FIV 163

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

la ce efecte adverse ma pot astepta dupa Puregonul si Pregny-lul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Cristal multa multa multa bafta si cele mai frumoase oute rotunde si mumoase, imperechere fara pereche si celule mari si late, sa te intorci din Tara Sfanta cu un ingeras in burtica, sa creasca mare si sanatos! Drum bun!
Ioana , imi pare rau de intarziere, cine stie ce-a fost poate era prea aglomerat la incubator, las ca-i cu noroc si luna urmatoare poate nu mai trebuie, le dai teapa!
Nusy bafta multa vad ca ai facut la Gynera, schimbi locul schimbi norocul, acu-i acu! Sa traiasca si sa se culcuseasca bebelusii! Nici eu n-am avut nici o durere si nici un simptom dupa ET.
Felicia sa mearga tratamentul snur, dai de baut cu prima injectie, bafta la productie!
Kitto , bata-ti mintile in cap si nu da la spate sexul, daca te razbuni pe el cu placerea cum mai ramane? Ca dupa ce ramai cu burtic mama-mama ce-o sa-i mai duci dorul Spune-i lui Cocei sa-ti faca un FIV fara atatea mofturi si fite si analize, ca-i banul tau pana la urma si te grabesti. Cand ne mai vedem?
Ella28 sunt cu bunghiul pe tine!
Cristinici bafta multa maine astept vesti fierbinti

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

quote:
Originally posted by oanademunck

la ce efecte adverse ma pot astepta dupa Puregonul si Pregny-lul?

Oana, eu am facut primul FIV cu Puregon si n-am avut absolut nici un efect advers. Nici dupa Pregnyl (pe asta l-am facut cu 36 de ore inainte de punctie).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Manumanu, mercic de raspuns!
Zouzou, ma treci si pe mine pe list? In martie(12, 13) incepem fiv 1 la spitalul universitar din Brussel.
Dau din coada pe aici mai ceva ca al meu catzel ca v-am gasit, io ramanand afundata la praline belgiene a durat ceva pana v-am gasit.

Am o alta intrebare, intrucat eu sunt ok dpdv medical (la noi la al meu e problema) pe mine m-au bagat in grupul B, un grup de studiu. Care inseamna ca din ziua 7 ma trec pe o alta schema (renuntand la puregon 200 ) si trecandu-ma pe pregnyl sau puregon (alta doza) si orgalutran). Are cineva experienta cu schema asta? Si mai ales are cineva rezultate cu schema asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Fetelor va multumesc!
Doris nu inteleg nimic din tabelul tau,de obicei cat aveai tu progesteronul in Z21 de CM? Multa bafta iti doresc si ca acest FIV sa iti aduca indeplinirea dorintei cu bb sanatos.

Rubia bune vesti ne aduci! Tin pumnii sa fie totul ok, sa nu faci hiperstimulare

Oana bine ai venit la noi si FIV cu rezultatul mult dorit!

Ilinica, eu am fost in Israel la un medic, foarte bun, pentru ca mi l.a recomandat alt medic, care este familia sotului meu. Eu doar i-am cerut cateva informatii si mi s.a parut foarte realist si la subiect.
Daca ai asigurare medicala, atunci FIV-ul nu costa nimic. Mie mi.a zis ca e in jur de 4.000 Usd. Daca vrei datele lui, spune-mi si iti trimit pe PM. Este in Tel Aviv.

Deja am emotii fetelor, sper sa fie bine maine.
Pupici si noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

oana eu la primul FIV de la puregon m-am ingrasat si bine pt ca nimeni nu mi-a zis ca trebuie ssa am grija cu alimentatia eu fiind o mare devoratoare de ciocolata si la final aveam 8 kg in plus (respectiv 58 kg la 13.67 cm)nici acum n-am reusit sa le dau jos pe toate pt ca nu prea pot sa tin regim ,in timp am dat vreo 4 kg si aici ma situez acum.Vad ca acum de la menogon nu am luat nici un kg
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Sheri,ce ma bucur ca mai dai pe la noi!Imi era dor de tine si de vorbele tale pline de duh!Mersic de incurajare,sper sa am si eu acelasi rezultat ca al tau(mai ales ca si tu ai facut anul trecut,tot pe timpul asta...).Te dulce si pe tine si pe Alesia!

Cristinici: bafta muuulta maine la punctie!

Blanche: si tie bafta multa ,sa iasa bine interventia!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

KITTA,bun venit in clubul bunicutelor ce vor fi si mamici in curind.
Eu si cu TELI ne intreceam in ani....lumina(stii ca stia sunt f lungi),dar nu se pune,caci sti cum se spune"cei din urma vor fi cei dintii".

Eu fac un trat homeopat. si pt. ovualtie mi-a dat brinca ursului cite o pastila de 3 ori pe zi printe alte cele.Cert e ca am avut ovulatie luna aceasta.
Daca te interseaza mai multe intreeaba-ma!
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Kora, Blanche, Cristinici bafta multa maine! Ma pentru voi sa fie bine.

Nusy, Kittyke va astept cu vesti bune!

Rubia eu zic ca stai bine. Success! Eu am facut hiperstimulare dar pe langa foliculii mari am avut foarte multi mici pe care dr nu s-a mai sinchisit sa-i numere...

Liliana .Ce faci? Cum esti? Dau un semn de indata ce am mai multe noutati!

Va pe toate!

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Fetelor help!!!!!!!
Am inceput sa patez maron, deci pana maine dim, uratii vor fi instalati din plin! E vreo problema la operatie??? Mie nu mi.au zis nimic, dar nici nu am intrebat. Please help!!!

Dream pup fata dulce.

Mergi la inceput