FIV 163
Raspunsuri - Pagina 11
nusy spune:
Moni: banuiam eu ca asimilez bine progesteronul,caci ,intr-adevar,mi-e cam somn.La primul FIV am avut pitic pe creier ca de-aia n-am reusit,ca n-am avut progesteron suficient,desi nu mi-am facut atunci analiza,insa mi-a venit in z 8 de la ET.Acum am..sa ma satur!
Teli,Cristinici, Kora: asteptam vesti bune!
Fetelor,va pe toate!
Nusy
antosit spune:
Buna!
Kitta mergi pe mana lui Mikipt naturiste ca stie ce spune; la intalneli nu am avut cum sa ajung din cauza serviciului dar poate va fac o surpriza...!
Moni... si pana la iarna, ce plan mai ai (daca nu sunt indiscreta!!)?Nu stiu te simt asa suparici...poate e doar o impresie!
Kora, Cristinici !
Lianaaaaaaa unde ai disparut?Hai cu o pereche de pumni stransi pt. fete ca au nevoie!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
crystyna75 spune:
NUSY mi-am facut programare la geneticlab in bucuresti pe21 martie. deci voi incepe trat prin aprilie-mai. spune-mi te rog cat timp dureaza tot, din prima zi de inhibare si pana la et? 20-30 zile? vreau sa-mi planific concediul in iunie. cum stai cu moralul?
oanademunck spune:
quote:
Originally posted by rubia
oana eu la primul FIV de la puregon m-am ingrasat si bine pt ca nimeni nu mi-a zis ca trebuie ssa am grija cu alimentatia eu fiind o mare devoratoare de ciocolata si la final aveam 8 kg in plus (respectiv 58 kg la 13.67 cm)nici acum n-am reusit sa le dau jos pe toate pt ca nu prea pot sa tin regim ,in timp am dat vreo 4 kg si aici ma situez acum.Vad ca acum de la menogon nu am luat nici un kg
va pup
Rubia m-a atras ca ai zis de ciocolata (in ultimul timp mananc f multa ciocolata eu care inainte nu o suportam...)La ce te referi cand spui ai grija cu alimentatia?
nusy spune:
Crystyna: ma bucur ca ati reusit programarea.La mine a durat tratamentul asa(stii ca depinde de la caz la caz...): 14 zile inhibare+ 11 zile stimulare +2 zile pana la punctie,inclusiv, + 3 zile pana la ET,inclusiv, = 30 zile.(prima injectie de de inhibare am facut-o pe 17 ianuarie iar ET pe 15 februarie). Cu moralul ...stau bine,deocamdata....n-am absolut niciun presentiment..nici asa,nici asa...
Nusy
cristinici spune:
Buna,
in sfarsit am ajuns acasa. Am 4 ovocite puse la fecundat, sper sa se placa (de obicei s-au placut) si maine sun sa vedem ce si cum si sambata ET.
Am rugat-o pe asistenta sa-l intrebe pe prof de progesteron injectabil, ca eu adormisem pana a venit. Cand sa plec mi-a zis asistenta cica 2 fiole pe zi, iar Cocei care era acolo m-a intrebat ce concetratie au , si i-am spus ca de 250mg si a confirmat ca Mr M nu a inteles bine concentratia si a crezut ca e de 25 mg). Ea m-a sfatiut sa pun utrogestan astea 2 zile, vineri sa-mi fac progesteronul si sambata imi spunea ea cum sa-l iau pe cel injectabi. M-a mirat ca a fost asa draguta ca nu e ea embriologul meu de data asta.
Multumesc fetelor pt sustinere.
va pup pe toate cristinici
nusy spune:
Cristinici: asteptam vesti,ma bucur tare mult ca a fost totul bine! Tin pumnii sa se iubeasca outele cu gigeii si sa iasa niste embrioni frumosi si sanatosi .Sunt curioasa exact ce schema iti da de progesteron...Te
Nusy
ella28 spune:
Cristinici vesti bune! Eu mi-am facut analiza progesteronului in ziua ET la Bios. Am sunat pentru programare la ora 8 fix. Cu taxa de urgenta a costat cam 60ron, a fost gata pe la 12.30. In functie de analiza, dr Cocei mi-a indicat sa fac o fiola de 250 la 3 zile. Prima injectie mi-am facut-o chiar dupa ET, am rugat o asistenta sa mi-o faca.
Bafta!
iana_mari spune:
Cristinici felicitari pentru ovocite
Kora asteptam nerabdatoare vesti despre tine.Cum a decurs intalnirea cu prof.?
mihaele spune:
Stuart multumesc din suflet si Bunul Dumnezue sa te ajute si pe time pentru binele pe care al faci mii de multumiri te pup