medicamente pentru slabit

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Anca, mersi de invitatie, poate o sa revin, mi-a placut mult la subiectul cu noul stil de viata. De unde-ai luat pastilele si cum se cheama?
mgabi, despre reduccino sunt si eu curioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mgabi spune:

Cafea Reduccino vreau sa cumpar pentru ca am inteles ca a aparut si in farmacii si costa 25 lei. O sa-ti spun dupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

quote:
Originally posted by mamica dulce

Cristina, pai hai inapoi la subiect, sa vezi ce-ai sa slabesti
Eu mi-am gasit leacul. Niste pastilutze din plante speciale pentru controlul greutatii care se umfla in stomac, se transforma in gel si esti practic satula.Asa pot tine o dieta, fara abateri (mari).Cu poftele mai am de lucru, dar ma descurc. Eu sunt foarte incantata, le iau de vreo luna (cu pauza o saptamana) si nu am simtit nici un efect negativ.

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

POZE NOI
http://www.flickr.com/photos/21547972@N03/

Vrem si noi!!

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mgabi spune:

Fetelor n-am gasit cafeaua minume , prbabil ca este prea devreme sa apara, dar am luat de la farmacie capsule cu ceai verde 21 RON si BIO-CLA tot pentru slabit 36 RON. Sper sa mearga combinatia ca sunt disperata ma ingras de la o zi la alta. M-am convins si cu regimurile. Nimic nu tine o viata daca metabolismul este"croit" intr-un anume fel totul este in zadar. Eu acum 6 ani am reusit sa slabesc cu regim in 1,5 ani 20 kg si totta mununea nu m-a tinut decat 3 ani dupa care am inceput sa cresc putin cate putin incat acum la 3 ani dupa a doua nastere numai reusesc sa ma tin de niciun regim. Cu orice risc incerc si varianta medicamentoasa. Sper sa nu crap din asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alison spune:

de sibutramina sub forma reductil,lindaxa,meridia ati auzit?au rezultate f. bune dar trebuie sa va consultati cu med. de familie sa nu aveti contraindicatii!sunt de sinteza chimica,nu din plante.

alison,mami de simonhttp://b3.lilypie.com/ouVHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalailana spune:

eu am luat sibutramina sub forma comerciala lindaxa dar fara sa imi recomande un medic. pur si simpul m-am enervat ca nu reuseam sa slabesc doar cu regim..... si am luat sibutramina 3 saptamani cu rezultate foarte bune: 4 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

La prima cautare pe google la sibutramina mi-a aparut "Sibutramina, asociata cu 2 decese in Marea Britanie", si nu mi-a mai trebuit sa citesc mai departe. Sunt foarte controversate medicamentele astea de slabit, gen reductil, regenon sau cum se mai cheama. Stiu si eu pe cineva care a slabit foarte mult cu regenon, vreo 15 kg dar ii dadea niste stari..., era mereu ametita!
Ceva naturist, incercat de mine, spirulina, iau de vreun 1 jumate in fiecare zi, detoxifiant pe baza de fructe de soc, cura de trei luni, cate o lingurita cu 10 min. inainte de masa. Acum tin o cura cu grapefruit, sper sa dea rezultate. As incerca si eu reduccino, am vazut ca e naturist, sau cel putin asa sustin ei. Am sa caut si eu in farmacii, sa vad ce si cum gasesc. Pastile minune nu cred ca sunt. Si, din pacate, dupa ce tii tot felul de regimuri organismul nu mai reactioneaza. Si eu sunt in aceeasi situatie!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Cristina e vorba de pastilele astea :
http://www.schaebens.de/pages/Gesundheit_d.html
a doua cutie de pe randul de sus, unde scrie "Gewichts Control
Sättigungs-Kapseln"
Se gasesc la DM si costa cam 12 euro cutia cu 60 de capsule. Firma e nemtzeasca si cunoscuta aici, capsulele sunt naturale 100% Nu promite slabitul minune,ci ajuta sa tii dieta.
Sunt din plante (anume Plantaginis ovata)-da un search pe wikipedia/google si afli o gramada-e folosita si in fibrobar si alte chestii de potolit foamea. Tu stii germana asa ca nu trebuie sa-ti traduc :). Da clic pe poza si iti apare prospectul care e in cutie.

Restul fetelor, daca aveti intrebari va raspund cu placere-sau ma ajuta Cristina cu traducerea daca e mai prompta ca mine.
Cert e ca eu sunt super multumita de produs, daca il gasiti de cumparat vi-l recomand.Eu am slabit in vreo 5-6 saptamani cam 4 kile si a fost si perioada carnavalului unde am bagat la greu si am pus 2 inapoi. Dar tin si dieta, normal. Ideea e ca te ajuta sa tii dieta, facand sa dispara senzatia de foame.
Sper sa nu se considere reclama si sa-mi iau avertisment , departe de mine gandul asta, eu sunt incantata si ma bucur ca am descoperit chestia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Mersi, Anca!
Suna tentant. Si Reduccino la fel. mgabi, am pus un link mai devreme, mi se pare se poate comanda direct de acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalailana spune:

sibutramina nu e prea ortodoxa dar am fost atat de incantata ca am slabit incat nu m-a mai interesat. acum mi-am schimbat toata garderoba, am greutatea din liceu..... sibutramina luata pe termen lung 6 - 12 luni e periculoasa si se asociaza cu depresii puternice am zis ca 3 saptamani nu o fi chiar asa mare pericolul.

Mergi la inceput