Timisoara, Impreuna! (83)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

dana, raionul ala de fructe este la real(din aradului), in euro sunt tot felul de minuni cu printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Da , da , si pt toate.

Bey vad ca nu s-a trimis mesajul meu de dimineata ... ca s-a luat iar curentul

Eu inca cu dureri de cap , Emma matza topaitoare si cu o pisica adevarata in minus , ca Liza a mai matrasit una , de data asta de tot , iar acum sta legata in lant si nu a primit mancare

Fug ca o sa jup[oaie asta mica pielea de pe mine la cat trage de mine si eu abia ma urnesc

la toate si o zi bina.

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Doriiis, de la mine iei pentru mallul ala
da' te iert. ca sa poata veni fetele cucuietele.
numa cafea dinaia nu mai beau nici daca ramuri bat in geam.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

ioi, anda, da' ce ai patit de la cafeaua aia, de esti asa suparata pe ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Anda, gand la gand...da pentru fetili astea ce nu facem! numai sa vina si ele!
Si cafeu din ala, nici io, neam stati sa vina Laurelu sa-si zica parerea....
Katik, la ultima cafea acolo, am zacut pe buda toate 3 pana in creierii noptii cred ca cerem ceai de data asta...

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">voteaza Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

mariaa, io stiam de poveste, de aia am pus un din asta acolo!!!!
si da, puteti cere de data asta ceai de menta!!!
sar'na ca v-ati gindit la fetele cucuietele!

Mergi la inceput

no ca sa vezi ca nu m-am prins :))
ceai de crusin, a, mere? au oare asa ceva?!?!

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">voteaza Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

pai ca sa fie sigur luati la voi in poseta!!!!si veti cere doar apa fierbinte

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by katik

pai ca sa fie sigur luati la voi in poseta!!!!si veti cere doar apa fierbinte

dada, luam in borcan de acasa si plicu de smecta de siguranta

pentru Emma

noi, impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Pai Maria, daca iei crusin, la pachet sau direct de acolo, nu te mai ajuta nici un smecta, nici o menta, nici macar dop cu filet. Eventual ceva sudat ...

Katik, merci de info, printzese sa fie, ca a negociat fica-mea si cu mesterii de la gaz. Au intrat la ea in camera sa masoare si asta s-a turat. Ia dialog: Ce faci, ce faci in cameia mea? - Uite, masor pentru un calorifer nou... - Nu veau caloifei nou, pleaca iaule ... - Uite iti promit ca o sa fie frumos. - Da, atunci sa pui unu ioz cu inimi de dagoste mai si iosii pe el. No, asta comanda ferma de calorifer!

Aida, ma da sadic cutzu mai ai....

Apoi cu Mall-ul nici eu nu-s prea mare fan, iar la Kidsland nu cred sa duc spiridusul in perioada asta ca imi e sa nu agatze vreo viroza, ultima data tuseau vreo trei prunci pe acolo ca parca vedeam virusakii cum se imprastie in aer... Asa ca Lori ramane cu sotziorul sau poate merg amindoi la socrela, ca sta pe aproape de Mall.

Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant

Avem si poze noi

Mergi la inceput