Eurovision 2008 - hotline
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by alma
Votez pentru Shine! Singura melodie care m-a impresionat de cand tot urmaresc selectia nationala. Din pacate, juriul nu cred ca o s-o voteze pentru primul loc. Mari sanse au Nico si Paula, melodii frumoase, insa nu se apropie de Shine, parerea mea.
Si mie mi-au placut acestea trei, iar Vlad mirita m-a dat gata
![](icon_smile_big.gif)
Criss si Alex (11.05.2003)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Inex spune:
Si mie imi place cel mai mult "Pe-o margine de lume" iar Vlad Mrita canta si arata super!
Inex ,de 2 x mamica
Candy spune:
Si mie mi-a placut la nebunie "Shine"! Oricum, mi se pare cea mai tare finala Eurovision de pana acum, macar avem de unde alege! Mi-a placut si "Seven Days", dar parca ii lipseste ceva, cred ca melodia nu pune in valoare calitatile vocale ale Paulei Seling. Mie una mi-ar fi placut mai mult daca ar fi cantat-o cu altcineva sau chiar singura. Cat despre melodiile lui Nico... no way.
Yeke Yeke probabil va fi hitul verii, iar cea a Simonei Nae e interesanta si originala, dar nu tocmai pe gustul meu.
Oricum, daca va pleca Shine si va castiga, eu n-as avea nici o satisfactie, nici o mandrie... Mi s-ar parea ca am trisat, ca am castigat nemeritat, cu vocile si cu compozitiile altei tari. Stiu ca regulamentul o permite, dar parca e cumva contra naturii sa te reprezinte alta natie.
God, if I can't have what I want, let me want what I have.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Ultimele noutati legate de finala de maine seara:
"Dupa retragerea din concurs a trupei VH2 si calificarea automata a piesei Zamira, interpretata de New Effect feat. Gentiana, organizatorii s-au vazut pusi in fata unei noi situatii dificile: Raoul Bogdan, compozitorul piesei proaspat calificate, a anuntat ca respectand decizia juriului si alegerea facuta de public in prima semifinala din 09.02.2008, membrii trupei New Effect feat. Gentiana si-au facut angajamente contractuale pentru acest weekend", neputand astfel onora invitatia de a participa la finala TVR din 23 februarie. La fel s-a întamplat si cu urmatorul clasat în semifinale, Adrian Enache, a carui piesaTe iubesc (m.: Cristi Nistor, Ionut Turburas t: Cristi Nistor, Ionut Turburas), a acumulat 114 puncte in urma votarii. Interpretul a afirmat ca motive obiective il împiedica sa participe, avand deja un alt angajament pentru seara finalei.
Prin urmare, sansa a fost de partea celor trei fete din trupa Yana, urmatoarele clasate, piesa lor C' est la vie (m.: Daniel Alexandrescu; t.: Sebastian Badiu, Constantin Irenne, Sabina Gherescu, Catalina Zanfir, Radu Fornea) obtinand 113 puncte.
In ordinea trasa la sorti, in scena vor intra, pe rand: Leo Iorga & Pacifica (Prea mici sunt cuvintele, m.: Mihai Alexandru; t.: Cezar Cristea), Zero feat. Marius Moga (Come This Way, m.: Marius Moga; t.: Marius Moga), Paula Seling si Provincialii (Seven Days, m.: Eduard Carcota; t.: Cristian Hriscu Badea), Nicola (Fairytale Story, m.: Andrei Stanoevici, Nicoleta Alexandru; t.: Nicoleta Alexandru), Tabasco (Love Is All I Need, m.: Norbert Kovacs; t.: Norbert Kovacs, Mircea Adrian Piper), Rednex feat. Ro-mania (RailRoad, RailRoad, m.: Daniel Alexandrescu, Mircea Presel, Radu Fornea, Annika Ljungberg, Jens Sylsjo, Anders Lundstorm; / Traditional t.: Daniel Alexandrescu, Mircea Presel, Radu Fornea, Annika Ljungberg, Jens Sylsjo, Anders Lundstorm, Razvan Stefaniu, Catalin Voicu), LaGaylia Frazier - Suedia (Dr. Frankenstein, m.: Henrik Wikström, Niklas Edberger; t.: Kent Olsson), Biondo - Suedia (Shine, m.: Henrik Wikström, Niklas Edberger, Måns Zelmerlöw; t.: Henrik Wikström, Niklas Edberger, Måns Zelmerlöw), Catalin (Run Away, m.: Radu Bolfea, Sebastian Barac, Marcel Botezan; v.: Radu Bolfea, Sebastian Barac, Marcel Botezan), Simona Nae (The Key of Life, m.: traditional / Dinu Maxer, Simona Nae; t.: Dinu Maxer), Yana (C' est la vie - m.: Daniel Alexandrescu; t.: Sebastian Badiu, Constantin Irenne, Sabina Gherescu, Catalina Zanfir, Radu Fornea), Nico si Vlad Mirita; (Pe o margine de lume, m.: Andrei Tudor; t.: Andreea Andrei, Adina Suteu)."
Sursa
Nina, mami de
![](zana.gif)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/floarea_sp_de_sp_colt/floarea_sp_de_sp_colt.jpg)
floarea de colt spune:
buna...am ascultat si eu melodiile pt eurovizion ....
un clasament propriu si probabil subiectiv :
shine
come this way....e chiar bunuta pt un eurovizion
run away
si cam atat...
imi mai place
prea mici sunt cuvintele...probabil imi aminteste de compact..insa..nu cred ca este o melodie buna pt eurovizion.
pe o margine de lume...buna buna melodia...f bun vlad...nico..insa..e cumva din alta poveste
restul...imi pare rau....sunt de umplutura..
Delfinutza spune:
Rayuela la tine se vede tvr ul ?Eu ma reusesc sa vad mai deloc...adica 10 sec si mi se intrupe.Offfff....
Delfinutza
crinuta spune:
Tare prost mai canta Catalin..., iar piesa e nasoala rau.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rayuela/Rayuela.jpg)
Rayuela spune:
Delfinutza,se vede,se vede...eu am digitv.
Bine au cintat suedezii,respect!
Io zic sa-i trimitem la Belgrad,ca o sa faca treaba buna,basca o sa-i voteze tote tarile nordice:))
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/CamiSol/CamiSol.jpg)
CamiSol spune:
de cei de la Biondo!
Cami de www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Luca-Ionut
(25.09.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc...