PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 19
doniro spune:
Fetelor, ma oftic de mor ca nu pot sa citesc tot ce ati dezbatut voi; doar "rasfoind" am simtit cum iese un pic de fum din monitor, parca... :)
Se cunoaste ca ati deschis un subiect care ne intereseaza pe toate (micile/marile crize de isterie ale puilor nostri). M-as baga si eu in discutie, ca si Daria mai are faze, si nervii mei au cedat ce muuulte ori, dar nu am rezolvat niciodata nimic tipand la ea. Intotdeauna a fost mai bine sa ii vorbesc calm (desi in mine urlam), sa ii explic pe intelesul ei. Stiu ca e usor de zis, greu de facut atunci cand nervii te coplesesc, dar merita incercat macar de proba...
Acum plange bb Victor si fug, dar revin :)
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
larissa_79 spune:
Miruna, si la noi tot asa a fost cu aragazul. Acum trece pe langa el si zice tot asa: "uf, uf". E tare nostima!
La noi Alexia asa cum am mai zis doarme in patul ei...ca asa a vrut ea de la inceput. N-a protestat niciodata. Dimpotriva de cateva ori am culcat-o langa noi cand era cu alaptatul ca sa imi fie mie mai usor...si mai rau a fost. Se trezea mult mai des. Asa in patul ei isi face rostogoririle de rigoare. Fiecare copil e altfel si trebuie tratat ca atare....
Fetelor discutati orice..dar va rog...eu..fara torturi. Anasia da?..Bai iar m-am ingrasat vreo 4 kg. Nu mai ies din casa decat noaptea! Glumesc...vorbiti de torturi dar sa stiti ca ma "torturati" pe mine da?
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
doniro spune:
Babee,dupa ce am vazut poza cu cei 3 ingerasi ai tai si dupa ce evident mi-au dat lacrimile, aseara i-am zis sotului: "auzi, cand se fac copiii un pic mai mari, ce ai zice sa mai facem un bb?". Eu vorbeam serios, el a bufnit in ras, era sigur ca fac misto. Mi-a vazut fata serioasa si a inceput: "nuu, lasa ca 2 sunt de ajuns". I-am aratat apoi si lui poza ta si am vazut clar pe fata lui un fel de "poate", desi nu a zis nimic, decat ca sunt frumosi rau copiii din poza.
Sunt adorabili, sa va traiasca!
POZE
doniro spune:
Hai sa ma laud si eu cu voinicul meu. Asa dormea el acum 5 minute:
NANI
POZE
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by Tweety7quote:
Originally posted by gina_butnaru
Deja pun in aplicare diverse strategii da calmare, mai ales cand sunt cu piticul si imi pune rabdarea la incercare. Incerc sa nu ma mai supar, sa-l las sa se linisteasca el, il iau in brate, il pup si ii trece. Si functioneaza!
Ce mult ma bucur!!! Ai vazut ca se poate? Tine-o tot asa!
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
si mersi mult pentru incurajari!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)
Poze de la Viena
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006
Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by MADYNquote:
Originally posted by michella78
teodora are ritualul ei de seara: citim povestea, facem baie, laptele, pup mami, pup tati, o ducem la ea in camera si gata. nani.
asa a fost ea, de la inceput. si poate de aceea mie mi-a fost putin mai usor.
michella
Mie pot sa spun ca imi e super usor, cam de la un an n-a mai vrut sa doarma noaptea singur si l-am luat cu mine. Dormim amindoi de seara, de la 10 pina dimineata pe la 8. Daca-l las la el in patut se trezeste din ora-n ora, miriie, se fitiie, e nelinistit. Nu dorm nici eu (dar nu asta e problema, ca mie nu-mi trebuie mult somn) dar nu se odihneste nici el. Si va marturisesc ceva: ma simt in al noualea cer cind il simt linga mine, cind in somn ma cauta cu disperare si apoi ma ia de git rasuflind usurat. Uneori stau si il privesc minute-n sir cum doarme si mi se umplu ochii de lacrimi, de drag ... si ma gindesc cu 'groaza' ca o sa vina ziua cind o sa vrea sa aibe patul lui, camera lui, spatiul lui ... dar groaza mea nu conteaza, important e el si ceea ce o sa-si doreasca el (si ca mami si tati vor fi acolo oricind).
Ideea e ca o sa vina vremea cind or sa se desprinda si noi, pina atunci sa le oferim cadrul necesar ... fiecare cum crede ca e mai bine pt. pui, pt. ele, pt. familie ... oricum sintem niste mamici grozave si avem pui si mai grozavi
Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)
Asa e, Mady si eu ma gandesc tot asa, ca o sa se faca mare si nu o sa mai fie asa de atasat de noi, o sa vrea spatiul lui! Dar mai e pana atunci!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)
Poze de la Viena
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by MADYN
Tweety si Cristina cam la fel se desfasoara si la noi ritualul de noapte. Si noi ne-am luat castane de la familie/cunostinte ca l-am luat sa doarma cu noi in pat. Dar m-am obisnuit si le zic la toti ca am sa dorm cu el cel putin pina s-o insura si dupa ce o sa aibe nevasta am sa o mai las si pe ea din cind in cind sa doarma cu baiatul meu .
Gina si eu sa stii ca sint super-panicoasa. Dar incerc sa ma cenzurez, mai ales de fata cu el, sa nu-l fac neincrezator in el. Acum citeva saptamini eu mincam. El ma vede si pofticios cum e se cocoata in poalele mele si se repede la furculita mea. Eu, in sinea mea muream de frica ca nu cumva sa si-o bage in ochi sau sa se zgirie, dar vazindu-l pe el foarte curios mi-am infrinat spaima si l-am lasat. Iar el, foarte linistit, a luat mincare cu furculita si a inceput sa manince chiar bine. Iar eu, fraiera de mine, il subapreciam ca nu va nimeri gura, ca se va zgiria si tot felul de ginduri. Asa a invatat puiul meu sa pape cu furculita si chiar daca mai nimereste si pe linga i-am cumparat o furculita de bebei si i-o dau mai mereu.
Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)
Ce dragut! Eu ii dau numai lingurita, ca mi-a fost frica pana acum sa-i dau furculita, cum zici tu. O sa-i iau si eu, sa vad ce face.
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
Poze de la Viena
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by maryion
Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)
www.flickr.com/photos/8471782@N02/2283877628/in/photostream/" target="_blank">POZE
Am vazut pozicile, sunt super! Ce baietel mare avem!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
Poze de la Viena
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by doniro
Hai sa ma laud si eu cu voinicul meu. Asa dormea el acum 5 minute:
NANI
POZE
E adorabil, imi vine sa-l pap tot-tot!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
Poze de la Viena
Bysko spune:
Gabriela sunt superbi toti trei!
Roxana mi-a venit sa-l mananc pe bebe Victor! Seamana cu Daria la falcute.
Maica-mea ma innebuneste ca o alint pe Busra prea mult, asta inca de cand era nou-nascut, pentru ca nu suportam s-o aud plangand, mi se rupea inima, cand avea colici o adormeam pe piept. Cand merg la ea, dormim amandoua, iar aici doarme intre mine si tati.
De multe ori ma incearca, sa vada daca o iubesc, ma palia o pauzaste , ma trage de par si se uita in ochii mei ce reactie am. De multe ori sunt cu lacrimi in ochi, dar tot o strang in brate si o pup, o gadil, ii repet intr-una ca ea este sufletul nostru, dragostea noastra. Daca o cert, parca este sfarsitul lumii, ca are pretentii mari de la mine. Eu trebuie numai s-o iubesc. Daca eu nu o iubesc mai presus de orice si oricine, cine o s-o iubeasca? Am momente in care ma enervez, dar imi pare rau, pentru ca ea nu are nicio vina, iar eu ca un adult ce sunt nu gasesc solutia potrivita. Ma gandesc apoi ca ce-ar fi ca sotul sa-mi arda cate una asa "parinteste" cand nu-i convine ce fac sau ce decizie iau, sau parintii mei.