FIV 163
Raspunsuri - Pagina 6
ella28 spune:
Kora bafta maine,o voi face si eu prin aprilie asa ca te astept cu impresii, vesti etc
Cristinici maine e punctia? Parca asa tin minte. Bafta si sa vii cu vesti bune!
Ioanatugs nu mai e mult, stiu ca vrei sa fie cat mai repede dar va veni si clipa in care vei intra in hora! Ai grija de tine si
cristinici spune:
Nusy, Kitty fiti optimiste, si incercati activitati deconectante,,niste filme bune, niste muzica buna, orice fara efort .Nu va uitati la filme sexy ca se contracta uterul.
Ella 28 intr-adevar maine punctia.
ioanatugs nu fi suparata ca te-a amanat.
cristal asteptam sa ne spui cum a fost. Bafta!
Kineta un inceput bun si un rezultat pe masura.
cristinici
LAVINUTZA spune:
Buna la toata lumea!!! sunt o mai veche membra a site-lui dar nu am mai postat mai nimic in ultimii ani.......am vazut ca intre timp sunteti muuuuuuult mai numeroase si din ce in ce mai informate ! BRAVOOOOOO!!! Vin catre voi cu rugaminte pentru un sfat, o parere - stiu ca sunteti f multe care ati trecut prin asta -am sa incerc sa fiu cat mai scurta. Deci am 29 ani - sunt pacienta Dlui Dr Moisa de ff multi ani - am tot avut probleme - m-am decis sa incep investigatiile pt bb si am facut dozarile hormonale si histero - dozarile sunt ok insa la histero trompa dreapta nu s-a vazut iar stanga este cu hidrosalpinx - eu am mai facut o laparo in 2004 pt un chist si mi-au deblocat si trompele dupa care la 1 luna s-au inchis din nou - problema este ca am f mult e aderente care le strang - asa mi-a explicat Dr Ion Ionut care m-a operat atunci.
In aceste conditii, mi s-a spus ca singura varianta ar fi FIV cu legarea trompelor in prima faza . Intrebarea e ca nu stiu la cine, unde sa merg - la Dr Marinescu este super aglomeratie, in dr Cezara Bucur nu prea am incredere - astea sunt variantele pe care mi le-a dat dr Moisa...sau in strainatate ??? as putea merge insa nu stiu cat dureaza - problema ar fi de concediu...Poate ma ajutati cu o parere...MULTUMESC si sa auzim numai de bine.
Lavinia
KoraPop spune:
Lavinia poti face laparo pt clipsarea trompelor cu dr. Tutunaru de la spitalul Elias;si dansul e destul de aglomerat dar nu chiar ca si prof. Marinescu.Bafta!
cristinici ne vedem maine
Kora
CARPE DIEM!
LAVINUTZA spune:
Buna!
multumes frumos pt mesaj ; ideea era ca nu stiu unde sa merg pt FIV - adica la Giulesti sau in afara tarii? si pentru fetele care au facut afara - cam cat dureaza toata procedura - cat trebuie sa stai efectiv acolo
Dr Tutunaru face si FIV ?
merci mult,
Lavinia
cristal1995 spune:
Lavinuta: ti-am lasat un mesaj pe PM! Da-mi un telefon sa stam mai mult de vorba!
Kora: bafta multa maine! Sunt cu sufletul alaturi de tine
Maine se opereaza si Blanche, parca?! Iti tin pumnii, scumpa, sa fie totul bine si sa te refaci repede!
Va pupic pe toate!
Aly
kittyke spune:
Lavinia asta depinde si de situatia materiala dar daca ai posibilitate iti recomand pe dna. dr.Dracea la clinica particulara Gynera.
Eu am facut Fiv acolo si eram ff. multumita de clinica .Acum sunt in asteptarea rezultatului dar indiferent ce rezultat o sa am eu iti recomand cu incredere.
Dupa ET oricum doctorii nu mai au ce sa faca depinde de DD dar macar esti tratat ca om (bine pe banii tai) dar macar simti ca esti si tu un pacient care are nevoie de ajutor
DAr asta e numai parerea mea ...
Blanche25 spune:
Cristal iubita, asa e, maine am operatia, sunt un pic cu inima stansa sa nu am pe acolo si alte ''animale''..sau mai stii ce... Te pup dulce tare si numai bine!
Lavinia, cel mai bine e sa scoti sau sa clipsezi trompele, nu poti fac FIV cu hidrosalpinx. Din cate am auzit si eu, la putine clinici din Romania sunt conditii foarte bune, aproape e si Ungaria, cu doctori foarte buni, dar decizia iti apartine. Bafta!
Kittyka, Nusy, Teli ganditi.va ca sunteti gravidute, ajuta mult!
Zouzou numai bine, sa te faci bine cat mai repede!
Kora pumnii stransi!
Ianamari tu ce mai faci? Cand te.ai hotarat pentru o noua incercare?
Fetelor in focuri
Celorlalte fete numai bine si multi pupici.
iana_mari spune:
Blanche eu sper sa incep luna viitoare,dar depinde de starea ovarelor care nu cred ca sunt tocmai ok.Pe 26 am programare la Giulesti si o sa vad ce zice prof.
Mult succes si tie!!
LAVINUTZA spune:
quote:
Originally posted by kittyke
Lavinia asta depinde si de situatia materiala dar daca ai posibilitate iti recomand pe dna. dr.Dracea la clinica particulara Gynera.
Eu am facut Fiv acolo si eram ff. multumita de clinica .Acum sunt in asteptarea rezultatului dar indiferent ce rezultat o sa am eu iti recomand cu incredere.
Dupa ET oricum doctorii nu mai au ce sa faca depinde de DD dar macar esti tratat ca om (bine pe banii tai) dar macar simti ca esti si tu un pacient care are nevoie de ajutor
DAr asta e numai parerea mea ...
Buna - in primul rand multa, multa Bafta!
Poti te rog sa imi dai mai multe detalii despre clinica? unde este ? cum ajung acolo? imi fac programare sau cum? nu am o problema neparat sa fac in tara numai ca alternativele pe care mi le-a spus dr Moisa nu prea erau ok - la dr Marinescu am vazut atatea fete care fugeau dupa 5 min de atentie iar de dr Bucur nu stiu, sincer ce sa cred - asa ca , acum, caut alternative.
Multumesc,
L