, dream, kora, multa bafta la operatii!
Zouzou, ai grija de tine si sa ai o vacanta de vis, cu multa zapada
Ajutati-o pe Sonia
Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Kineta m-ai mai linistit, daca zici ca si tie ti-a dat acelasi tratament, in acelasi mod inseamna ca stie el ceva. Ai dreptate si sa speram ca va da si roade!!! Ne tinem de manuta in martie, am calculat asa dupa data la care ar trebui sa vina menstra si cred ca pe 14 martie voi face primul Difereline, deci tot in martie va fi startul. Tu incepi inaintea mea cu putin, asa ca multa bafta ca se apropie!
Kitta ma bucur ca ai redevenit optimista asa ca multa bafta!!
Sheritra draga mea, ce ma bucur ca mai bagi cate un ochi si pe la noi! Multumesc de incurajari iubita!
Kora-pop, Iana_mari va multumesc frumos pentru incurajari!
Nusy, Kittyke multa bafta
Cristinici tin pumnii stransi iubita, sa vii cu vesti bune!!
Am fost azi la Bios sa-mi fac progesteronul de z21 si dupa aceea mi-am amintit ca de fapt eu sunt in z21 de AC si de fapt sunt in z25, 26 pentru ca menstra a venit in pauza de AC. Asa ca nu stiu cat de relevanta va fi analiza asta. Cred ca o voi repeta luna urmatoare, inainte sa incep cu Diferelinul....
ne intalnim de martisor!
flori76 spune:
Stuart:personal,iti multumesc din toata inima pentru gestul tau
Sunt convinsa ca Doamne-Doamne si Maicuta Domnului ne vor asculta rugaciunile si ca intr-o buna fiecare dintre noi o sa-si stranga la piept copilasul mult visat,dorit si asteptat.
Flori
psj spune:
quote:
Originally posted by oanademunck
la ce efecte adverse ma pot astepta dupa Puregonul si Pregny-lul?
eu am facut torsiune de ovar dar probabil conteaza si doza si felul in care este urmarit tratamentul.
flori76 spune:
quote:
Originally posted by psjquote:
Originally posted by oanademunck
la ce efecte adverse ma pot astepta dupa Puregonul si Pregny-lul?
eu am facut torsiune de ovar dar probabil conteaza si doza si felul in care este urmarit tratamentul.
Si eu cred..Spun asta pentru ca am facut stimulare 9 zile cu puregon si n-am avut nici un fel de problema,reactii adverse,nimic...
Flori
nusy spune:
Stuart: si eu iti multumesc pentru gest!
Ioana,Dream: multumesc mult!
Kitta: ma bucur pentru vestile si pentru starea ta de optimist!Bafta multa!
Zouzou: cum te mai simti? Sanatate multa!
Blanche: daca ti-a venit menstruatia,nu iti mai poate face laparo/histeroscopie.Se face dupa ce trece orice sangerare.Eu,una,asa stiu.
Eu am facut analiza de progesteron in z 3 de la ET si mi-a iesit mult peste limita superioara..Dar acum ma gandesc ca abia imi facusem injectia la ora 7 si la ora 8.30 mi-am luat sangele.Oricum,am mai redus putin doza incepand de azi dimineata,nu mai fac o fiola intreaga de 100,fac doar trei sferturi.Plus ca am facut deja un nodul pe fesa dreapta...si doaaareee....
Nusy