FIV 163
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
KoraPop spune:
Simonagurau bine ai venit printre noi si multa bafta in continuare!Vezi ca mai exista si subiectul "FIV in Ungaria" unde poti afla mai multe amanunte despre clinica Kaali din Ungaria.Succes!
MadalinaM multumesc.Bafta multa si tie in continuare...si eu sunt veterana pe aici,dar nu ma las,trebuie sa reusim si noi!
Kora
CARPE DIEM!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Moniland spune:
marrina, eu faceam dipherelinul seara la ora 21,30 si gonalul dimineata la ora 8,30-9. Deci e destul de mult intre inhibare si stimulare.
antosit spune:
...eheee, hai ca vin si eu la "spartul subiectului"!Koricica hai cu unul proaspat!
...si ca tot vorbiti de veterane sa nu ma omite-ti la numaratoare!...si cand ma mai vad si a doua pe lista!...sper doar sa nu ies la pensie de aici!
Hai ca -ic pe toate!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
marrina spune:
simonagurauNu stiu ce sfat sa-ti dau cu FSH-ul dar iti doresc sa-ti implinesti visul!
MadalinaM Ce bine ca ai mai trecut pe la noi.
manumanu Despre aloe vera chiar nu stiu nimic. Am avut intentia sa iau acum cateva luni pentru tiroida (am anticorpi antitiroidieni) si m-am oprit in clipa in care am citit ca determina cresterea imunitatii si a unor Ig..., am discutat cu endocrinologul si am ajuns la concluzia ca la mine nu era cazul sa cresc nici un anticorp inainte de FIV asa ca nici vaccinul antigripal nu l-am mai facut. In schimb iau vitamina C, mananc fibre.... Nu stiu altceva.
kineta Prietena mea are FSH ~10, putin peste 37 de ani si un FIV in antecedente cu 3f Menogon. Sunt sigura ca fiecare reactionam in alt fel, nu neaparat varsta sau FSH-ul sunt un indicator. Eu de exemplu, cu FSH=5 am avut rezultate proaste cu 4 Menogon. Iar Lachi care acum are doua bebeline superbe a facut stimulare cu 5 Menogon.
marrina spune:
quote:Te referi la cele 2 ore de care am scris? E fereastra in care poti sa schimbi ora de administrare, fata de 21 la cat a facut ieri injectia. Despre orele diferenta intre inhibare si stimulare mie de fiecare data dr. mi-a zis altfel asa ca nu stiu ce sa zic.
Originally posted by Moniland
marrina, eu faceam dipherelinul seara la ora 21,30 si gonalul dimineata la ora 8,30-9. Deci e destul de mult intre inhibare si stimulare.
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/stuart/stuart.jpg)
stuart spune:
quote:
Originally posted by marrina
[
stuart Partial am rezolvat problema prin bunavointa lui cristinici. E mare lucru pentru mine. E prea tarziu insa pentru a primi acum alte tablete. Am nevoie de ele peste 4 zile. Doar daca are deja cineva din tara. Iti multumesc mult-mult, oricum.
marrina, imi pare tare rau ca informatia mea a fost eronata dar nici prin cap nu mi-a trecut ca ar fi sub forma de fiole
![](bang.gif)
Incearca sa iei cu imprumut de la fetele din tara si daca nu faci rost ca sa te poti achita de imprumut iti promit ca iti dau eu din ale mele. Acum este prea tarziu sa-ti trimit ca nu ajung in 4 zile. Poate cu DHL dar te costa prea muuult! FETELE CARE AVETI DEXAMETHASONE SI NU AVETI NEVOIE DE EA ASA REPEDE PLEASE AJUTATI-O PE MARRINA CA O S-O PRIMITI INAPOI DE LA MINE, VA
PROMIT!!!
Ajutati-o pe Sonia
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)
simonagurau spune:
Kora iti multumesc pt urari.Vorbesc si cu fetele de la FIV Ungaria,dar majoritatea merg la Szeged .
Marrina iti multumesc pt mesaj.![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)