Emma - 5,7 ani are nevoie de ajutor *4*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Doamne ajuta!Sa-si revina matza.
Aida si .

Doamne ajuta!

Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei

Varsta lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMaria spune:

Aida,

Dumnezeu e mare si-o sa ajute mita ta mica si scumpa sa se faca bine. Nu te indoi o clipa, speranta si rugaciunea sa fie mereu cu voi. Sa te faci bine Emma scumpa!

Cu mult drag,
LiaMaria

am trimis si eu niste banuti pe contul de paypal ovidiu_m_b@yahoo.com, va rog sa-mi confirmati cind ii primiti.
Doamne ajuta!

Rugati-va pentru Diana
http://dianadumitru.netfirms.com/

Asa a venit pe lume printesa mea:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105962

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

Am vesti bune de la Aida,mata mananca f bine,a luat in greutate 700 g de luni pana joi
nu am reusit sa vorbesc mult ca a cazut chemarea telef.si nu am ami putut face legatura apoi.

oceanul e prea mare...fetele,care sunteti mai aproape si puteti vorbii cu ea ,va rugam ....

cred ca nu are internet...mi-e dor tare de Aida..o pup si pe ea si pe mata.

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

am vb si eu cu aida, mai mult ce-i drept. e de bine. papa misha, se odihneste mult, face tratamentul, a luat in greutate. in rest, cel mai mare chin era s-o faca pe misha sa bea apa cita i s-a recomandat. asta nu prea merge pt. ca misha nu-i setoasa deloc. aveti idei? eu am trimis-o sa cumpere o cana sau ceva cu pisici, paie cu pisica, ceva mai special de care sa-i fie drag. poate asa o convinge...

o sa vb cu ea maine sa vedem daca mai stau 10 zile sau 15, maine afla cit este necesar.
pupa pe toate.
si eu :)

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Principe si Anda multumim de vesti!

Emma lupta iar cu cancerul

Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns women13 spune:

Dragele mele , mi-a venit randul sa ajut. Sunt in Galati din asta noapte si o sa mai stau ceva timp aici si daca e nevoie pot sa cer firm,ei sa imi delege anumite atributiuni pe Galati si ....puneti-ma urgent in legatura cu Aida ...merg la ea. O sa ii duc un laptop ( sper sa aiba internet acolo) ca sa vb. cu voi. Am masina. O sa ii duc si ceva banuti. Dar, am nevoie urgent de adresa sa ii duc un martisor acelui puisor.
Ajutati-ma cu adresa pensiunii unde se afla fetele si intrebati-o pe Aida de ce ar avea nevoi. Sa imi dea un PM cineva cu numarul de mobil al Aidei sa o sun eu , ca sa nu consume ea.
Puteti sa imi spuneti si voi cu ce pot sa o ajut, sa imi sugerati si credeti-ma pe cuvant , ca o sa fac tot ce imi sta in putinta.

Astept raspuns urgent de la voi. Intrebati-o pe Aida , daca se poate conecta la net acolo, ca sa iau si laptopul cu mine. Sa imi trimita o lista cu eventuale "nevoi" ...cumparaturi, variante.
Daca va grabiti ... maine aveti vesti de la fete.
Dumnezeu este mare si micuta Emma se va face bine.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by women13

Dragele mele , mi-a venit randul sa ajut. Sunt in Galati din asta noapte si o sa mai stau ceva timp aici si daca e nevoie pot sa cer firm,ei sa imi delege anumite atributiuni pe Galati si ....puneti-ma urgent in legatura cu Aida ...merg la ea. O sa ii duc un laptop ( sper sa aiba internet acolo) ca sa vb. cu voi. Am masina. O sa ii duc si ceva banuti. Dar, am nevoie urgent de adresa sa ii duc un martisor acelui puisor.
Ajutati-ma cu adresa pensiunii unde se afla fetele si intrebati-o pe Aida de ce ar avea nevoi. Sa imi dea un PM cineva cu numarul de mobil al Aidei sa o sun eu , ca sa nu consume ea.
Puteti sa imi spuneti si voi cu ce pot sa o ajut, sa imi sugerati si credeti-ma pe cuvant , ca o sa fac tot ce imi sta in putinta.

Astept raspuns urgent de la voi. Intrebati-o pe Aida , daca se poate conecta la net acolo, ca sa iau si laptopul cu mine. Sa imi trimita o lista cu eventuale "nevoi" ...cumparaturi, variante.
Daca va grabiti ... maine aveti vesti de la fete.
Dumnezeu este mare si micuta Emma se va face bine.

nasha pungasha

heeei, salutare si multumiri.
am vb cu fetele, le-am dat numarul tau, si tie ti-am trimis pm cu numarul lor.
a spus aida ca te suna dupa ora 13, dupa ce termina cu tratamentul.
supermultumiri.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna fetelor. Nasha are deja nr. Aidei, rog frumos un moderator sa stearga tel. ei.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns women13 spune:

Am vorbit cu Aida. Au plecat la clinica acum, ca micuta Emma avea o "trompetzica...." (citat Aida) ... Nu mai avea rabdare si la clinica Emma vorbeste cu asistentele...etc. Nu pot sa va scriu prea multe, ca plec in oras sa ii caut canutza cu pisicutza Emmei, dupa care astept un bip de la Aida ( nu ii dau voie sa consume ea impulsuri )si o sa merg sa bantui prin oras cu ele. O sa ii caut martisor cu pisicutza pentru maine. O sa mergem intr-un parculet ... o sa fiu soferul lor astazi si ori de cate ori o sa pot o sa le stau la dispozitie. Dupa cum stiti, Emma a luat in greutate 0,700 kg. O sa va scrie si Aida cat de curand, pentru ca i-am spus ca asteptati un semn de la ea. O sa vina si doroti la Galati , Marti, parca am inteles. Eu se pare , ca o sa obtin de la firma o aprobare de prelungire a delegatiei aici si o sa plec din Galati, doar dupa plecarea fetelor.
Abia astept sa le cunosc.
Pe curand !

Mergi la inceput

multumiri.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput