Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (86)
Raspunsuri - Pagina 7
prisi spune:
buna seara si bine v-am gasit
sper sa fie toata lumea sanatoasa si bebei si mamici si tatici
noi ne-am simtit super bine la bunici, toata lumea ne-a cocolosit a fost totul la superlativ, dar acum suntem obositi dupa lungul drum de azi si nu cred ca reusesc sa citesc tot din urma
incerc sa recuperez
pupici
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
bikmaria spune:
andreea o mamica speriata si un plimbaret ,stiu prin ce ai trecut si eu am iesit zilele trecute cu nadragii in vine ,Teodora tocmai rupsese o bucata de hartie dintr-o revista ,asta e ,de acum trebuie sa fim cu ochii in patru ,cresc si odata cu ei cresc si grijile noastre ,va spune o mamica cu un baiat de aproape 12 ani ...
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by myral
Danielle sigur a fost momentul oportun la tine ca ai o scumpete de fetita care iti bucura viata!
Apropo de gatit am aruncat si eu o privire la mamicile gatesc, sa mai zic ca nu am inteles nimic din reteta de lasagna, deci exista foi de cumparat speciale, si sosul de carne care era
Am mai gasit notiunea de ceapa julien, spritzul eu credeam ca e altceva
Of e suparici micuta.
Vaaai ce ranjita am fost in mesajul precedent!!!!!!!
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
si eu mai raman cateodata in ceatza cand vad cate un fel de mancare,cel putin la dulciuri nu ma pricep deloc deloc si mii si greu sa le fac ca sunt migaloase,mai bine cumpar un tort cand mii pofta sa mananc ceva bun si gata,am rezolvat problema
nici nu renteaza sa le fac eu fiindca dau pe un tort mare si buuuuuuun 4 lire de mancam toti pana stam cu burtzile in sus,dar cand ma apuc eu sa il faccccc,nici nus` cu ce sa incep,o mai intreb pe mama la mancaruri dar cel mai usor mii sa gatesc mancare gata facuta congelata,o bag la cumptor sau o prajesc,in functie de cum trebe gatita si gata mancarea,m-am obisnuit cu mancarea de aici,
ai mei cand au fost aici s-au ingretzosat,nu lea placut deloc si a gatit mama sarmale,recituri,ciorbe buun buun
pozici
Ebonee(02/10/`07)
danielle02 spune:
devylla fata sa nu mai fii suparata,stiu ce greu e,asa am patit si eu cu ai mei cand au plecat,parca a cazut cerul pe mine de suparata ce eram,e greu,dar ce sa facem?...
andreea ma bucur ca nu a cazut micutzul si ca nu a patit nimic,sa stii ca si eu am gasit-o o data pe Ebonee in mijlocul casei unde dadea din picioare si radea cat o tinea gura,a fost ptr ea o aventura cazatura din scaunelul cela rosu ce i l-am cumparat,si eu tot am lasat-o singura cateva secunde pana sa ma duc la baie si cand am venit in casa ea inota fara nici un stres am controlat-o si nu avea nimic,nu m-am speriat fiindca era ok si radea,daca plangea... oricum nu are mult pana jos de pe acel scaunel ca nu e inalt tare dar se putea totusi lovi,
pozici
Ebonee(02/10/`07)
diwana spune:
La multi ani si multa fericire tuturor sarbatoritilor de azi
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
betty78 spune:
quote:
Originally posted by diwana
Eu inca citesc cu sarg din urma, si bine fac, caci peste ce dadui?!
Urmy, pe cuvant de onoare ca mie mi-ai parut intotdeauna f. frumoasa, insa in pozele alea care zici tu ca-ti dau incredere esti chiar rapitor de frumoasa. Uaauu!!!!!!!!
Betty, cum era tusea roscatelului cand ati primit diagnosticul de tuse iritativa? La noi e cu secretie (pe care nu o scuipa din pacate)
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
Diwana la noi a fost tuse seaca
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
cecilia L spune:
Andreea, e bine ca s-a terminat cu bine, nu vreau sa ma gandesc.Adevarul ca nu mai putem sa0i lasam in pat nesupravegheati.
Ati scris tare mult, iar reu am citit printre randuri si nu mai stiu ce si cui tb sa raspund.
Gabriela sa o conduci sanatoasa, sa nu ai peripetii.
revin
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze
piccaflor spune:
myral multumim ...succes cu diversificarea...al meu adora fructele,cu mincarea nu prea se omoara nici el,asa ca nu stiu ce sfat sa-ti dau....
bikmaria mai da' grabite fuserati ....da' cu asa copii frumosi se merita sa te grabesti sa-i faci
Andries bietul om....chiar asa,cum ai putut tu sa-i faci una ca asta?
isabeluta eu una nu i-as da morcovi atit timp cit exista inele si jucarii speciale pt ros...
Andreea pup mamica speriata si Vladi cel poznas ....bine ca nu s-a intimplat nimic...ma conving pe zi ce trece ca,copiii au Dumnezeul lor!
sim_stoian spune:
Myral, sunt foi speciale pentru lasagna, uite de astea am luat eu. La noi cutia e albastra. Le gasesti in supermaket cred. Eu am luat din Cora, dar cred ca sunt si pe la Carrefour si Billa.
Diwana, , sper ca va fi mai bine papanasul tau dupa ce iei umidificatorul.
Andreea(Aniast), bine ca te-ai dus la timp la Vladi. Eu sunt patita deja, asa ca te inteleg. Pupam papanasul plimbaret.
Maria, dar nu te-ai gandit ca poate iti face Alex o surpriza pe la 18 ani? . Cum a fost pe la capitala?
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list