MAMICI DE ITALIA ( 21)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

hai ca am venit cu stresu :D fetelor stati vreuna in roma??ca uitashi :D de la mana pana la gura:D

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

mamii eu sunt din Roma, stau pe Laurentina, anunta-ma daca vrei sa ne vedem ptr ca e un secol decand ma rog de fetele astea sa ne intalnim dar nu vor niciuna.

CRISTINA mamica de GIULIA 21.09.2007 =5 luni+
poze
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Multumesc,mamii pentru incurajari..Merg mult,n-am treaba,plimbarica de vreo ora zilnic.Si asa e ,in timpul travaliului e bine sa te misti cat mai mult ca cica te dilati mai repede.

Stefi,razi tu razi,dar in decembrie luna plina a fost in 24,deci...La tine alta a fost "problema"; prea ai vrut sa fie fata Capricorn

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

cristina zilele astea poate ne vedem ptr k eu azi sunt senza soldi k soatza a uitat sa imi lasepoate ne intalnim pe undeva k iubi lucreaza la marconi iar eu stau la anagnina adik langa gura de metrou :D e super asha plus k pe la laurentina ai pe unde sa te plimbi deci pe marti ne vdm :D e ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

mamii cum sa nu, anunta-ma cand poti si ne vedem. Mergem la o plimbare prin parc cu bb.

CRISTINA mamica de GIULIA 21.09.2007 =5 luni+
poze
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Multumim ptr urari

Mamii sanatate si virtute...nu vroiai sa spui cand esti nascuta...iti era frica

Cristina ma bucur ca ai luat permisul....masina ai sau o iei pe a sotului??...nu te lasa trebuie s conduci ca iti iesi din mana

Raluk sant cu ochi pe tine...

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Bine ai veit Bebelusa

Incerc sa recuperez pe fuga...

Stefi in legatura cu declaratia deschisa...adica in timpul slujbei preotul ne intreaba in fata tuturor cand si de ce vrem sa o botezam...raspunsurile ni le pregatise el...ca sa nu ne fastacim...oricum barbatami cand a fost intrebat cum se numeste fata zicea:Sara,Serena...nu mai nimerea Sonia

Cristina de daca avem barbti macaronari...macar al tau stie sa mai fie si romantic,chiar daca greseste data.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex14 spune:

buna gagici , astazi sinteti in forma aveti chef de chiachere.BRAVO

SONIA ,STEFANIA , aniversare frumoasa si cit mai multe lunite fericite si linistite linga mami si tati si sa cresteti mari si frumoaseeeeeeee !![dual

MAMII- la muti ani , sa fii fericita , sanatoasa si iubita in continuare

raluk - si eu am mers mult pe jos si mi-a fost mult mai usor la nastere , iti tin pumnii, nu se stie !

mamii chestia cu caruciorul , ii de jale la noi cum il putin putin in carut urla ca din gura de sarpe ( are o voce ca ma"sa )

citeodata mie frica sa il scot afara cu carutul ca plinge si vrea in brate (( asa lo invatat bunasa ))

http://www.flickr.com/photos/alex_14/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex14 spune:

mai fetelor spuneti-mi si mie unde se afle rubrica asta cu mamici de italia pe forum ca nu reusesc sa o gasesc .

Eu o caut tot timpul cu google si pierd mult timp ( si asa am putin )
va multumesc ! o zi buna !

Mergi la inceput

ale www.desprecopii.com
dai forum despre copii apo alegi odiseea sarcinii si apoi prima sau a 2a pagina e mamici de italia

Mergi la inceput