PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 5
crissa71 spune:
Neata la livada!
Va citesc..dar n-am mai avut timp sa scriu..ca Cipic dupa faza cu putza..a inceput alta cu ceva masele..si stiti voi..nopti naspa..crize..nu manaca..etc..etc!
Iar eu am ajuns la urgente sambata seara..n-am nimic..oboseala!!Doamne ajuta sa fie doar asta!
Va doresc sanatate tuturor...
ne auzim mai tarziu
sa aveti o zi buna!
anasia spune:
crissa, ai grija de tine, multa sanatate!
genie, sabina, cum se simt fetele?
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
nicomico spune:
cu scuzele de rigoare mai pun o data mesajul de la capitolul anterior...nu stiu daca mi-ati raspuns la ce am scris, dar pana apuc sa citesc mesajele de la acest capitol - nu vreau sa ratez felicitarile pentru noile mamici:
babee si medeea felicitari , sa va traiasca puii si sa va intoarceti repde acasa
doniro...bestiala poza cu voi 3....ati fost la meli melo???? deci nu e chiar asa de rau
vroiam sa te intreb ceva pe tine si pe emilia: cum decurge seara? cum adorm? e greu? mai intai copilul mare sau cekl mic?. noi avem doar 2 camere si atre mi-e frica....ce parere aveti???? o sa fie ok? sau ne mutam la vila (vrabia malai viseaza)
emilia cum e cu printesa acasa?
cristina_ioana si sanatate multa...imi pare rau
multa sanatate piersicutzelor bolnavioare - nu stiu s ava dau sfaturi pentru ca eu sunt dependenta de pediatru...mi-e frica sa fac de capul meu
apropo de pediatru : mi-a zis ca trebuie sa ii fac 3 vaccinuri optionale, care se fac pana in 2 ani
voi le-ati facut?
acestea sunt varil rix, havrix si inca unul al carui nume nu il inteleg.
ce parere aveti?
noua primapediatra ne-a zis ca ne mai vedem la vaccinul de 30 de luni si atat, fara nici un vaccin optional
doniro de unde ati cumparat frumusetea de costuim de tarancutza????? nu am cuvinte sa descriu cat de frumoasa este daria imbracata cu el
mada esti o dulcica, si ai cumparat niste lucruri super faine
genie ma bucur ca e bine pitica acum...ooof prin ce ati mai trecut si voi ...
gina_butnaru spune:
Neata livada,
Hai ca azi s-au dus colegele mela la camera de munca si am ramas in birou.
Va dau si o buna.
Of, Crissa, sanatate multa lui Cipic! Stim cum e si noi am trecut prin asta!
Emilia, nu stiu ce sa zic cu somnul la pranz, al meu doarme la cresa si si-a facut un program si acasa in week-end il pun dupa masa de la 12:00 in patut si nu intotdeauna adoarme, dar de obicei adoarme. Ce sa zic? L-ai invatat cam rasfatat cu masina, dar se da el pe brazda.
Doniro, tare faza cu DENIRO, ce sa zic! Eu mai observasem si mai demult, dar daca tu nu corectai... Dar ia zi, nu ti-ar fi placut sa fii nevasta lui Robert?
Pup toate fetele: Anasia, Monica, Crissa, Emilia, Babee, Doniro, Genie, Sabina, Norocuta, Cristina_Ioana, Tweety, Julax, Mada, Mady, Nicolica, Nicomico si celelalte pe care v-am uitat acum si pe piersicutele voastre. Sanatate multa!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)
Poze de la Viena
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006
Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
crissa71 spune:
Anasia si Gina:multumesc fetelor..va sarut dulce..dulce!!
Sabina:sunteti o.k?
Babee:ati ajuns acasa?
Monica:e super bine daca e stadiul 1..stai linistita cu socrela!Avem si noi o prietena f. buna..care a avut cancer ovarian si acum e f. bine!!
Nu dispera...as vrea sa-ti spun cu riscul de a fi catalogata cum vrei tu, ca pe primul loc sunteti voi si copii..Voi sa fiti bine ca astfel ii puteti ajuta si pe cei din jurul vostru.
Deci, fii tare, gandeste pozitiv si totul va fi bine!Incearca sa nu te lasi coplesita de durere(hai ca voi sunteti in germania , acolo sunt cu totul alte sanse pt.cei bolnavi!)si totul va fi bine!pupici
Cristina_Ioana spune:
Monica, pe langa mama finului am si o prietena f buna care a fost diagnosticata cu cancer de col la 27 de ani...iti dai seama ce bomba? E fata e bine mersi acum, operata si incearca sa faca un bb
Deci sanse sunt, dar sa lupte! Pupici
MissJJ spune:
Buna fetele!
Eu tot citesc da nu apuc sa mai si scriu.
Nico ms.
Gina
Monica multa sanatate soacrei e bine stadiul 1 ca se pot face destule. Oricum nu e usor sa lupti cu asa boala dar sunt multe sanse sa se refaca complet fara probleme. Multa sanatate si tu ai girja de burtica.
Crissa ai grija si de tine mai mama mai cum asa sa ajungi la urgente? Pupici multi. Ceva analize ti-ai facut in ultimul timp?
Emilia, Roxana pupici voua si la pisoii mici si scumpi.
Norocuta .
Noi suntem bine bebe 2 misca mereu face tumbe pe acolo prin burtica, fata doarme toata noaptea si e tare bine. La pranz cand o pun la nani ma mai pun si eu chiar daca nu dorm macar stau intinsa in pat in liniste ma mai relaxez acuma cat mai apuc. Ne pregatim de botezul din Irlanda, bine ca zburam numai 1 ora cu avionul ca mai mult creca nu rezistam.
In rest nimic deosebit e vreme urata la noi ceata intunecat rece umed, brr, naspa. Eu tot casc de la vremea asta as sta numai in pat.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
norocuta spune:
Salut livada,
va citesc dar incerc sa mai completez si la blog, am luat acum pozele oaneialex si ale monicai.
Nour s-a trezit si ma impinge de la calculator.
crissa71 cum la urgente si nu ai nimic? Am impresia ca tu trebuie sa te relaxezi, ia nu mai pune tu totul la suflet.
julax cum te simti? Sper ca greturile sa te ocoleasca ori sa fie lejere, ca mai toate mamicile le-au avut.
genie cum e Toni azi?
Am mancarea pe foc, dar incerc sa mai revin.
Va doresc o zi buna tuturor!
norocuta spune:
mada_mxm iti inteleg starea... acum trei zile ii spuneam tatalui meu ca aici sunt 20C si soare, mama, mama, ca nu cred ca iarna se va mai intoarce.
Apoi au venit doua zile cu frig vant si ploi, nu aveam chef de nimic, sa ma satur sa nu ma mai laud...
Azi e soare si au anuntat 19C, dar nu mai zic la nimeni
MissJJ spune:
Oana creca tot aia e, anti helicobacter pylori-Icg asa scrie pe hartiile de la analize si scrie valoare normala sub 9 si el are 54.7. Tratamentul a fost klacid, losec si amoxicilina cate 2 pe zi timp de 10 zile si apoi inca 18 zile de losec unul pe zi pauza 3 luni si repetat inca o data exact la fel.
Vai Norocuta macar de ar anunta ca se ibcalzeste sau ceva am si renuntat sa ma uit la meteo. Ca ma deprim si mai tare.
E naspa ca ma simt asa blegita si fara chef de viata si cand stiu ca si maine si poimane e la fel disper.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2