LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (282)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

fetele din bucresti ajutati-ma cu o pila la bancoop, sau fostul bancoop sau la lichidatorii acestuia dak stiti cine sunt, am nevoie de o hartie urgenta, am trimis-o de 2 saptamani la ei sa puna o stampila, si sunt niste nesimtit nici numai imi raspund la tel.Socru-miu a avut ipotecat apartamentul prin 1993 la bancoop, a alichidat creditul imediat, dar nu a stiut ca tre sa-l si radieze sa numai apara in cartea funciara ipoteca..........si acu am mare nevoie de radierea de la bancoop si in iasi nu mai au nici un sediu........si m-au pus si am trimis la bucuresti cerere de radiere........mi-au promis ca rezolva repede si rahat, nici nu mai raspund la tel.....mor de nervi.........cred ca nu ati inteles nik.offf........
fac o cinste mare...

http://www.dropshots.com/davidsolo2
http://www.dropshots.com/davidsolo3
http://www.dropshots.com/davidsolo4
http://www.dropshots.com/davidsolo5
http://bd.lilypie.com/7Gxkp3.png
ana-maria 29+ si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am adus piticul acasa, i-am pus picaturi si e in pat, la desene. sper sa adoarma repede, ca e musai sa-l trezesc pe ora 15.

Miha, silvi asa e cu copiii astia. marco nu baga nimic in gura, nas si alte orificii. de aceea nu eram cu ochii pe el non stop.
dar acum e musai.
Silvia te cred ca nu mai poti, si de-abaia astepti sa pleci dupa Alain. aici e frumos afara, nu ca ieri, dar e caldut.
Anasol sper sa te ajute cineva sa rezolvati problema.

Eu la ora 17 am sedinta, la Marco la gradi. asa ca va ramane si se va distra cu tat-su. daca scapam fara traume de la spital.
vreau sa-i curat weekendul asta tricicleta, si sa-l scoatem cu ea, sa invete sa pedaleze singur.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Citind pe la alte subiecte, uitati de ce am dat:
http://www.rif.org/leadingtoreading/en/
e super fain, abia astept sa-i pun si piticului.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna,
Giova cine stie , poate urmatoarea sarcina va fi super la tine
Silvi , Miha sunteti niste dragute.
Eu pe la birou cu treburi, s-au adunat cam multe acum ca e sf de luna, dar le dovedesc eu...
Anasol iubita sorry nu am pe nimeni la bancoop.
Maaaamaaaa, staiti ca azi e vineri?Eu am aflat acum.
Sunt o varza
Soramii i s-a pus pata sa schimbe scaunelul de masina pt Ale si sa-i ia carut de vara fetei.Deci am program de shopping pt we.
pupici tuturor

Anca 26 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

mama mia ce se inghesuie lumea pe aici.

la control a fost ok, nu mai are resturi de plastilina, asa ca am plecat usurati de acolo. am fost prin parc, erau aproape 20 grade, pe urma eu la sedinta la gradi si Clau prin parcuri cu marco. s-au plimbat cu tramvaiul=trenul, a venit controlorul si s-a luat de el ca nu a compostat bine biletul. Asta i-a zis ca nu a circulat cu tramvaiul de cand e el in Tm si ca doar pt. copil a mers...si uite asa...s-au distrat multi de al meu barbat.
Sedinta a fost interesata si am ramas placut impresionata.
cam atat despre noi. l-a luat Clau la un dus, si am apucat sa scriu si eu....ca de nu...ne auzeam maine.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Salutare fetelor ! Da ce vijelie e pe aici , unde umblati?

Gio eram tare curioasa ce ai facut cu Marco azi , slava Domnului ca nu a trebuit alta interventie din partea doctorului . Ce fain ca l-a plimbat Clau cu tramvaiul pe Marco , avea el o boala pe trenuri sa nu vrea baiatul mereu de'acum ca trebuie sa invetzi si tu cum sta treaba cu biletele

Maraki pe unde umbli mai ? E suspect sa nu te vad deloc , un rand acolo ...

Sa va zic si de burtikul meu , am fost la echo pe 14 si am vazut buburuza cum misca din piciorutze , inimioara batea in galop cu 164 batai /min de ne-am topit cand am vazut , tare emotionante sunt momentele astea . Am fost cu tati la echo , de fapt asta a fost cadoul meu pt el de Valentine's dar de emotzii si stres nu prea a inteles el mare lucru ,asteptam amandoi cu nerabdare sa vedem ce e bebe si am promis sa-l iau cu mine de fiecare data cand mergem la echo
Dupa masuratori bebe are cam 10w+ cu aproximatie , soo ar trebui sa se nasca undeva la inceputul lui septembrie ,are rost sa mai zic ca abia asteptam cu totzii?! Mai ales Jasmine care toata ziua pupa burtica si vine sa-i dea lapte la bebe cu un biberon de jucarie
'bebilushu' papa lapte" si i-mi impinge sticluta aia mica in burta sa pape, mor dupa ea nu alta

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Buna fetele!

Giova, vai ce-ai mai tras si tu cu Marco. Bine ca s-a rezolvata fara anestezie.
Si eu o sa ma apuc sa string tot ce e mic de prin casa, desi Sabina nu-si baga nimik in nas deocamdata. Dar cum eu de luni o sa merg la serviciu si ea o sa ramina cu mama , trebuie sa fiu ceva mai precauta pt. ca stiu eu daca mama o fi atit de atenta ca si mine ?

Irina, exact asa patesc si eu cu Sabina cind e vorba de suzeta. Seara nu-i trebuie neaparat, insa la prinz nu adoarme neam fara ea. Eu zic ca mai merge sa-i las suzi pt. ca oricum ziua nu-i trebuie, seara nu, doar sa adoarma la prinz.

Sabina a primit deja un cadou de ziua ei de la prietena mea din Bucuresti, o papusa Alba ca Zapada si inca alte jucarii. Insa papusa o fascineaza, a adormit cu ea in brate . pacat ca n-am aparat sa o pozez ca tare frumos dorm ele amindoua.
Miine facem party, numai ca nu prea o sa avem copilasi. O sa vina si Any cu Ioana, sper sa iasa frumos si sa se distreze fetele. Ca vor fi doar fetite si un baietel de 12 ani.

Astery, foarte frumoase masuta si scaunelul. Si eu vreau sa-i iau Sabinei masuta si scaunel, dar n-am vazut pe-aci prin Iasi asa ca ale voastre. Am vrut din alea din plastic, dar n-am gasit nici in Selgros, nici in Kaufland , nici Carrefour, nici Practiker, nicaieri. Cica urmeaza sa aduca. De unde le-or aduce frate ca eu caut de vreo 3 saptamini si toti au stocul epuizat. Dar astea alea voastre sunt grozave.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Eu ma duc la somn dragele mele !
O sa revin miine seara cu poze.
Pupicei si un weekend placut

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna seara si de la noi,
Miha la multi ani pt. Tudor, sa va traiasca sanatos, sa va bucurati de implinirile lui, mult noroc in viata baiatului si fericire cat cuprinde Sa intri tu de ziua lui si sa nu zici nimic??? Am vazut ca mi.ai simtit lipsa
Giova special am intrat ieri dimineata, vroiam sa stiu ce face Marco si cum ati rezolvat A fost horror Eu zic sa ai rabdare cu plastilina, sant alte jocuri pt. 2 ani, cat de atenta esti tu si tot ar putea sa isi mai bage in nas( nu poti sa stai cu ochii lipiti de el ) Eu i-am cumparat carte de colorat lui Angelo, din aia cu desene mari cat pagina, am luat si niste forme cu fel de fel printre care si cifre+litere, desenez conturul si le coloram ( asta pt. ca nu santem nici unul talentati la desen )
Silvi am vazut ieri avionul despre care ziceai Il stiam dar cand am vazut pretul..... am zis pas deocamdata costa 70 euroi Hai ca maine nu-i poimaine si pleci la baiat
Bombo mi.ai adus aminte cand am fost la eco tot cam pe la 10 sapt parca, am vazut putzulik si coitzele ( stiam tot de la forum cum se vad la eco ) iar dr. a zis ca nu este sigur baiat ca nu poate vedea bine asa devreme Deja spuneam ca e baiat ca se vazuse clar Fata prin ce ai trecut si tu cu Jasmine Ce le poate trece prin cap Voi ce jucarii mai aveti? Stiu ca luai mereu si poate imi dai idei Eu trebuie sa aduc motorul de la socrosenie si sa continui sa lipesc abtipildurile pe el, asa gol parca nu are farmec. Am vazut in magazin cat costa casca pt. Angelo 35 euroi
Astery intru si eu acum sa vad masuta lui Razvanicu,ieri si azi am fost in mall, ieri dim. am bucatarit, nu prea am avut timp de forum

Fii-miu e rasfatat rau cu noi, in Mall face ce vrea, se rostogoleste pe jos cum face in pat dar si noi il lasam pana-i trece.Ieri am fost la C&A sa-i cumpar pijama, a venit un turculet la Angelo si se uita cum mananca....cred ca fii-miu din filmul VEronica a copiat: pe ton de nemultumire s.a intors pe jumatate sa nu-i dea copilului din corn Bineinteles ca i-am dat eu turculetului, era cam de varsta cu Angelo .Prima oara vad sa faca asa

mai intru maine, ma duc sa vad continuarea la City of angels....a doua oara in vad din lipsa de noutati Noapte buna tuturor, pupici la toate, nu am avut timp sa scriu prea mult acum...

Irinatunza, petrecere frumoasa sa aveti

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

LA MULTI ANI SABINA!!!!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput