Eurovision 2008 - hotline
Raspunsuri - Pagina 9
olim spune:
nici eu nu cred ca are mari sanse sa treaca de semifinala, e prea simpla pt eurovision, cred ca Shine ar fii avut sanse mult mai mari.Asta e, fapta e consumata, important e sa votam pt ei la Eurovision.Voci au foarte bune, dar parca u e chiar potrivita.
Oricum MULTA BAFTA!
mami si Alex
Rayuela spune:
ce dezamagita sint:((
Am ascultat inca o data Shine si imi pare tare rau ca nu au cistigat:(
Mai ascultati o data piesa,si o sa vedeti ca in curind o sa o fredonati prin casa:
http://www.youtube.com/watch?v=JZmk2qSQC0s
Rayuela spune:
quote:
Originally posted by chris80
stie cineva daca biondo or avea vreun site? ca pe google nu imi apare din prima, date fiind articolele si discutiile din ultima saptamana, care sunt destul de numeroase.
chris + alexandra
bebeii nostri
De Biondo nu stiu prea multe,dar unul din compozitorii piesei "Shine" este Måns Zelmerlöw,un pusti foarte simpatic ,care a participat cu www.youtube.com/watch?v=d9pM7fZvywk" target="_blank">"Cara cara mia" la finala suedeza de anul trecut.
doradora spune:
imi spune mama ca socaciu tocmai a zis ca este o scapare a regulamentului nostru ca o tara sa poata fi reprezentata de cantareti straini. frumos criteriu de depunctare, nu? daca tot s-a permis participarea, pt ei, pt rednex si pt tipa cu dr frankestein, de ce sa nu le aplici aceleasi reguli ca si celorlalti? multumim, televiziunea publica, ca cel putin sunteti transparenti, sunteti baieti buni si recunoasteti. una era sa ziceti ca uite ce bine a cantat nico, si alta sa afirmi asa ceva. rusine pt o asemenea atitudine!
chris + alexandra
bebeii nostri
valicalin spune:
nico+tvr1=love ,ce a vrut tvr asta s-a intamplat.celin dion cum a reprezentat elvetia ?ce aveau biondo?
Sabina spune:
mie imi placea runaway, catalin intr-adevar ca nu acantat cel mai bine, dar nici f prost, aia cu marius moga au fost de toata jena, faaaals cant incape.
Si Vlad Mirita a mai falsat un piculet
Biondo nu mi-au placut absolut deloc, si m-am straduit, pe bune{:D]
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Delfinutza spune:
In primul rand imi pare rau de cei de la Biondo...au cantat superb si pacat ca n au castigat...dar de...astia suntem noi...si plus de asta sunt si nervoasa pe cei de la Tvr...in mod normal daca in acest concurs ai si concurenti din alta tara de ce nu s a vb si pe limba engleza??nu stiu vb?..e strigator la cer sa ai in concurs interpreti din alta tara iar cei care au prezentat concursul sa nu vb si pe limba engleza.Oamenii aia ce intelegeau din ce se vorbea acolo?nika...in fine..dar eu una nu i vad pe Nico si Vlad mirita trecand se semifinala.Asta nu e piesa de eurovision...parerea mea.
Delfinutza
Catalin spune:
Ce ziceti de www.tvr.ro/articol.php?id=31058&c=411" target="_blank">acuzatiile de plagiat aparute asupra melodiei castigatoare (comparati cu www.youtube.com/watch?v=D7gwYrJ8ip0" target="_blank">David Bustamante - La magia del corazon?
De ce sa zic, mi-au placut si Nico&Vlad, dar parca mai mult mi-au placut, in ordine, Catalin, Paula&Ionut si Biondo... si cred ca astea vor fi si piesele pe care o sa le auzim in FM anul asta.
Catalin
Think pink pear!
Victoria spune:
E oficial...urasc TVR pentru micimea de care au dat dovada....Uitati si alte comentarii http://www.tvr.ro/articol.php?id=31058&c=411
DPDV legal, Socaciu ar trebui descalificat si penalizat.A admis in gura mare ca a ignorat regulile concursului cu care ( apropo) nu e de acord, si i-a votat pe Nico & Vlad pe criteriul ca sunt romani.Si i-a depunctat pe Biondo.
Nu mai stiu unde e subiectul ala cu/despre abonamentul TVR, dar, sorry Witchie( nu am nimic cu tine) in momentul asta as renuntza la el. In seara asta mi-a fost pentru prima oara rusine ca sunt romanca. Nu Mailat m-a facut sa-mi fie rusine, ci Socaciu.
V
“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu