LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (282)
Raspunsuri - Pagina 12
Giova spune:
Astery l-am si facut cu el, dupa ce am citit ce ai scris.M-am gandit eu ca asa sunt liniile, punctele. am nimerit-o. Tare ii place si lui, doar ca tot cu mana mea le face si el. singur nu-i iasa.
Noi am fost in complexul studentesc la o plimbare si am papat acolo la o autoservire. marco a vrut, asa ca ne-am conformat, ca era si ora mesei.
Tare fain a fost, musai sa mai mergem.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Bombonicaaaa spune:
Buna fetelor ! Mi-a fost dor de voi dar nu stiu ce papuci ca nu am putut intra pe DC , ma bucur ca merge acum
Am citit tot din urma dar nu stiu daca i-mi amintesc mare lucru , tare senila sunt mai fetelor , uit de la mana pana la gura
Cristina ce frumos va jucati voi ,pupici la frumos mi-e drag de numa desi nu se spune asta, ma rog in fiecare seara pentru Razvanel
Gio , vai Doamne ca ma strange'n spate ce am citit , e groaznica sperietura
La fel am patit si noi acum 2 zile dar nu cu plastelina ci cu paste , niste stelutze ce le manca la pranz Am vazut eu ca sta cuminte la masa si numai ce a venit sa-mi arate ca are bubu la nas , avea o nara plina cu paste si in incercarea ei de a le scoate probabil le-a impins si mai tare pe nas ...Am crezut ca mor de disperare , urla cat o tzinea gura si parca le aspira si mai tare inaunatru , am incercat cu pompitza , cu penseta , sa le aspir eu cu gura ,cu piper sa o fac sa stranute ... eram disperata nu alta cand am vazut ca respira rau , slava Domnului ca am reusit sa scot multe din ele , stiu sigur ca mai ramasese una doua care nici nu le mai vedeam dar se pare ca s-au dus pe gat alea ...A fost groaznic , am tremurat jumatate de ora dupa asta , i-mi venise si rau de la sperietura , am incercat sa-i explic cu frumosul ca nu e bine , nu e frumos sa bage ceva in nas ,mai ales ca nu e la prima incercare ,am certat-o , nu stiu ce sa mai fac sa o dezobisnuiesc de obiceiul asta prost de a baga chestii in nas
Trimit mes. asta ca ma chinui de o ora la el , tot suna telefonul
Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
T_Ioana spune:
Seara buna!
Vai Giova, m-am ingrozit de ce ati patit la ORL. Doamne ajuta sa fie bine! Si vad ca nici Jasmine nu se lasa mai prejos! Bombo, ce mai faci tu, ce face burtica?
In alta ordine de idei m-am amuzat de linie-linie al Cristinei. Si noi ne distam cu asta. Si mi-e asa de drag de piciul meu ca se uita tare concentrat cand ii desenez sprancenele si ochii iar cand ajung la "si-un rotuuund" si fac cercul pe post de cap i se lumineaza efectiv fatzuca si aplauda foarte fericit, imi vine sa-l pap tot-tot. A, iar pe al nostru omulet il cheama Georgica.
Si apropo de linie-linie, eu ii faceam pe tablita magnetica lui Alex, baietelul nasilor, cand avea in jur de 2 ani. Si tin minte ca intr-o noapte (eu eram in camin) ma suna nasul pe la doua sa-i spun ce mama naibii vrea copilul ca nu vrea sa se culce si urla de 3 ore cu istericale si lacrimi ca vrea "ninie-ninie". Bietii oameni habar n-aveau, noroc ca am elucidat misterul si au reusit sa se culce!
Fug si eu la nani ca am niste restanteeee!
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
Giova spune:
Bombo si voi cu narile infundate? aoleu...e cumva la moda? sau e varsta cand isi baga diferite chestii pe te miri unde.
Oricum pe mine m-a terminat ziua de azi, si ma rog la DD sa nu fie nevoie maine de anestezie, caci nu stiu cum suport.
Ma bucur ca ati trecut cu bine si nu a mai fost nevoie de dr. ca sa-i scoata pastele din nari.
Cum esti? creste burtica?
Ioana sper ca in noaptea asta sa te poti odihni. m-ai distrat cu baietelul nasilor.
merg si eu in pat, caci am scapat de musafiri. Marco doarme si respira foarte bine pe nara cu pricina.
_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
acina spune:
Buna fetele,
Giova , aoleu mititelul, na mi-ai dat inca un motiv sa nu iau plastilina.
Sunt relativ bine, merci de intrebare.Seara cand ajung acasa sunt cam doborata de oboseala , dar asta e, mai am un pic. Oricum diferente mari de tot intre sarcinile astea.Broscuta e f activa, daca ma trezesc eu hop si ea, spre deosebire de Andrei care avea orele lui de joaca , dimineata si seara.
Ma bucur ca e vineri, a mai trecut o saptamana.
Va pup dragutelor, sa aveti o zi buna.
Anca 26 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
anymony spune:
GIOVA, si tu prin ce ai trecut....
BOMBO, si voi....off copii astia ne termina psihic...si e doar inceputul
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
Giova spune:
Neatza!!!
copilul ok, a respirat bine toata noaptea, a baut tot lapticul, l-am dus la gradi, am fost la dr. dupa trimitere si la un mag. dupa rejansa pt. draperii.
acum vreau sa-mi termin curatenia si la 12.30 sa iau piticul de la gradi.
Acina mie cu marco mi-a fost rau, vomam, greata, misca bb mult si tare....stiu ca se poate mai rau de asa...sincer mi-e groaza pt. urmatoarea sarcina.
Any .
o zi buna sa aveti.
_
MIHA78 spune:
OF giova prin ce-a trecut si Marco. Daca a fost bine toata noaptea poate scapati ai si nu mai tb. sa-l curete. Noi va tinem pumnii sa fie asa. Cand am mai citit si ce-a scris Bombo m-am convins ca e momentul sa nu-l mai las singur sa se joace.
Astery se pare ca aseara mai toate am desenat cu copilasii linie, linie. Asta imi place ca ne inspiram de pe aici ce sa mai facem cu piticii.
Ioana totala faza cu baiatul nasilor, ma bucur ca si Razvanel e asa incantat de jocul vostru.
Irina se va dezobisnui Mario singurel de suzeta, e f. mult oricum ca o cere doar o data pe zi. Noi nu o folosim dar dormim doar leganati, sincer as prefera suzeta ca ma termina cu leganatul.
Acina asa cum ai spus mai e putin si apoi va fi atat de frumos cu doi puiuti langa tine. eu cand citesc ce lucruri frumoase povestesc fetele cu mai multi copilasi imi doresc tot mai mult inca un bebe.
Maraki,Bumbita, Cosmi si celelalte au fost mai prinse cu treburile ca nu ne-au zis nimic cel putin ieri.
o zi frumoasa.
IOANA78
MIHA78 spune:
Andiararo, ai facut o descriere f. interesanta a alergiilor respiratorii si astmului. Stiam ca si voi sunteti cu pb. Folositi si pufuri parca nu? Asa am fost si noi cu Tudor, suna medicul lui cand nu era pe tura sa ne interneze orice ar fi ca facea crize f. urate. Acum totul e sub control. Te rog sa ne mai spui care e evolutia lui.
Numai bine.
IOANA78
silvi_2005 spune:
Giova am ramas uimita cand am citit ce ati patit, tare periculosi sunt spiridusii la varsta asta.Si Alain e mare fan plastelina Play Doh, el aranjeaza mai mult cutiutele, dar si modeleaza si face bilute. A gustat o data din ea dar nu i-a placut si a renuntat. te inteleg perfect ca trebuie sa fii tot cu ochii pe el ca asa sunt unii copilasi mai activi, am si o bucata si stiu. Bine ca ati scapat cu bine .
Cristina tare draguta e masuta, f frumos colorata cred si eu ca ii place lui Razvan.
Bombo ati avut si voi aventuri, bine ca ati scapat. Ce iti mai face burtica ?
Ioana dar stiu ca ati avut Party in pijama nu gluma, noi de multe ori pateam faza asat cu dormitul f tarziu. acum ca l-a invatta mama sa se culce la 10 trebuie sa ma tin si eu de program.
Acina pupici de la noi , sa trecaa tmpul repede si sa scapi cu oboseala si cu burtica.
Aici s-a facut iar vreme urata....ca de obicei, abia astept sa mai treaca si zilele astea si sa merg dupa Alain; el e bine, mananca si se joaca non stop, la cresa nu l-a mai dus ca a facut iar febra si i-a zis si educatoare ca sunt plin de copii raciti in perioada asta.
Pupiciei la toata lumea si o zi frumoasa sa aveti.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006