FIV 163

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Cristinici,, , ti-am scris pe PM si ramane sa ne vedem maine.

Alina Alexandra, multumesc pentru mesaj, ti-am scris pe PM, ramane sa ne auzim maine cand te intorci tu.

la toate fetele in focuri sau in pregatiri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Mihaele bafta la stimulare !!!

Nusy merci pentru incurajare, am inceput sa ma duc la servici si incerc sa nu ma mai gandesc atat
( dar nu prea reusesc :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Multumesc pt urari
Fetelor am si eu o nelenurire nu stiu daca e bine eu fac diphereline
la ora 12 si gonalul al fac la ora 21 pentru ca a trebuit sa incep de ieri si am ajunsa acasa traziu de le medic are ceva ca este diferenta asta mare de ore intre diphereline si gonal.si mai am ceva acum fac 1/2 de diphereline jumateata cealata se poate pastra la frigider eu am citit pe prospect si spune ca cum introduc serul in flacon trebuie facuta imediat si mi-a fost frica sa nu dau gresi azi am fost la farmacie si am mai comandat 5 fiole voi ce parere aveti am facut bine su nu trebuia sa mai comand cele 5 fiole.Oare are ceva daca schimb ora de gonal in loc de ora 21 sa-l fac la ora 15?
Va pup pe toate . Nusy Kittyke cum va simtiti sa fiti cuminti si sa aveti grija de bebei si mult optimism .
Cristinici te pup si multa bafta.
zouzou cum et mai simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Salutare fetelor!
Nu-mi place sa zic ca sint o veterana pe-aici dar asta e realitatea!
Salut si eu vechile cunostinte si vreau sa va zic cite ceva din experienta mea, poate cineva considera ca ii e de ajutor!
Imi pare rau de un singur lucru: nu pot spune inca "experienta mea cu happy end" dar va fi sigur asa, in curind!

Nusy: secretul injectiilor uleioase este "viteza" cu care sint facute.
Roaga persoana ce ti le face sa fie rabdatoare si sa incerce sa bage serul cit de incet poate. Bineinteles ca trebuie incalzite in mina inainte. Nu le faci asa reci cum le iei de la frigider, probabil. Apoi masezi muuult zona! si 5 minute sa se imprastie serul. SUCCES!

Mihaele Mie dr mi-a zis ca e mai bine sa fie o diferenta de cel putin 2h intre inhibare si stimulare. Oricum, majoritatea am vazut ca fac dimineata inhibarea si seara stimularea, deci diferenta ta, intre 12 si 21 nu e prea mare, e asa cum se practica. Daca, sa zicem, ai muta injectia de seara numai la h 20(eu cred ca organismul e mai activ la 20 decit la 21-dar e doar parerea mea) ar fi f. bine.

Legat de Diphereline, eu cind a trebuit sa fac 1/2 fiola am aruncat cealalta jumatate, chiar daca si asistenta si dr mi-au zis sa o pastrez in frigider pt a 2-a zi. Pe prospect scrie clar "a se folosi imediat ce se prepara" asa ca eu, ca sa fiu impacata cu sufletelul meu, am preferat sa o arunc. La citi bani costa toate, diphe e cel mai ieftin asa ca nu am stat deloc pe ginduri!

Vroiam sa mai zic si ceva de AC.
M-am mai plins o data pe-aici! acum pot sa zic ca s-a terminat cu bine povestea asta.
Inainte si dupa primul FIV am avut FSH ~10.
In pregatirea pentru FIV2 am urmat 2 luni AC(Marvelon). Eu am fost un caz cind, la AC, org. meu a reactionat anapoda. Nu luasem in viata mea-si am o virsta onorabila.
Dupa cele 2 luni, trebuia sa repet FSH in reg de urg si daca era sub 12 sa incep FIV2. In ziua respectiva am purces la drum, dar surpriza!!! la ora 12 imi vine rez: FSH 16. Eu eram cu diphe in seringa ca nu mai aveam rabdare. Normal ca am oprit tot. Am lasat sa mai treaca 2 luni si am repetat FSH-2luni la rind la 2 lab diferite in aceeasi zi: e iarasi asa cum stiam eu ~10.

Kora sa fie cu noroc mutarea la Giuli!
Marrina
Mirela ce mai faci??

Teli imi doresc din tot sufletul sa reusesti!
Madalina28, Ciarli bebelinele voastre sint niste frumusele! Sa va traiasca!

Dumnezeu sa va ajute! Sa primiti cele mai dragi martisoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonagurau spune:

Buna fetelor.Sunt noua si ma bucur ca osa pot sa stau de vb cu voi.Eu am 34 ani si incerc sa am un BEBE de 9 ani si nu reusesc.Toate analizele posibile ale mele si ale sotului facute la Timisoara sunt ok.Am facut 5IA si 1 FIV,dar nimic.Acum merg la Debretin si mi-au gasit FSH mare 16,7 val normale 2,5-12,5.Nu exista tratament doar pauza cu anticonceptionale si sper sa revina la val normale.Voi ce ziceti?dar de Debretin Kaali ce stiti?va multumesc pt raspunsuri si va urez din inima succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonagurau spune:

MadalinaM sa stii ca si mie mi sa intamplat cu FSH la fel.Voiam sa fac in Debretin IA dar nu am mai putut.Erap pe antic de 1 luna Dessorelle.De la ac sa se fi marit FSH?sau de la ce?sa nu mai iau ac?voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Mihaele eu am facut seara la ora 21 pe amandoua si Menopurul si Diphereline .
M-a intepat sotul de doua ori dar nu mai conta nimic :-), jumatate de Diphereline am tinut in frigider si totul a fost OK. Eu zic sa nu arunci mi-a zis d-na doctor sa pun la frigider si atat.
Simona Institutul Kaali e o clinica foarte renumita poti sa te duci cu incredere la ei, e cea mai mare clinica de Fiv in Ungaria.
Bafta !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Marrina, multumim pentru avertizarea privind Echinacea!! Oare despre Aloe Vera stii ceva, ar putea avea vreun efect negativ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

MARRINA,am si eu o curiozitate,ce FSH,a avut prietena ta,de ia recomandat,2 Puregon,si 3Menogon sau Menopur,si ce varsta,a mai avut o tentativa de FIV? MI-SE pare supeer mult(bine medicul stie mai bine)dar eram curioasa,cat despre foliculi ,posibil sa fie chisturi,au stimulat-o atat de tare ,nu stiu ce sa zic,de aceea sunt nerabdatoare sa aflu,ce FSH,...,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by mihaele

Multumesc pt urari
Fetelor am si eu o nelenurire nu stiu daca e bine eu fac diphereline
la ora 12 si gonalul al fac la ora 21 pentru ca a trebuit sa incep de ieri si am ajunsa acasa traziu de le medic are ceva ca este diferenta asta mare de ore intre diphereline si gonal.si mai am ceva acum fac 1/2 de diphereline jumateata cealata se poate pastra la frigider eu am citit pe prospect si spune ca cum introduc serul in flacon trebuie facuta imediat si mi-a fost frica sa nu dau gresi azi am fost la farmacie si am mai comandat 5 fiole voi ce parere aveti am facut bine su nu trebuia sa mai comand cele 5 fiole.Oare are ceva daca schimb ora de gonal in loc de ora 21 sa-l fac la ora 15?
Ai facut bine cu Dipherelinul. Despre ora la care faci Gonalul cred ca o poti schimba dar intr-un interval de +/- 2 ore. Bafta!

Mergi la inceput