Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(100)
Raspunsuri - Pagina 5
underqueen spune:
vad ca am uitat pe cineva la galerie ...

GO HONEY GO!!!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria
38+ cu
Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png
POZE
AMR 2 saptamani??!!
honey79 spune:
Varuna... uff... de-ar fi fost pierderea dopului un semn clar. Dar nu-i asa. Pierdeam din el si cand am fost Miercuri la doctor. Si colul meu tot ca (,) cu o saptamana in urma era. Nu se deschisese, nu se scurtase, nu se inmui.ase.
Vedem ce se intampla, peste 13 ore. Ce decizie ia domnu' doctor.
Pupici.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'
40 sapt
Andrew - John
Vali
AMR : CAND VREA BEBE!!!
delphin spune:
'neatza burticoase!
Am asteptat crengutza noua...
Zozelici cu sclipici! ca sa ma alatur galeriei:
Dragi randunici care nasteti azi, va doresc o nastere cat mai usoara...si bb-ei mancaciosi si dormiciosi...si mai ales va doresc curaj
Ralucutza ma bucur sa te revad pe crenguta inca in 2in1. Ne faceam pbme!
Vazut bb Iannis...Simonette...nu pot spune de cat "Bon travaille" si in plus e dulce foc! Felicitari mamicutza! Sa-ti traiasca flacaii!
Luca si tu...odihneste-te pe cat poti si nu incerca sa faci pe femeia perfecta...adica si casa si copii...incet...si nu ezita sa ceri ajutorul celor din jur...sunt sigura ca surorile tale frumoase sunt gata sa te ajute!
Naty
pt. printzesa ta...o admiram de fiecare data eu si sotul...deja nu trebuie sa-i spun cine e...ma intreaba mereu cat a mai crescut..Sa dea D-zeu sa creasca mare si sa te minunezi de fiecare zi ce trece alaturi de ea.
La capitolul gelozie, ca am vazut ca a-ti discutat, eu am esxperimentat-o cand eram insarcinata cu Seb...mai precis cand am aflat ca astept un baietel...eram eu si burtica mea...dar eu nu am observat asta...si cum la noi comunicarea functioneaza perfect, sotul mi-a zis doar..."Eu am fost aici inaintea lui". Si am incercat sa fac atentie...sa nu uit niciodata sa-i spun cat de mult il iubesc...sa-i cer ajutorul si sa se implice in cresterea lui bb.
Pot sa te sfatuiesc sa nu incerci sa-l "menajezei" in ingrijirea copilului. Pe cat posibil, incercati sa-i faceti baitza amandoi...sau sa-l lasi sa petreaca momente cu Iulia...doar sa o tina in bratze...sau etc.
Pe mine randunoiul m-a ajutat enorm si tot el va fii si acum alaturi de mine. Stiu ca se trezea noaptea sa ma intrebe daca poate sa ma ajute, cand eu alaptam la san si el chiar nu avea cu ce sa ma ajute...ma enervam si-l trimiteam sa se culce...
E adevarat ca poate fii mai dificila apropierea intre tata si fiica , la inceput, dupa cum zicea si cory, dar apoi sigur va fii ok...
Mai pe scurt, nu uita sa-l faci sa participe si nu uita sa-l asiguri ca-l iubesti...sa petreceti cateva minute, doar voi doi..sa-i pregatesti din cand in cand o mica atentie...doar sa vada ca nu l-ai uitat si ca pe langa mama esti si iubita lui.
Un mic exemplu...eu pregatesc de seara, cand nu uit...cana si linguritza sotului pt. cafea...el i-si pregateste dimi micul dejun singur...dar faptul ca sunt pe masa deja stie ca m-am gandit la el...uneori ii las si un biletzel pe masa, urandu-i o zi buna...alta data, i-am lipit pe oglinda in baia lui un mesaj spunandu-i ca-l iubesc...stiu sigur ca-i cade bine!
Iar m-am intins cat o zi de post...si azi e luni...insa am rendez-vous pt. Seb la ORL.
Am citit tot, am vazut toooate pozele...camere, burtici...frumoase rau de tot!
Va doresc o zi buna...am fugit!
PS. Fetele din butoi..Stela, Sovi si restul nepomenit...
apasati si revin cu o vorba doua si pt. voi...tine-ti capul afara intre timp!
pozici
bb2
burticutza
lyvy spune:

HAI VALI!!!!!

Vali, ce pisici ai tu acolo, cea negricioasa m-a dat gata, ce suparici arata!!
Clau, Ela, bafta le bebecontrol, sa veniti numai cu vesti bune!!
Sovi, Stela, m-ati bagat si pe mine in butoi!!![]()

Livi
+37
Iris Miruna
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe
Kya spune:
Vali cum se obisnuieste la voi? Cand decide dr sa-ti provoace travaliul? Ca de termen ai trecut, nu? Si daca colul nu da semne nici de inia o pauzare, nici de scurtare...
Kya
32+ cu
Sanziana
Pana la
AMR 8
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
ursuleata spune:
Clau, sa te intorci de la doctor cu vesti bune si bebelina sa mai stea o saptamana! 
Ioana!!!! 2 zile

HAI HONEY!!!!

Mihutza, Elara, Zoze

Sovi noi te primim...dar totusi sper sa iesim mai repede din starea asta! 
Alina
30+
Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14
ursuleata spune:
Stela...pe unde esti fetitza frumoasa? Te-ai ascuns de tot
in butoi??![]()
![]()
![]()
![]()
Alina
30+
Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14
pucca spune:
Fetelor invatati-ma si pe mine sa pun poze pe net, pleasssseeeee! Ma inscriu si eu in clubul mamicilor posesoare de pisoi, am si eu un motan de 7 ani, frumos foc!
+33,
Bianca Maria
honey79 spune:
quote:
Originally posted by Kya
Vali cum se obisnuieste la voi? Cand decide dr sa-ti provoace travaliul? Ca de termen ai trecut, nu? Si daca colul nu da semne nici de inia o pauzare, nici de scurtare...
Sincer, nu stiu cum se "obisnuieste".
Normal, se merge pe nastere naturala. Nu stiu daca se fac cezariene la cerere.
In ceea ce ma priveste pe mine, doctorul crede ca... "s-ar putea sa ajungem" la cezariana...din cauza faptului ca... pelvisul e ingust.
Ca nu am grad ridicat de suportare a durerii... ceea ce s-ar putea sa ... fie problematic in cazul nasterii naturale,caci intru in panica, imi dau ochii peste cap, hiperventilez, nu mai ascult de nimeni si nimic. Pur si simplu..o cam iau razna.
Anyway.. doctorul a zis ca... incearca natural.Ma rog, indus...caci nu vrea sa ma mai lase ( la 41,42 saptamani), tocmai din cauza de pelvis ingust si bebe care... s-ar putea sa fie destul de marisor.
Insa, eu vreau sa-l intreb ... cam in ce procent crede ca ... se va finaliza cu o cezariana? Caci daca imi da un procent ,mai mare de 50%...atunci am sa incerc sa-l conving sa mergem direct pe cezariana. La ce sa ma mai chinui si cu travaliul, pentru cine stie cate ore?
Cam asta ar fi , in cazul meu.
bebe de Honey
Pozici de tot felu'
40 sapt
Andrew - JohnVali
honey79 spune:
Va multumesc pentru cuvintele apreciative.... la adresa fetelor mele.
Au niste personalitati, de n-ai treaba.
Scherry (Scheherezade,cea maronie) e o lady... in tot ce face... de la papat, pana la cerut atentie.
Py (Pyanfar, cea tarcata) e o nebuna, dar si o dulce dulce. Cand are chef de alintat, vine la tine si... da cu labuta... o data, de doua ori...daca n-o bagi in seama, pune capul pe tine si... se agata cu labuta de bluza ta (de maneca)...tragandu-te spre ea.
Au cam 12 ani...amandoua. Pot sa spun ca m-am casatorit nu doar cu sotul, dar si cu ele. Noroc ca-s dulci si m-au cucerit imediat.
bebe de Honey
Pozici de tot felu'
40 sapt
Andrew - John
Vali