Care ar fi motivele pentru care nu ati emigra?

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bun, atunci va las sa va imbratisati ca fratii si surorile daca numai eu agit spiritele.
Copilul imi doarme demult, oricum era vremea sa merg la culcare...poate noaptea ma va sfatui mai bine.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

ce-ar fi sa ne spuna cei plecati, care ne cearta ca nu-i intelegem

natynic, lasa nu mai play dead. Mai citeste odata modul tau de exprimare.

Ma repet: EU nu ma simt in categoria aia a ta, si de aceea eu nu-ti raspund.

Nici acum nu e clar ce-i cu dialogul constructiv si cu nuanta malitioasa?

Happy Halloween, I'm gone. Cum as putea sa explic mai mult?...

edit: punctuatia...

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & Miss DJ, 12, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta-Maria spune:

O mama isi dojeneste fiul: - Aha, deci in Spania nu vrei sa te duci, in Italia nu vrei sa te duci, fotbal nu stii sa joci, manele nu vrei sa canti...... ...... Bine ma, atunci da la facultate.......sa ajungem de rasul blocului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edip spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guguluff

Uite ca sa radeti copios pe ziua de azi, radeti de mine: am Green card american si sotul e cetatean american si tot in Romanica stam... Eu cred ca mai bine fruntash la sat, decat codash la oras. Bine, sa nu credeti ca suntem finii lui Becali dar in State chiriile sunt mari in marile orase, unde ai putea fi bine platit. In restul tarii sunt preturi rezonabile la cazare, se pot lua case pe credit(se puteau lua usor pana-n criza), preturile la produse sunt mai mici dar totusi nu stiu unde ajungi daca-ti dai copilul la gradinite particulare, daca se strica ceva in casa si iti trebuie un instalator, daca trebuie sa fi operat(Doamne fereste) si asigurarea nu acopera... Am pus in balanta totul si aici, deocamdata este mai bine. Nu zic, ca ma vad aici si peste 10 ani dar nici nu imi place sa dau cu pietre in tara in care sunt cei dragi mie, locurile unde am copilarit, etc.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
My workshop

pune mana pe carte daca vrei sa traiesti bine in USA... m-am uitat pe niste site-uri si procentul de chirie e sub 10% din venitul unei familii in care amandoi au joburi cu studii superioare. O masina ieftina dar noua e 1-2 salarii( inainte de taxe bineinteles).
Sau iti iei apartament in cativa ani cash...

Cand o sa pricepeti ca unii cauta altceva decat banii ca aia se fac daca te duce mintea fara probleme si cinstit nu ca in Ro.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Mi-a venit o idee!
Daca tot s-a mutat subiectul de la "de ce nu ati emigra" la "de ce se emigreaza", ce-ar fi sa ne spuna cei plecati, care ne cearta ca nu-i intelegem, cum anume au plecat, in ce context si cu ce facilitati in noua tara.
Pentru ca, intr-adevar, vremea celor care treceau Dunarea in chiloti nestiind daca isi vor mai vedea familia vreodata (dar care daca scapau cu viata primeau oricum azil politic) a trecut. Da, azi e mult mai usor sa pleci oriunde. Dar ia sa vedem, oare pentru toti este (a fost) la fel de usor?
...ca iata, deja doua persoane au marturisit ca au plecat din dragoste, ceea ce comporta o cu totul alta discutie.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Ce ar fi sa ne spui tu mai intai cum poate sa traiasca bine un doctor fara sa ia spaga in Ro? Mai ales unul tanar care nu are cabinet de la mama si tata. Cum poate un doctor care a invatat atat de mult sa fie multumit de Ro si sa aibe dubii despre tari in care doctorul e respectat, profesorul la fel ca de altfel orice meserie pana la urma...

PS. pe mine nu ma lua nici o canadianca ( nici macar grasele alea de le vezi pe net in poze:) ) ca sunt prea frumos asa ca nu am plecat din dragoste:)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

da domle...totul imi pare normal. Azi e vineri asa ca relax.
Yo oricum vad daca voi scrieti bazaconii ...asa nu abuzati in weekend ca o incasati sigur luni dupa orele 8-9

hahaha.. de aia e bine in Ro ca la servici omori internetul si cand te gandesti sa emigrezi singurele tale ganduri de job sunt de spalator de masini la -40 de grade in Calgary?
Sa imi fac timp sa iti caut poza aia pe net cu o femeie in plin centrul Bucurestiului care isi facea nevoile pe strada si sa o comparam cu ala din Montreal? Te-oi supara sau nu dar toata atitudinea ta pe aici e acea a unui catelus care latra dupa gard si cand intri in curte se ascunde sub cotet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Citat:
citat din mesajul lui Edip

pune mana pe carte daca vrei sa traiesti bine in USA... m-am uitat pe niste site-uri si procentul de chirie e sub 10% din venitul unei familii in care amandoi au joburi cu studii superioare. O masina ieftina dar noua e 1-2 salarii( inainte de taxe bineinteles).
Sau iti iei apartament in cativa ani cash...

Cand o sa pricepeti ca unii cauta altceva decat banii ca aia se fac daca te duce mintea fara probleme si cinstit nu ca in Ro.

Eu sper ca inca se mai modereaza subiectele de pe DC... Si personal, ma simt jignita si cred ca ai incalcat puntul 5 din regulament:
''05. Nu sunt admise jignirile, insultele, mesajele rasiste sau xenofobe
Nu sunt admise jignirile, insultele, mesajele rasiste sau xenofobe. Adresati-va celorlalti membri cu respect si incercati sa ii ajutati. Lipsa de respect duce la 'exmatricularea' de pe forum si la blocarea vizionarii sale. Desprecopii.com isi rezerva dreptul de a sterge fara explicatie mesajele care nu se incadreaza in zona sa de interes sau care creeaza tensiune si dezaprobare in randul comunitatii.''

Mai baiatu', canadianu' ia ceteste sa vaza si ochii tei, mancati-as eu talentul tau de cetit... Faraoane, avem amandoi studii superioare, tu nu cred ca ti-ai tocit prea mult coatele prin scoli, se vede dupa cum raspunzi... Dar nu stiu de ce ma agit, ai dat niste raspunsuri... se vede ce mult ai pus tu mana pe carte
Si apropo de: 'PS. pe mine nu ma lua nici o canadianca ( nici macar grasele alea de le vezi pe net in poze:) ) ca sunt prea frumos asa ca nu am plecat din dragoste:)'

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
My workshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Subiect deviat total. Subiect inchis.

Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank">Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput