Eurovision 2008 - hotline
Raspunsuri - Pagina 5
Criss75 spune:
Si "Pe o margine de lume" merita atentie. Vlad Mirita are o voce absolut superba.
Criss si Alex (11.05.2003)
Oana_B spune:
Am reusit sa ascult si eu toate piesele, fiecare e frumoasa in felul ei cred ca anul asta s-au straduit toti sa vina cu ceva bun.
Catalin imi place cum canta in engleza, mi-a placut Leo Iorga & Pacifica cu melodia "Prea mici sunt cuvintele", "seven days", da' cel mai mult tot "shine".
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
Ortansa spune:
da,Vlad Mirita imi place si mie,dar Nico parca strica piesa,nu stiu de ce:-)stiu ca are o voce buna,dar nu-mi place
I've gt you under my skin
Anina_n spune:
Aici sunt cele 12 finaliste ce se vor intrece sambata seara, pentru a reprezenta Romania la Belgrad, la Eurovision.
Se pare ca, va fi o lupta stransa.
Cei mai buni sa castige !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
iahim spune:
Melodia SHINE -Biondo,imi aduce aminte de JOSH GROBAN.Stilul seamana aproape perfect,nu stiu daca va fi apreciata melodia sau originalitatea ei...Pe scurt,imi place dar nu este originala...
iahim spune:
Pentru cei care nu au ascultat pe JOSH GROBAN,iata un link:
http://www.youtube.com/watch?v=ls7ila3srzI
Poate nu am ales melodia care trebuie,dar iata dovada ca stilul celor de la BIONDO nu este original!
Rayuela spune:
Måns Zelmerlöw ,cel care a compus "Shine" e un artist foarte cunoscut in Suedia si a participat anul trecut la finala suedeza cu www.youtube.com/watch?v=d9pM7fZvywk" target="_blank">Cara cara mia,dar nu a cistigat.
E un frumusel
P.S.-Mirela,io ma ofer sa traduc interviul daca vine Witchie si o si gazduiesc:)
Anina_n spune:
Off topic: WOW, ce voce minunata are Josh Groban !
Multumesc, ca asa am aflat si eu de el !
Rayuela, nu uita si de Ortansa, care vrea sa o ajute pe Witchie cu microfonul.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
alma spune:
Votez pentru Shine! Singura melodie care m-a impresionat de cand tot urmaresc selectia nationala. Din pacate, juriul nu cred ca o s-o voteze pentru primul loc. Mari sanse au Nico si Paula, melodii frumoase, insa nu se apropie de Shine, parerea mea.
desprecopii spune:
Multumesc Rayuela - esti o draguta.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/