Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(100)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella_ spune:

Felicitari proaspetelor mamici si nastere usoara celor imediat viitoare.Sunt Gabriela sunt insarcinata in 35 de saptamani.V-am urmarit raspunsurile aproape in fiecare zi .Citind mi-am regasit linistea de multe ori tocmai pentru ca problemele mele le-am regasit in discutiile si dezbaterile voastre.Pentru aceasta va multumesc si acum imi reprosez ca trebuia sa ma inscriu demult si sa am ocazia sa particip in mod direct la evenimentele celor aproape 9 luni.(eu inca nu stiu sa atasez tot felul de semne .nu stiu ce inseamna semnatura.sunt incepatoare ca si nou membru inscris dar asta nu conteaza.ma bucur ca am reusit sa ma inscriu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Vali, spune-mi si mie cum arata dopul gelatinos pe care il pierzi, ca vad si eu ceav si nu stiu ce e???????

Livi +37Iris Miruna

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

neata!
Honey, ai dreptate, intreaba clar; mi se pare culmea ghinionului sa treci si prin travaliu si apoi si prin cezariana...Anyway, go, go! Si sa dea Dumnezeu sa fie totul excelent!
Zi cu soare se arata pentru puiutii noi ce se vor ivi azi...
Urmasele lui Diogene, iesiti afara din butoi!
Elara, sincer nu stiu daca e buna ideea cu telefonul; eu n-am ajuns la Pop, stiu doar din auzite; dar in fond vorba cuiva, de fapt ce pierzi?? E copilul tau la mijloc, nu? Iar el iti face eco, nu e medicul curant sa zici ca nu trebuie sa-l superi. Daca vrea bine, daca nu-asta e. De dr Deac stiu numai de la excelent in sus!
M-am trezit abia acum si ma apuca amocul; in casa e dezordine, trebuie sa merg la tata care iar face pe victima (pleaca azi acasa ), la puiuta mea, ca sa nu mai zic ca ar fi trebuit sa duc si eu un sumar de urina sa vad cum mai sta treaba...etc,etc.Si uite ce tarziu e deja!

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

sunt foarte moaleeee...dincolo de greata, parca am cadere de calciu, asa ma simt..o fi tensiunea mica??...abia imi tin ochii deschisi, parca ma ia somnul...vi s-a intamplat??

LUNY, in 36+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008

http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Maammma Ioana si pe mine ma ingrijoreaza lucrurile astea..Bine ca soacra mea n-are idei de-astea..Si mie mi-e teama de musafirii gramada-desi daca ma gandesc mai bine-pot sa pun piciorul in prag-si cred ca si tu poti..De gesturi nepotrivite din partea lor-o sa ne ferim mai greu,dar..tre' sa fim pe faza!Hai-curaj mami!
Ioana,Simo-ma bucur ca n-am gresit cu rugaciunea..Off..mi se rupe sufletul de Diana si de puiutul ei..Sa le dea D-zeu putere sa lupte,asa cum le-a dat Iuliei si Nataliei!
Sarutmana Nicol!
Delphinas!Bafta la Dr.Pupici lui Seb!
Sarutmana Livi!
Ali,Ursuleata,Pucca!
Pucca iti poti crea un album foto aici sau aici
Chiar asa-Vali-cum arata dopul asta la tine?!E asa cum se spune,insotit de firicele de sange?!..E sange tot timpul?!Ce culoare are?!
Naty sa nu uiti sa-i dai un pupicel Iuliei si din partea mea!!Sanatate victimei!!
Da Luny-am patit-o si eu..La mine cred ca era din cauza anemiei..Cum am inceput sa iau fierul si Elevitul..cum mi-am revenit!!
Hai Roxa!!
Hai Moni!!
Hai Vali!!
Diana suntem alaturi de tine!!
..Siiimooo?!Punem si la tine??!

Ela.. in 35+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos-Camera mogaldetei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ela, la mine e prima data...iau fier de ceva timp...anemica nu sunt!...mi-e teama ca sunt si singura in casa pana maine...sunt amortita parca cu totul...

LUNY, in 36+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008

http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata randunele, scriu repede!

SMS de la Roxa:
"Dilatatie 2, i-a facut calciu si a epilat-o "

Va tin la curent!

Revin!

Oana 30+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

quote:
Originally posted by luny

ela, la mine e prima data...iau fier de ceva timp...anemica nu sunt!...mi-e teama ca sunt si singura in casa pana maine...sunt amortita parca cu totul...

Atunci mananca ceva dulce,ia o lingurita de zahar,fa-ti putina apa cu zahar,o lingurita de dulceata..ceva si apoi baga-te in patut si stai acolo cuminte!O sa iti revii!

Ela.. in 35+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos-Camera mogaldetei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Sa nu uit: Simo 27, daca nasti, ai nr meu de telefon si chiar mi-ar parea tare bine sa fiu eu prima anuntata de Samuel-cel-mititel (care e maricel!) ca a venit printre noi.

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

quote:
Originally posted by lyvy

Vali, spune-mi si mie cum arata dopul gelatinos pe care il pierzi, ca vad si eu ceav si nu stiu ce e???????

Livi +37Iris Miruna

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Scumpa...eu pierd.... ca o chestie gelatinoasa.Cum cineva a zis acum cateva zile... arata ca niste "muci"... o scurgere transparenta. Nu albicioasa, nu vascoasa. O chestie transparenta, gelatinoasa.
Fetele mai ziceau ca... ar trebui sa aiba ... firisoare de sange... rozalii sau maronii... dar.. la mine nu-s de niciunele. Insa doctoru mi-a confirmat ca e dopul.
Pe care, nu-i o regula , sa-l pierzi. Multe fete au intrat in travaliu si fara dopul pierdut.
La fel, daca incepi sa-l pierzi, nu-i o regula ca atunci nasti. Poate sa dureze de la cateva ore, la 1-2 saptamani.

Pupici.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'

40 sapt Andrew - John

Vali

AMR : CAND VREA BEBE!!!

Mergi la inceput