Eurovision 2008 - hotline

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by alma

Votez pentru Shine! Singura melodie care m-a impresionat de cand tot urmaresc selectia nationala. Din pacate, juriul nu cred ca o s-o voteze pentru primul loc. Mari sanse au Nico si Paula, melodii frumoase, insa nu se apropie de Shine, parerea mea.

Si mie mi-au placut acestea trei, iar Vlad mirita m-a dat gata .

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inex spune:

Si mie imi place cel mai mult "Pe-o margine de lume" iar Vlad Mrita canta si arata super!

Inex ,de 2 x mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Si mie mi-a placut la nebunie "Shine"! Oricum, mi se pare cea mai tare finala Eurovision de pana acum, macar avem de unde alege! Mi-a placut si "Seven Days", dar parca ii lipseste ceva, cred ca melodia nu pune in valoare calitatile vocale ale Paulei Seling. Mie una mi-ar fi placut mai mult daca ar fi cantat-o cu altcineva sau chiar singura. Cat despre melodiile lui Nico... no way.
Yeke Yeke probabil va fi hitul verii, iar cea a Simonei Nae e interesanta si originala, dar nu tocmai pe gustul meu.

Oricum, daca va pleca Shine si va castiga, eu n-as avea nici o satisfactie, nici o mandrie... Mi s-ar parea ca am trisat, ca am castigat nemeritat, cu vocile si cu compozitiile altei tari. Stiu ca regulamentul o permite, dar parca e cumva contra naturii sa te reprezinte alta natie.

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Ultimele noutati legate de finala de maine seara:

"Dupa retragerea din concurs a trupei VH2 si calificarea automata a piesei Zamira, interpretata de New Effect feat. Gentiana, organizatorii s-au vazut pusi in fata unei noi situatii dificile: Raoul Bogdan, compozitorul piesei proaspat calificate, a anuntat ca respectand decizia juriului si alegerea facuta de public in prima semifinala din 09.02.2008, membrii trupei New Effect feat. Gentiana si-au facut angajamente contractuale pentru acest weekend", neputand astfel onora invitatia de a participa la finala TVR din 23 februarie. La fel s-a întamplat si cu urmatorul clasat în semifinale, Adrian Enache, a carui piesaTe iubesc (m.: Cristi Nistor, Ionut Turburas t: Cristi Nistor, Ionut Turburas), a acumulat 114 puncte in urma votarii. Interpretul a afirmat ca motive obiective il împiedica sa participe, avand deja un alt angajament pentru seara finalei.

Prin urmare, sansa a fost de partea celor trei fete din trupa Yana, urmatoarele clasate, piesa lor C' est la vie (m.: Daniel Alexandrescu; t.: Sebastian Badiu, Constantin Irenne, Sabina Gherescu, Catalina Zanfir, Radu Fornea) obtinand 113 puncte.

In ordinea trasa la sorti, in scena vor intra, pe rand: Leo Iorga & Pacifica (Prea mici sunt cuvintele, m.: Mihai Alexandru; t.: Cezar Cristea), Zero feat. Marius Moga (Come This Way, m.: Marius Moga; t.: Marius Moga), Paula Seling si Provincialii (Seven Days, m.: Eduard Carcota; t.: Cristian Hriscu Badea), Nicola (Fairytale Story, m.: Andrei Stanoevici, Nicoleta Alexandru; t.: Nicoleta Alexandru), Tabasco (Love Is All I Need, m.: Norbert Kovacs; t.: Norbert Kovacs, Mircea Adrian Piper), Rednex feat. Ro-mania (RailRoad, RailRoad, m.: Daniel Alexandrescu, Mircea Presel, Radu Fornea, Annika Ljungberg, Jens Sylsjo, Anders Lundstorm; / Traditional t.: Daniel Alexandrescu, Mircea Presel, Radu Fornea, Annika Ljungberg, Jens Sylsjo, Anders Lundstorm, Razvan Stefaniu, Catalin Voicu), LaGaylia Frazier - Suedia (Dr. Frankenstein, m.: Henrik Wikström, Niklas Edberger; t.: Kent Olsson), Biondo - Suedia (Shine, m.: Henrik Wikström, Niklas Edberger, Måns Zelmerlöw; t.: Henrik Wikström, Niklas Edberger, Måns Zelmerlöw), Catalin (Run Away, m.: Radu Bolfea, Sebastian Barac, Marcel Botezan; v.: Radu Bolfea, Sebastian Barac, Marcel Botezan), Simona Nae (The Key of Life, m.: traditional / Dinu Maxer, Simona Nae; t.: Dinu Maxer), Yana (C' est la vie - m.: Daniel Alexandrescu; t.: Sebastian Badiu, Constantin Irenne, Sabina Gherescu, Catalina Zanfir, Radu Fornea), Nico si Vlad Mirita; (Pe o margine de lume, m.: Andrei Tudor; t.: Andreea Andrei, Adina Suteu)."

Sursa

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

buna...am ascultat si eu melodiile pt eurovizion ....
un clasament propriu si probabil subiectiv :

shine
come this way....e chiar bunuta pt un eurovizion
run away

si cam atat...

imi mai place
prea mici sunt cuvintele...probabil imi aminteste de compact..insa..nu cred ca este o melodie buna pt eurovizion.
pe o margine de lume...buna buna melodia...f bun vlad...nico..insa..e cumva din alta poveste

restul...imi pare rau....sunt de umplutura..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

nimeni la chibitzat?
Io as vota cu Shine,dar nu pot de aici:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delfinutza spune:

Rayuela la tine se vede tvr ul ?Eu ma reusesc sa vad mai deloc...adica 10 sec si mi se intrupe.Offfff....

Delfinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Tare prost mai canta Catalin..., iar piesa e nasoala rau.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Delfinutza,se vede,se vede...eu am digitv.
Bine au cintat suedezii,respect!
Io zic sa-i trimitem la Belgrad,ca o sa faca treaba buna,basca o sa-i voteze tote tarile nordice:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

de cei de la Biondo!

Cami de www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Luca-Ionut (25.09.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc...

Mergi la inceput