FIV 163

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Multumesc mult de tot, pentru incurajari, dragele mele!

Cresc emotiile pe masura ce se apropie momentul...stiti voi cum este...

zouzounaki, insanatosire grabnica, ai grija de tine!

Vreun simptom la fetele cu bebeii in burtica? Sau este prea devreme?

pupici,
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

manu bafta multa si din partea mea!Sa ne tii la curent cu fiecare pas al protocolului si la sfarsit sa vii cu cele mai bune vesti,ok?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Miki01: eu n-am niciun simptom .Si sunt z 4 de la ET.Nu ma doare burta deloooc...

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popica_78 spune:

Fetelor,

mai am o sticluta de PUREGON 100 UI de cand am facut prima incercare de ICSI la Timisoara. Expira in aug 2008 si as vrea sa o dau cuiva care are nevoie de asa ceva.
Stiti pe cineva? Ar fi grozav sa fie din apropiere....

Va doresc bafta maxima la toate aspirantele! Perseverati ca rezultatele merita!

Crista (graviduta in 5 luni, FIV 3 cu embrioni congelati)

Mergi la inceput

popica pe mine m-ar interesa puregonul pt ca voi face in curand tratament pt FIV cu puregon,dar eu sunt din Bucuresti.Poti sa iti activezi PM-ul?Sarcina cat mai usoara si bebe sanatos!!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Ah, apropo, ca am vazut ultimul mesaj, nusy, nu-ti pierde speranta, si eu dupa ultimul ET nu aveam nici un simptom, poate o mica jena la sani (dar asta avusesem si inainte si nu insemnase nimic) ca atare m-am si dus la lucru dupa cateva zile si m-am comportat normal. Imi luasem gandul, si ma gandeam ca fac pauza de sarbatori si incercam din nou dupa. Dar BHcg a iesit de 297!!!!

Mai aveti de asteptat pana la test!

Crista

Mergi la inceput

Kora, doar daca-mi spui cum sa-l activez ca nu stiu de unde si nu am multa vreme sa caut.

De-aia ziceam ca ar fi bine din imprejurimi, ca imi amintesc ca trebuie tinut la rece. (Io il am in frigider, de-aia am si uitat de el)

Crista

Mergi la inceput

popica trebuie sa intri la profi personal,sa fii logata si sa activezi mesageria prvata.Stiu ca trebuie tinut la rece,ar fi o alternativa cu funcourier care ajunge destul de repede,cu plata la destinatie,eventual sa imi spui si cat costa fiola sa iti trimit banii.Messenger ai?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

cristapop78 e mess-ul

intre timp incerc sa caut la personal ce sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Popica: Sarcina usoara in continuare!

Nusy

Mergi la inceput