FIV 163
Raspunsuri - Pagina 5
antosit spune:
quote:
Originally posted by KITTA
Fetelor la ce e bun VITEX-ul?
Kitta eu m-am apucat de ieri sa iau vitex.Am tot citit pe ici pe colo si ce ma determinat sa il iau a fost faptul ca este un bun regulator hormonal in primul rand si ajuta la curatarea ovarelor de microchisturi.Eu nu prea ma pricep sa pun link-uri dar daca vrei sa te lamuresti mai bine intra pe topicul "naturiste..." sau da o cautare pe google dupa "vitex fruit"!
Succes la intalnirea azi si sa intri sa ne dai si noua de stire despre ce crede Dr. Cocei despre tratamentele naturiste!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
LucaLuca spune:
quote:
Originally posted by KoraPop
[Luca tu cand ncepi protocolul?Te-am trecut pe lista aspirantelor,dar daca imi spui exact cand incepi te trec si pe listele fetelor "in focuri".Bafta multa sa reusesti din prima!
Pai l-am inceput, sunt "in focuri".:) Doar ca la mine blocajul s-a facut printr-o singura injectie care are efect prelungit, asa ca acum shomez, citesc pe forum:) si astept sa vina 3 martie cand o sa incep gonalul. Deci, daca totul merge bine, pe la jumatatea lui martie voi avea si eu ET. :) Btw, revin cu intrebarea mea: ce sa iau in considerare cand fac calculele privind prezumtiva nastere - punctia/fecundarea sau transferul? [hehe, eu ma duc progresiv cu capu', am inceput sa calculez zodii:))]
Multumesc de urari, la fel si voua, tuturor!
antosit spune:
[/quote]
Btw, revin cu intrebarea mea: care este considerat momentul conceptiei unui bebeFIV - punctia/fecundarea sau transferul? [hehe, eu calculez zodii:))]
[/quote]
... ce draguta esti!
Din ziua punctiei scade 2 saptamani si iti va rezulta data aprox. a ultimului cm... de aici incepi sa calculezi!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
ella28 spune:
Kitta bafta la intalnirea cu Cocei, sunt tare curioasa ce spune despre naturiste. Eu ieri mi-am cumparat extract de mladite de zmeur dar nu am apucat sa iau inca.
Asa ca astept sa vad ce vei scrie si tu dupa intalnirea cu dr C.
si imi pare bine ca ne-am vazut si la fatza
kineta spune:
IOANATUGS,stai linistita,si eu sunt in aceeasi situatie cu tine,adica:sunt pacienta profesorului Marinescu-Giulesti,in luna Ianuarie respectiv pana pe 5 Februarie,am luat o folie AC,pe 5 Febr.am fost la ecografie,si mi-a spus sa astept CM(care a si venit),si incepand cu ziua 21 (2 MARTIE),sa incep Dipherelinul0,1,tot 3 cutii mi-a spus sa iau.DECI am stat aproape o luna pe liber fara AC,sau altceva,eu la tratam.din luna Octombrie de anul trecut,am facut protocolul scurt ,si nu am avut nici un rezultat la punctie( nici un ovocit,desi aparent aveam vre-o 6-7 foliculi)erau doar chisturi,partea proasta este ca am doar un ovar,si acum imi recomnda ca si tie protocolul lung,mi-au spus sa sun in prima zi de inhibare(2 MARTIE),sa fac programare pt ziua 14 de inhibare(am calculat si cade intr-o sambata,dar probabil ma vor chema mai devreme cu o zi),ink,nu au pomenit nk,cu ce voi face stimularea adica ce tratam voi lua,data trecuta am facut cu Gonal 2 pe zi,si aveam Fsh-ul bun si acum la fel il am,dar voi vedea.ASA ca in MARTIE -ne tinem de manute,si sper sa fie bine de data asta,tie ti-au spus cu ce vei face stimularea? KORA,cat te-a costat tratamentul cu PUREGON,ti-au mai dat si altceva sau doar PUREGON?
mihaele spune:
Buna fetelor am si eu o nelamurire cad incep sa fac gonalul mer in continuare si cu diphereline daca mreg incontinuare cu diphereline nu ami ajung atunci trebuie sa mai cumpar 5 fiole eu am cumparat trei cutii 21 de fiole .Spunetimi si mie voi cum ati facut ca eu pana merg la dr stau cu grija ca nu ami ajung si ami vine sa merg la farmacie sa mai cumpar inca 5 fiole dar astept raspunsul vostru sa nu ma duc sa dau bani degeaba .
kittyke,Nusy Teli multa noric si reusite ma pentru voi si pentru taote fetele care sunt in focuri si care i sa intre in focuri.Doamne ajuta sa veniti cu vesti bune aveti grija de voi si de bebelusi vostri iubiti si mult doriti.
zouzou insanatosire grabnica si o vacanta placuta in Romania te pup
kittyke spune:
Buna fetelor,
Nusy nici eu nu simt nimic dar am inteles de la Popica ca asta nu e o regula...
Eu de maine ma duc la servici, am vrut sa stau toata saptamana dar n-am rabdare numai la burtica imi sta gandul
Ioana te inteleg foarte bine
Kora mai avem un pic de asteptat....ce bine ar fi daca am stii ce se intimpla in burtica
Miki01
Lucaluca
Teli cum a fost la ET ???
kittyke spune:
Mihaele si eu a trebuit sa iau 21 de fiole de diphereline pentru inhibare dar si in timpul stimularii trebuia sa mai fac cate 1/2 de fiola asa ca am mai luat din farmacie 5 fiole dar asta o sa-ti spuna dna dr. cand te duci la echo inainte de stimulare
T
nusy spune:
Kitty: Si eu ma duc de poimaine la serviciu...oricum,nu pot sa stau in pat,sunt mai mult in picioare,prin casa.Si ma doare fundul de la progesteroane..mama-mama!
Mihaele: sa-ti zic cate diphereline am facut eu: pe parcursul inhibarii: 14 zile a cate 1 diphe.Apoi,11 zile de stimulare cu cate 3 gonal si 1/2 diphe(deci inca 6 fiole de diphe).Total diphe= 20 fiole.Deci,mie chiar mi-a ramas o fiola.Acum,depinde de la caz,la caz...cata inhibare si cata stimulare iti da.Eu zic sa nu cumperi de acum,mai ales ca esti din Bucuresti.Ai timp,spre sfarsitul stimularii,daac vezi ca nu-ti ajung,tragi o fuga la Giulesti si cumperi de acolo,ca sigur au.
Kora: iti tin pumnii maine la histeroscopie.Sa iasa rezultatul dorit de tine!
Mirela_1: tu nu mai zici nimic???Esti ocupata asa tareeee???
Nusy
iana_mari spune:
Nusy stii ca si eu am programarea tot pe 26 februarie ?Sa fie cu noroc!!
Kora iti doresc si eu mult noroc la histeroscopie si sa dea d-zeu sa nu-ti gaseasca nimic.
Zouzou vacanta placuta in Romania si asteptam sa ne zici cum te-ai distrat.
Kit e bine ca incepi serviciul pt. ca stresul nu este bun.Eu am fost fff. stresata in acea perioada ,acum eram gravida si radeam ,acum plangeam ca nu sunt gravida.Si nu a fost bine pt. mine.
Cristal 1995 imi place ca esti optimista,de data asta va fi bine cu siguranta.
Ioanatugs mult a fost putin a ramas.