FIV 163

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Stuart, Sarumana. Sa te rasplateasca Bunul Dumnezeu si Maica Domnului pentru sufletul tau.
DOAMNE AJUTA!

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popica_78 spune:

Miki01,
ce pot sa-ti spun despre ultimul ET este ca nu mi-am pus mare baza in el. Eram dupa 2 nereusite, cu embrioni foarte buni, asa ca ce sperante puteam sa-mi pun in ET cu embrioni congelati, si de locul 2?

Neavand sperante mari, si fiind foarte odihnita (ca numai ce statusem acasa cuminte 2 saptamani cu ceilalti) nu mai aveam rabdare, eram agitata, ma miscam rapid si des, nu puteam sta in pat, ca atare m-am intors la lucru in cateva zile, cred ca vreo 5-6 zile.

Si nimeni nu a fost mai surprins ca mine ca am avut valoare mare de BHcG...

L-am intrebat si pe dr cum e posibil ca la 2 ture sa stau cuminte, sa fac totul ca la carte si acum cand m-am comportat normal, ca intr-o orice alta zi sa avem rezultate. Spunea ca in cazul meu se pare ca a contat mai mult faptul ca organismul nu mai era stimulat, avea conditii normale de ovulatie, si eu nu mai eram ...stresata de chestiune. Mai mult decat repaosul la pat si odihna.

Si acum cand vad cat de mare e bebi la eco, si ca are toate cele si cat de bune ii iasa toate masuratorile, continui sa cred ca este o minune!

Va doresc din tot sufletul sa ajungeti sa simtiti asta! Drumul nu este usor, dar premiul de la capat merita orice!

Crista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Kitta si eu vreau sa fac ceva naturist, mi-am luat zmeur, de luna viitoare incep sa beau si ceai de napraznic. Eu voi fi 2 luni pe AC, se pare ca ne vom tine de mana la FIV.
Desigur va voi merge la intalniri, numai sa ma anuntati unde vor avea loc! Nu te mai gandi la FSH, gandeste-te numai la raspunsul meu la stimulare...si am avut FSH 8. Deci crezi in sansa ta si da-i bataie! Era o tipa de 43 de ani care a facut odata cu mine si a avut 6 ovocite. Bafta! Si ne mai vedem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Kora, bafta multa, multa sa ai !!!
Sheri, imi era dor de tine, mamico. Ce face printesa?
Nusy, e f. bine ca e ok progesteronul. Oricum starea de somnolenta e data de progesteron si iti poti da si asa seama daca ai suficient in organism.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Offf...e CM in toata regula. Si ma si doare burta...
Va multumesc pentru raspunsuri, nu inteleg de ce nu mi.au spus nimic despre asta, ca la HSG mi.au zis sa sun pentru programare in Z1 de CM. Oricum am sa ma duc sa vad cum sta treaba, daca ma operaza sau nu.
Si azi tre sa il opereze si pe tata care e diabetic...mi.e asa de teama si pentru el, ce zi ciudata....

Dream, Cristinici, Kora, sunt cu pumnii stransi pentru voi!!!

Va pup pe toate,
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Doris71, Stuart, Ioanatugsva multumesc fetelor pentru majorete !!!!

Kora, Cristinici sa veniti cu vesti bune !!

Blanche eu cred ca la tine se va amana un pic dar dupa CM o sa urmezi si tu asa ca bafta multa !!

TEli ai disparut nu ne zici nimic cum a fost la ET, cate ai in burtica??

Va urasc toate cele bune

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fancy_face spune:

Stuart - multumesc din suflet! Sunt si eu pe listuta de la Zouzou si face super bine optimismului meu sa stiu ca niste preoti se roaga pt mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Popica 78, multumesc mult de tot, pentru raspuns!

Cred ca au avut dreptate doctorii. Sper sa am norocul tau.
Te pup,
Miki

Bafta multa tuturor fetelor in "focuri"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Moniland ce mai faci?
Pe cand un nou fiv?
Blanche pe cand interventia?
Nusy,Ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Iana, draga, deocamdata nimic. Nici la primavara, nici la vara, poate la iarna.
Cristinici, tin pumnii.

Mergi la inceput