Eurovision 2008 - hotline

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Si "Pe o margine de lume" merita atentie. Vlad Mirita are o voce absolut superba.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Am reusit sa ascult si eu toate piesele, fiecare e frumoasa in felul ei cred ca anul asta s-au straduit toti sa vina cu ceva bun.
Catalin imi place cum canta in engleza, mi-a placut Leo Iorga & Pacifica cu melodia "Prea mici sunt cuvintele", "seven days", da' cel mai mult tot "shine".

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

da,Vlad Mirita imi place si mie,dar Nico parca strica piesa,nu stiu de ce:-)stiu ca are o voce buna,dar nu-mi place

I've gt you under my skin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Aici sunt cele 12 finaliste ce se vor intrece sambata seara, pentru a reprezenta Romania la Belgrad, la Eurovision.
Se pare ca, va fi o lupta stransa.
Cei mai buni sa castige !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Melodia SHINE -Biondo,imi aduce aminte de JOSH GROBAN.Stilul seamana aproape perfect,nu stiu daca va fi apreciata melodia sau originalitatea ei...Pe scurt,imi place dar nu este originala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Pentru cei care nu au ascultat pe JOSH GROBAN,iata un link:
http://www.youtube.com/watch?v=ls7ila3srzI
Poate nu am ales melodia care trebuie,dar iata dovada ca stilul celor de la BIONDO nu este original!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Måns Zelmerlöw ,cel care a compus "Shine" e un artist foarte cunoscut in Suedia si a participat anul trecut la finala suedeza cu www.youtube.com/watch?v=d9pM7fZvywk" target="_blank">Cara cara mia,dar nu a cistigat.
E un frumusel
P.S.-Mirela,io ma ofer sa traduc interviul daca vine Witchie si o si gazduiesc:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Off topic: WOW, ce voce minunata are Josh Groban !
Multumesc, ca asa am aflat si eu de el !

Rayuela, nu uita si de Ortansa, care vrea sa o ajute pe Witchie cu microfonul.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Votez pentru Shine! Singura melodie care m-a impresionat de cand tot urmaresc selectia nationala. Din pacate, juriul nu cred ca o s-o voteze pentru primul loc. Mari sanse au Nico si Paula, melodii frumoase, insa nu se apropie de Shine, parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Multumesc Rayuela - esti o draguta.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput