Emma - 5,7 ani are nevoie de ajutor *4*
Raspunsuri - Pagina 9
doroti_5 spune:
Da, asa e, marti sau posibil chir luni o sa fiu si eu la Galati, asa ma bucur ca o sa am asa posibilitate.
Inafara de moldovencele mele dragi, care au venit ele in Moldova si cele de aici de pe loc, nu am cunoscut pe altcineva de pe DC, si acum am ocazia sa cunosc dintr-o lovitura trei persoane, o cireasa si o mita (una din persoane si cireasa e din de la mamicile mele). Nu aveti idee cit de tare ma bucur.
O sa incerc sa fac si poze, cu cine doreste si o sa le pun si pe aici pe cele care o sa mi se permita.
doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
sinzi_ana spune:
Aida, ne rugam pentru Emma...si ne bucuram nespus de vestile bune!!!!
Va pupam cu drag!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Repetitie pt concert la pian
sirimie spune:
quote:
Originally posted by anda
am vb si eu cu aida, mai mult ce-i drept. e de bine. papa misha, se odihneste mult, face tratamentul, a luat in greutate. in rest, cel mai mare chin era s-o faca pe misha sa bea apa cita i s-a recomandat. asta nu prea merge pt. ca misha nu-i setoasa deloc. aveti idei? eu am trimis-o sa cumpere o cana sau ceva cu pisici, paie cu pisica, ceva mai special de care sa-i fie drag. poate asa o convinge...
o sa vb cu ea maine sa vedem daca mai stau 10 zile sau 15, maine afla cit este necesar.
pupa pe toate.
si eu :)
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
Nu poate sa bea ceai de fructe neindulcit? Sau sa manince mai sarat, sa i se faca sete - daca are voie?
Ma bucur mult pentru vestile bune. Sper sa fie numai vesti bune si de acum incolo.
Nasha, spor la cumparaturi!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
monica-elizabet spune:
wow...ce ma bucur...Doamne ajuta!
sanatate matzei mici si mamicii ei pe amandoua si Dumenzeu sa va aibe in paza.
fetelor sunteti minunate, nasha sa le pupi si din partea noastra
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
principe spune:
NASHICO,
TE PUPAM SI-TI MULTUMIM ...DRAGALESTE-O P MATA MICA SI PTRU NOI.
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
Anina_n spune:
Ma bucur si eu de vestile bune de la fete !
Imbratisari si pupici, Aida si Emma !
Nasha pungasha, esti minunata !
Un weekend cat mai fain !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
doinabita spune:
Sa dea Dumnezeu sa aiba tratamentul efect !!!Aida ma rog pentru sanatatea micutei tale printese!!!!
Fetelor asteptam vesti !!!!
DOAMNE AJUTA!
Doina Bita
women13 spune:
Vesti:
Fetelor mari probleme cu pisicile astea...da' nu asa .... mari de tot. I-am cumparat doua canute ( stiti cum arata lucrurile ptr. copii, ca iti vine sa le cumperi pe toate ), si bineinteles una era cu matza si alta cu pinguini, adica erau misto de imi venea sa ma "cert" cu Emma de la ele. Pinguinul e figurina si are rol de toarta , la fel si matza , sunt viu colorate, am reusit sa ii cumpar o pernuta cu matza si ghem, brodate pe perna: m-am intalnit cu o profesoara de engleza , o vecinica si m-a intrebat unde ma grabesc, cand i-am zis, a scos din sacosica un SUPERB martisor cu o matza si o zambilutza roz, pentru Emma noastra si ....
M-am dus la pensiune. Cand am ajuns la fete era in jur de ora 13:00... cand am plecat era 23:00. Ce am facut ?! Am vazut in primul rand o minune de fata ( nici nu zici, ca ar suferi de ceva ) , vorbareatza, extrem de vie si comunicativa, cred ca in jumatate de ora am reusit sa o punem si de o joaca prin patul din camera, am plecat in oras cu fetele si am fost intr-un parculet, unde ii placei lui Misha, pentru ca are un topogan din acela umflat , mare , stiti voi mamicile de copii...Nu pot sa va spun decat , ca micuta Emma e minunata, agila, comunicativa ( deja cucerise un baietel la topogan ), m-a alergat dupa o masinuta din aia cu pedala ( iote cum m-ai slabesc si eu ) ... am ras mult cu ele, ... am fost in Real sa isi faca niste cumparaturi Aida si m-am jucat cu Misha cu niste bile de cauciuc, de a lesinat de ras Aida ... Concluzie, Emma a mancat si a adormit destul de repede, iar noi nu ne mai desparteam, vorbeam , vorbeam, vorbeam , mai si pipaiam cate o tigara (afara) ... O sa le sun astazi dupa pranza din nou. I-am lasat si ceva banuti Aidei , macar pentru 4 zile de cazare cu reducere ... o sa incerc sa mai fac rost si de la alti oameni cu inima, daca tot le am pe aici, insa nu stiu cum sa ma impart, intre a contacta niste persoane, a rezolva si ceva probleme la firma mea si a sta cu fetele. Va dati seama ca imi doresc sa stau cu ele mai mult. Aida nu arata, dar e coplesita, insa rade si merge mai departe. Ma uitam la micuta Emma ( in Real ) cum se straduie sa meraga si sa alerge , pentru ca e clar ca o doare piciorusul ( unde mai sunt inca cele trei tumori... ), dar Matza noastre nu se plange, la cei numai 5 anisori si jumatate e tare puternica...
Stiu ca ma repet, dar ce pot sa va spun despre acest copil, ca si o concluzie dupa o prima intalnire :
" E atat de vie ... !!! "
Dumnezeu trebuie sa se uite la aceasta familie , la aceasta micuta luptatoare. Stiti de cat nerv am avut nevoie sa nu plang, nu va puteti imagina, si cand simteam ca nu mai pot, ... o starneam pe matza la joaca ...
women13 spune:
quote:
Originally posted by doinabita
Sa dea Dumnezeu sa aiba tratamentul efect !!!Aida ma rog pentru sanatatea micutei tale printese!!!!
Fetelor asteptam vesti !!!!
DOAMNE AJUTA!
Doina Bita
N-ai sughitat ieri ???!!! Te "barfii" si pe tine nitzel cu Aida !!! Dumnezeu sa vegheze si la voi , doamna draga.