MAMICI DE ITALIA ( 21)
Raspunsuri - Pagina 8
mamii spune:
hai ca am venit cu stresu :D fetelor stati vreuna in roma??ca uitashi :D de la mana pana la gura:D
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
cristina85ss spune:
mamii eu sunt din Roma, stau pe Laurentina, anunta-ma daca vrei sa ne vedem
ptr ca e un secol decand ma rog de fetele astea sa ne intalnim dar nu vor niciuna.
CRISTINA mamica
de
GIULIA 21.09.2007 =5 luni+
poze
nasterea
Raluk31 spune:
Multumesc,mamii pentru incurajari
..Merg mult,n-am treaba,plimbarica de vreo ora zilnic.Si asa e ,in timpul travaliului e bine sa te misti cat mai mult ca cica te dilati mai repede.
Stefi,razi tu razi,dar in decembrie luna plina a fost in 24,deci...La tine alta a fost "problema"; prea ai vrut sa fie fata Capricorn![]()
Raluca
in asteptarea micutei Anais
mamii spune:
cristina zilele astea poate ne vedem ptr k eu azi sunt senza soldi k soatza a uitat sa imi lase
poate ne intalnim pe undeva k iubi lucreaza la marconi iar eu stau la anagnina adik langa gura de metrou :D e super asha plus k pe la laurentina ai pe unde sa te plimbi deci pe marti ne vdm :D e ok?
Alex 13.07.07
cristina85ss spune:
mamii cum sa nu, anunta-ma cand poti si ne vedem. Mergem la o plimbare prin parc cu bb.
CRISTINA mamica
de
GIULIA 21.09.2007 =5 luni+
poze
nasterea
Roxali spune:
Multumim ptr urari
Mamii sanatate si virtute...nu vroiai sa spui cand esti nascuta...iti era frica
Cristina ma bucur ca ai luat permisul....masina ai sau o iei pe a sotului??...nu te lasa trebuie s conduci ca iti iesi din mana![]()
Raluk sant cu ochi pe tine...
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
Roxali spune:
Bine ai veit Bebelusa
Incerc sa recuperez pe fuga...
Stefi in legatura cu declaratia deschisa...adica in timpul slujbei preotul ne intreaba in fata tuturor cand si de ce vrem sa o botezam...raspunsurile ni le pregatise el
...ca sa nu ne fastacim...oricum barbatami cand a fost intrebat cum se numeste fata zicea:Sara,Serena...nu mai nimerea Sonia
Cristina de daca avem barbti macaronari...macar al tau stie sa mai fie si romantic,chiar daca greseste data.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
alex14 spune:
buna gagici , astazi sinteti in forma aveti chef de chiachere.BRAVO 
SONIA ,STEFANIA , aniversare frumoasa si cit mai multe lunite fericite si linistite linga mami si tati si sa cresteti mari si frumoaseeeeeeee !
MAMII- la muti ani , sa fii fericita , sanatoasa si iubita in continuare 

raluk - si eu am mers mult pe jos si mi-a fost mult mai usor la nastere , iti tin pumnii, nu se stie !
mamii chestia cu caruciorul , ii de jale la noi cum il putin putin in carut urla ca din gura de sarpe ( are o voce ca ma"sa )
citeodata mie frica sa il scot afara cu carutul ca plinge si vrea in brate (( asa lo invatat bunasa ))

http://www.flickr.com/photos/alex_14/

alex14 spune:
mai fetelor spuneti-mi si mie unde se afle rubrica asta cu mamici de italia pe forum ca nu reusesc sa o gasesc .
Eu o caut tot timpul cu google si pierd mult timp ( si asa am putin ) 

va multumesc ! o zi buna !
mamii spune:
ale www.desprecopii.com
dai forum despre copii apo alegi odiseea sarcinii si apoi prima sau a 2a pagina e mamici de italia
Alex 13.07.07