PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 20
Bysko spune:
ma palia o pauzaste= ma palia o pauzaste. Nu merge editat
tastatura mea a luat-o razna?sau ce? incerc sa spun ca imi trage palme!
Ioana5255 spune:
Mama ce s-a dezbatut aici.
Eu sunt de parere, ca, copilul trebuie sa aibe spatiul lui. Patul lui, camera lui. Nu sunt de acord sa doarma cu mine in pat, nici nu se cere si daca as lua-o nici nu ar dormi. Ea doarme singura dintotdeauna. Seara avem si noi ritualul cu toata familia. Niciodata nu am fost pentru alint in exces, copilul trebuie sa stie ce are si ce nu are voie. Unele lucruri ii fac rau. Nu o sa o las sa puna mana pe aragaz, sau sa isi traga oala de pe foc. Asa intra in baie si bucatarie numai sub stricta supraveghere a adultilor, in rest toata casa ii apartine. Niciodata nu a facut rele (cu mici exceptii)tocmai ca i s-a explicat, ce are voie si ce nu. In ceea ce priveste tipatul, am mai tipat si eu la ea, si mie imi pare rau pentru asta, dar se intampla. De lasat sa planga o las sa planga, ptr ca nu vreau sa creada ca poate folosi plansul ca arma sa obtina ce vrea. In plus sunt tot felul de metode de plans, cand plange cu lacrimi de crocodil, de durere, atunci normal nu o las, dar cand e de prosteala o las in pace. In carti se scriu multe, putem citi, extrage ce consideram ca este important si sa aplicam copiilor nostri. Pana la urma Tweety fiecare isi creste copilul cum crede de cuviinta.
Sabina mamica Alexandrei
http://s249.photobucket.com/albums/gg240/Sabana_2008/
maryion spune:
quote:
Originally posted by doniro
Hai sa ma laud si eu cu voinicul meu. Asa dormea el acum 5 minute:
NANI
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
Doniro te invidiez ca ai "ajutoare" la proiectele tale.
Sunteti foarte frumosi.
Serios imi pare rau ca nu am facut si eu bb2 in timp util. Poate cine stie mai tarziu.
Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)
www.flickr.com/photos/8471782@N02/2283877628/in/photostream/" target="_blank">POZE
maryion spune:
Multumim pt aprecieri Gina.
Da este un baiat mare care nu vrea sa faca nani la pranz. Am iesit afara cu carutul si un ceiut cald. Degeaba. Nu a pus geana pe geana. Ma dispera.
www.flickr.com/photos/8471782@N02/2283877628/in/photostream/" target="_blank">POZE
maryion spune:
Si Darius cand trece pe langa ceva care frige face "uf... uf". Dar tot pune mana pe butoanele de la aragaz care se incing cand gatesc, este curios: aprinde lumina la cuptor si apasa pe butonul de aprindere a aragazului.
Face multe poznici, dar trebuie sa alerg mereu dupa el. Astazi a luat fierul de calcat si l-a trantit de gresie. Nu era fierbinte ca nu prea le am cu calcatul.
Azi plangea dupa mine cand dadeam cu aspiratorul, punea si el mana si ma ajuta.