medicamente pentru slabit

Buna.
As dori sa incerc si aceasta varianta cu toate ca stiu ca ceea ce exista pe piata nu este de calitate. Am sauzit ca la Europa exista un stand cu niste preparate care ar ajuta la asa ceva. In preparatele de la Walmark - Crom forte sau picolinat aveti incredere?
Raspunsuri

Tisina spune:
Eu stiam de pastilele din esenta de ceai verde. Nu mai stiu cum se numesc, insa stiu pe cineva care le-a folosit si au fost eficiente. Daca nu ma insel se gasesc la plafar, dar se pare ca sunt cam scumpe.
Despre cele mentionate de tine nu stiu nimic.

Cristina_C spune:
Eu am luat un tub de crom forte in speranta c-o sa-mi taie pofta de dulce - dar tot am simtit nevoia de dulce si nu m-am putut abtine, insa chiar si asa, in perioada aceea am slabit destul de usor. Oricum era vorba doar de 5 kg in plus si nu stiu daca si cromul a avut vreo contributie, pentru ca am tinut si regim - nu unul foarte drasttic, din moment ce am mancat si dulce.
De cafeaua Reduccino stiti? Contine printre altele si crom, si ceai verde: http://www.efarma.ro/products.php?id=2383.

Criss75 spune:
Pana la urma cheia o reprezinta dieta si sportul. Inca nu s-a descoperit un medicament minune care sa topeasca rapid kg in plus. Daca ar exista am fi toate ca niste sirene , fara sa depunem pic de efort.
Criss si Alex (11.05.2003)

danamiha spune:
quote:
Originally posted by Cristina_C
Eu am luat un tub de crom forte in speranta c-o sa-mi taie pofta de dulce - dar tot am simtit nevoia de dulce si nu m-am putut abtine, insa chiar si asa, in perioada aceea am slabit destul de usor. Oricum era vorba doar de 5 kg in plus si nu stiu daca si cromul a avut vreo contributie, pentru ca am tinut si regim - nu unul foarte drasttic, din moment ce am mancat si dulce.
De cafeaua Reduccino stiti? Contine printre altele si crom, si ceai verde: http://www.efarma.ro/products.php?id=2383.
Ce regim ai tinut? Te rog sa ne spui. Eu iau crom de doua sapt, dar pofta de dulce nu a disparut, dar mai sper...

catrinik spune:
Am luat de curind cartea Mihalelei Bilic.
Iar acolo scrie ca mirosul de la esenta de vanilie iti tai pofta de dulce.
Inca nu am incercat, ca nu am esenta de vanilie in casa, dar tare sint curioasa daca e adevarat.

Darria spune:
quote:
Initial creeata de mgabi
In preparatele de la Walmark - Crom forte sau picolinat aveti incredere?
Am luat 3 luni crom forte fara rezultate multumitoare. Am inceput sa vad un oarecare efect dupa o luna dar la final tot simteam nevoia de dulciuri

Sunt pers. care au fost multumite si nu mai consumau dulciuri. Incearca, poate faci parte din categoria fericita.
Nu stiu daca esenta de vanilie inhiba pofta de dulce si nici nu contrazic un medic dar in cazul meu este invers. Prajiturile cu vanilie.............

Cristina_C spune:
danamiha, nici mie nu mi-a disparut pofta de dulce cat am luat cromul- de fapt cred ca e ceva incurabil la mine, de cand ma stiu am simtit nevoia de dulce. Cat despre regim, mancam usor - doar fructe, legume, salate, lactate, carne, deloc paine si fainoase si faceam si multa miscare. Daca mancam ceva dulce era intotdeauna in prima parte a zilei - pana la pranz si aveam grija sa ard caloriile dupa. Asta a fost primavara trecuta, peste iarna am pus kg. acelea la loc si acum trebuie s-o iau de la capat, asta e.

mamica dulce spune:
Cristina, pai hai inapoi la subiect, sa vezi ce-ai sa slabesti
Eu mi-am gasit leacul. Niste pastilutze din plante speciale pentru controlul greutatii care se umfla in stomac, se transforma in gel si esti practic satula.Asa pot tine o dieta, fara abateri (mari).Cu poftele mai am de lucru, dar ma descurc. Eu sunt foarte incantata, le iau de vreo luna (cu pauza o saptamana) si nu am simtit nici un efect negativ.

Iubika spune:
quote:
Originally posted by mamica dulce
Cristina, pai hai inapoi la subiect, sa vezi ce-ai sa slabesti
Eu mi-am gasit leacul. Niste pastilutze din plante speciale pentru controlul greutatii care se umfla in stomac, se transforma in gel si esti practic satula.Asa pot tine o dieta, fara abateri (mari).Cu poftele mai am de lucru, dar ma descurc. Eu sunt foarte incantata, le iau de vreo luna (cu pauza o saptamana) si nu am simtit nici un efect negativ.
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
POZE NOI
http://www.flickr.com/photos/21547972@N03/
Despre ce pastile e vorba?....
Secret monologues
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

mgabi spune:
Buna.
Intre timp am mai cetluit ceva. De pastile de ceai verde, Biomed 4, BioNight sau cafea Reducino stiti ceva?