Eurovision 2008 - hotline
Raspunsuri - Pagina 10
Eftimie C. spune:
Am citit subiectul asta cu interes(am inteles ca mai e unul si merg sa-l caut).
Am ascultat si reascultat melodia lui Bustamante si sunt sigura ca dl Tudor a facut mai mult decat sa se inspire
Apoi am citit comentariile de pe site-ul TVR.Nu a votat nimeni cu piesa lui Nico.Atunci cum naiba au ajuns sa fie pe primul loc?
Sunt tare dezamagita
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
Eftimie C. spune:
Multumesc celor care au adus numele lui Josh Groban in prim plan.Recunosc ca nu am mai auzit de el, dar .Si cand l-am mai vazut si cu Michael Buble....
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
women13 spune:
Spaniolii il respecta si voteaza pe Costel - romanul - ...valoarea...
Noi ne respectam vesnica prostie. Unde mai pui , ca si prin Germania avem o romanca , tot la un gen de concurs Super Star, care ne face cinste cu o voce si interpretare remarcabila...
Noi NU SI NU .... noi tot pe dos ... Eram " raniti " tare in patriotismul nostru prostesc , daca eram reprezentati de suedezi .
A fost singura piesa, a celor de la Biondo , care m-a facut sa o caut pe youtube sa o ascult si sa o reascult.
Felicitari TVR-ului pentru N I M I C !
Respectele mele si sunt sigura, a multor romani pentru
B I O N D O
doradora spune:
mi-e ciuda ca traiesc intr-o tara unde pe televiziunea nationala se promoveaza discriminarea!
chris + alexandra
bebeii nostri
nushulica spune:
super melodia celor de la biondo "shine" voci f bune melodie pe masura, nu ma mai satur sa o ascult
------------------------------------------------
spic de grau spune:
Sunt singura careia nu i-a placut, dar de nici o culoare, melodia lui Nico? E jalnica!!! Am uitat-o imediat dupa ce am ascultat-o!
Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)
women13 spune:
Iata o viziune proasta asupra patriotismului traditional romanesc , practicat de organizatorii selectiei.
Cu "Shine" am fi luat voturi , astfel :
ROMANII de pretutindeni,Finlanda, Norvegia, Islanda, Danemarca, Olanda, Belgia, Anglia si nu in ultimul rand Serbia ( apropos de politica prezentului )....si restul ce ar fi decurs din calitatea piesei si a interpretarii...
olim spune:
as ascultat melodia lui Bustamante, care este locul 3 in prima generatie Operation Triunfo aici, si e aproape identica cu a lui Nico.
Rusine tuturor care au participat la aceasta melodie, si numa gandeam ca Nico se va cobora in halul asta, ea este o voce buna.Chiar daca anul asta era ultimul an in care mai incerca sa participe la Eurovision, nu cred ca trebuia si sa castige doar pentru asta.
Cat despre atitudinea fata de BIondo Televiziunii Romane,. si acestui asa zis juriu care habar nu are
RUSINE TELEVIZIUNII ROMANE CARE NE MAI IA SI BANI SA ASCULTAM SI SA VEDEM MIZERIILE!
Nu cred ca romanii de aici ar merita sa cheltuie banii si sa dam 12 puncte Romaniei, nici macar unu
mami si Alex
CHOWPERSA spune:
UIMITOR!!!!!
Chiar e plagiat.....De ce nu s-au sesizat?
POZA INGERAS
LA BAITA
PRIMA ZAPADA
LA PETRECERE
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE
iahim spune:
nico si Vlad Mirita-Pe o margine de lume
http://www.youtube.com/watch?v=lhTzxeXe5MU
mie mi-a placut,ne reprezinta mai bine...