Gradinita in Aviatiei

Gradinita in Aviatiei | Autor: oriadam

Link direct la acest mesaj

Dragele mele,

Din martie deschid o gradinita in Aviatiei (Metrou Aurel Vlaicu) si vroiam sa stiu cam care sunt necesitatile zonei. Ce nevoi au mamicile de prescolari si scolari(pentru after school) din zona. Ce v-ati dori si nu ati gasit la alta gradinita & after school din zona? Multumesc mult pentru orice sugestie.

Mada, mami a Dariei (2,6 ani) si Tudor (10 luni)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Buna Mada,

Foarte interesant ce spui, eu sunt una din doritoare, incepand din aprilie, cred.

Eu am doua fete (una de 4 ani si jumatate, cealalta aproape 3), cea mare merge deja la o gradinita de un an si jumatate, insa din pacate va trebui sa cautam altceva din momentul in care vor merge amandoua, pentru ca programul actual (9-5) pe mine nu ma avantajeaza.

Ce imi doresc de la gradinita:

- Oameni cu rabdare, pricepere si tact
- Un program pana la 6, ideal 6 jumate (incepand de la 9-10).
- Mancare buna, testata, proaspata (ideal facuta la gradi)
- Prefer ca piticii sa se simta bine, sa se distreze, decat sa invete 3 limbi straine + dans + karate + judo + tenis + origami... evident ca 'programa' trebuie respectata, insa nu-s nici pe departe adepta lui "mult si prost", calupuri de poezii invatate pe de rost, teme pentru acasa, etc.
O limba straina, o singura activitate sportiva sunt suficiente, mai degraba mi-as dori mai multe activitati plastice (pictura, modelaj...).
- Mi-ar placea sa se puna mai mult accent pe dezvoltarea creativitatii, imaginatiei, a jocului de echipa, decat pe militarie si inregimentare (de genul stam pe scaun doua ore si repetam aceeasi poezie plictisitoare).

- Ideal ar fi sa se mai iasa la un teatru de papusi/muzeu din cand in cand. Nu e ceva fara de care nu se poate trai, dar am vazut cat de mult inseamna pentru copii iesirile "in gasca".
- Tot ideal ar fi sa se poata iesi la aer zilnic. Din pacate cunoscand zona, nu stiu daca e posibil (doar daca locatia voastra e langa parc).
- In mod normal m-ar interesa si asigurarea transportului, in cazul asta probabil nu, pentru ca ar trebui sa fim pe-aproape.
- Tot ideal ar fi sa existe toalete speciale pentru copii, pe care sa le foloseasca numai ei. Nici asta nu e un criteriu obligatoriu, dar ar reprezenta un "plus".

Astept mai multe detalii (program, pret, locatie, orice crezi ca ma poate interesa) aici, sau in privat, ma intereseaza extraordinar si vine exact in momentul potrivit anuntul tau.

Mult succes cu gradinita, sper sa va mearga bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Super idee chiar e nevoie de o gradinita in Aviatiei.
Eu am un baietel de 2 ani probabil ca din toamna ve merge la gradi.Sa revii cu amanunte apropo de locatie, program, preturi .

Anca 25 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oriadam spune:

Dragele mele,

Ma bucur ca trezeste interes intentia mea. Gradinita este in strada Intrarea Maguricea Noua (perpendicular pe Feleacu).

Deja se fac inscrieri si pentru gradi si pentru afterschool la 0726642264. Taxa va fi in jur de 800 pentru program pana la pranz si 1000 pana la 18 (eventual 1100 pana la 19.00 daca sunt cereri pentru program extins), cu reducere pentru frati.

Programul este foarte interesant, facem limbi straine, mancarea o facem noi, deci toate cerintele mamicilor sunt "acoperite".

Va asteptam cu drag sa vedeti locatia si eventual sa ne mai dati sugestii pentru a crea impreuna un loc in care sa va lasati copilasii cu toata increderea.

Madalina, mamica Dariei si a lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Am inteles initial ca sumele sunt in euro, dar am intrat pe site-ul gradinitei si am vazut ca nu-i asa, e chiar acceptabil. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petriana spune:

din craiova nu este nimeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oriadam spune:

Hehehe....targetul nostru sunt mamici si tatici cu venituri medii/mari. Trebuiesc venituri foarte mari ca sa platesti 800-1000 eur pe luna...ii las pe altii sa fie asa pretiosi!

Cu drag,
Madalina

Mergi la inceput