Dr. Racu Silvia-Spitalul Judetean Ilfov

Dr. Racu Silvia-Spitalul Judetean Ilfov | Autor: corina31

Link direct la acest mesaj

buna tuturor gravidutelor,si eu sunt in 28+,e primul meu si mi-ef frica la nastere ,o stie cineva pe dc racu silvia de la spitalul judetean ilfov fostul(constantin si elena) poate ma mai linistesc putin dc stiu k e o dc buna.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

nustiu ce sa-ti spun de dr.. dar vreau sa te linistesc in privinta nasterii... nu-ti garantez ca va fi usor dar autosugestia te ajuta ffff mult..asta da...eu am plecat la spital cu gandul ca nu imi va fi greu ..ca voi naste usor..doua impinsaturi si gata...nu a fost usor cand au inceput contractiile..dar pe parcurs m-am calmat si nu nu a fost nevoie de 2 impinsaturi..ci doar de una.....sotul meu plecase acasa pt. dr. au spus ca chiar daca am contractii nu voi naste in noaptea aia...dar nu a fascut mult spre drumul spre casa caci cand a vrut sa se intoarca inapoi (tb sa asiste la nastere ..dar n-a mai apucat) am nascut intr-o ora...nici epidurala nu a fost nevoita sa o fac ..m-a dilatat dintr-o data de la 2 la 5 si de la 5 intr-un scurt timp..direct la 10...s-au mirat ostetricele si dr..zicand ca am avut o nastere de al 3-lea copiil nu primul.....dar am crezut in mine si in Dumnezeu ca ma va ajuta... iar dupa nici nu ziceai ca eu nascusem..eram linistita si chiar as fi avut chef de o cafea si o tigara... serios nu glumesc..totul sta in faptul sa fii calma sa crezi ca va fi bine ... autosugestia ajuta mult... nu va fi asa de greu cum spun unii...ca sa te inspaimante...desigur multor femei nici usor nu le-a fost dar.. poate nu e cazul tau... te si sper sa-ti fie de folos mesajul meu

Stefania jr.(22.12.07) avem o lunita ...si o broscutza
Stefania X2 " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina31 spune:

sal... mersi mult de mesaj ma linisteste cat de cat,si sper din tot sufletul sa am o nastere usoara,nu numai eu ci si toate care se tem de nastere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana200 spune:

sunt insarcinata in 31 sapt si o sa nasc la spitalul Cantacuzino cu Dr. Irimia. Ca medic e super tare , cel putin cat l-am cunoscut pana acum si mai ales ca sora mea a trecut printr-un avort la 26 de sapt si atunci l-am chemat de acasa si s-a purtat super desi nu o ingrijise el la inceputul sarcinii. Mi-e frica foarte tare de nasterea propriuzisa, ca medicul poate fi foarte bun, dar din pacate nu depinzi numai de el . Te mai lovesti si de asistente scarboase de-a dreptul,cu toata spaga din lume si se comporta ca niste scarbe. Eu consider ca ele ar trebui sa fie umane si sa te inteleaga si sa te sustina in clipele alea ca doar sunt femei si majoritatea stiu ce inseamna o sarcina si nasterea.

Mergi la inceput